Şimdi Ara

NBA 2K14 (PS3&PS4) ANA KONU Turkish Airlines Euroleague (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
8
Favori
40.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar onlineda top hangi basketçidese isminin yazmasını sağlayabilir miyiz öyle bir ayar var mı? Oyuncunun altında veya ekranın köşelerinde vs?

Mesela bu resimde Hill yazıyor.http://img5.downloadha.com/hosein/Game/XBOX360/NBA2K14/nba2k14-screenshots-02-large.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 7 Haziran 2014; 17:06:16 >
  • My Team oynayan var mı ?
  • Ps4 2030 yilina gelen butun MyGM oyunlarimi CE-34878-0 hatasiylayiyor sirayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa ayıptır ya. adam daha serbest atış atamıyor üstüne 10 küsür sayı fark yiyince kaçıyor oyundan ya. Kesin ceza verilmeli.
  • Psn : Ersin1223 ekleyin ps3

• Bugun gittim bu oyunu aldım cok fazla basket hayranı değilim severim ama olsada olur olmasada olur ps3 deyken bıkeresinde nba 2k12 mı ne almısştım oyle bırlac hafta oynamıstım cok fazlada basket kafam olmadığı ıcın kosuyodum ucluk atıyodum donuyodum bu ara oynuycagım oyun kalmadı gıttım bu oyunu aldım oyuna tav oldum grafıkler oynanıs taraftarlar salonun ortamı herseyı mukemmel saat 3 de basladım ogleden sora su sıralar bıraktım my pro cok sarıyo oynanıs sankı değişmis 2k12 ye gore daha zevk veriyo eskıden hıc pota altına gıremıodum sımdı zorluyorum falan defans olay my proda canımı sıktı adam yanımdan kayıp gıdıyo bırde oyun ıcınde istiyerek adamımı cıkarma gıbı bır olay varmıydı yardımcı olursanız cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A067BF0A -- 20 Haziran 2014; 4:31:46 >
  • bir ps4 turnuvası yapalım güzel olur
  • bugun yukledim oyunu PC ye fakat bu özel hareketleri nasil yapacagimi bulamadim rs tuşuyla yapiyor birşeyler ama sonra olur olmadik yerde sut falan çekiyor yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

Oyunda save sureleri cok uzun geldi bana. Online yaptigi icin acaba serverlardan mi kaynaklaniyor ? Yoksa bi ayari falan varmi ? Mycarrier oynuyorum ve bu save olayi cok ugrastiriyor. Ps3

Su sorunum hala devam ediyor. Varmidir cozumunu bilen ? Yabanci forumlarda falanda yasayanlar var ve sucu 2k nin serverlarina atmislar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 için Turnuva fikrini ben de destekliyorum.
  • Ya oyun psn'den indi ardından oyun indi diye sevinirken bir baktım bir de içinden bir şeyler yüklüyor 2 gündür aralıksız indiriyorum anca yüzde 68 oldu. Eziyet çekiyorum resmen.
  • PS4'te bir turnuvaya ben de hayır demezdim, konsolu sipariş ettim, oyun zaten hazır. Sadece biraz alıştırma yapmam gerekecek.
  • MVP24 kullanıcısına yanıt
    on yükleme o dostum oyun 40 gb miami spurs maci yaparsin bol bol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuhh varmı daha yükleme bundan sonra? önce ps store'dan indi 5 saat felan, şimdide 2 gündür iniyor oyun içinden bişeyler.
  • Arkadaşlar iyi geceler NBA2K14 cok aramama ragmen bır turlu ps3 de turk takımlarının kadrolarını genel kadroları guncelleme yapamadım bi bilen varsa lutfen yardımcı olsun
  • mertcld kullanıcısına yanıt
    Euroleague kadrolarinda guncelleme yok dostum sato ve batiste ile oynamaya devam anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 24 Haziran 2014; 8:32:04 >
  • MVP24 kullanıcısına yanıt
    Miami-spurs macini oynarken Sol altta % kac indirdiğini yaziyor. Baglanti hizina göre değişir tabikide bu Download işi ben 6 saatte indirmiştir oyunu komple.

• Teşekkür Fb kadrosu baydı beni artık hep aynı :)
  • Online lig turnuvasını aslında organize etse biri güzel olabilir. Bu arada maç yapmak isteyen, parkta oynamak isteyenler için psn'im: mitozbilinme
  • Arkadaslar fifa dan bıktım.bu oyuna geçtim.fakat oynamaktadır zorlanıyorum.hangi tuslar ne işe yarıyor.sag analog neler yapabiliyoruz.defans yaparken neye dikkat edecez. Yardıma ihtiyacım var.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.