Şimdi Ara

NBA 2K14 yeniyim biraz yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar NBA 2K14 yükledim oyunda yeniyim ve hiç oynıyamıyorum en basit ayarda bile sürekli yeniliyorum biraz taktik verir misiniz hatta en baştan her şeyi anlatırsanız sevinirim tuşların ne işe bile yaradığını anlatın lütfen bu arada gamepad kullanıyorum yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuş kombinasyonları ve set oyunları falan istiyorsan onları internetten bakarsan bir sürü var.kendini geliştirmek için en temelden başla en düşük ayar ve güçlük takım al kendine,karşıya zayıf bir takım koy.aldığın güçlü takımdaki oyuncuların özelliklerini bilmen ve buna göre oynaman önemli.ve biraz bilgin de olmalı hangi pozisyonda nasıl oynanır sıkıştığımda napıcam vs. sorun çok genel olduğu için aklıma yazıcak fazla bir şey gelmedi,daha doğrusu çok şey var ne istediğini kestiremedim.daha net sorarsan yardımcı olurum
  • Hocam sen kendin daha çabuk öğrenirsin. Bunun taktiği sürekli maç yapmaktan geçiyor. Biraz Practice'de ısın. LeBron, Russell Westbrook, Kobe, Carmelo, Stephen Curry gibi oyuncularla biraz ısın. Ondan sonra en alt seviyeden başla. Git gide yükseleceksin zaten. Pivotlarla perdeleme yapmayı öğren. Çok sık üçlük kullanma. Olabildiğince boyalı alana gir. Öyle yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.