Şimdi Ara

NBA 2K21 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
7
Favori
47.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsolların kendi tartışma konusu var diğer konularda konuşmak yasak diye biliyorum oyunu konuşmak yerine konsol karşılaştırması yapmak burada nedendir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanmtnn

Konsolların kendi tartışma konusu var diğer konularda konuşmak yasak diye biliyorum oyunu konuşmak yerine konsol karşılaştırması yapmak burada nedendir acaba ?

Oraya atayım o zaman konudan haberim yoktu. Daha önce burada karşılaştırılması yapıldığı için atmıştım

• Tamamdır kusura bakmayın bende biraz sert yazdım givi oldu ama teşekkür ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanmtnn

Tamamdır kusura bakmayın bende biraz sert yazdım givi oldu ama teşekkür ettim :)

Yok hocam yanlış anlamadım uyarmanız iyi olmuş forumda böyle bir karar verildiyse. Ban yemiştik uzaktık forumdan haberimiz olmadı 

• Next-Gen sürümü ve yeni kamera açısı ile gerçekten sanat eseri gibi. MyPark'a falan girmedim ama normal NBA maçları gerçekten müthiş bir atmosfere sahip.
  • PS4 platformu için karakter satan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz oyunu indirime sokmuşlar. Next Gen'de indirim yok.  

• Arkadaşlar bilgisi olan varsa bir şey soracağım; Mamba Forever Edition ı ps4 kutulu olarak alırsak Ps5 versiyonu için bonus içeriklerini kullanabiliyor muyuz? Yoksa bu 100.000vc myplayer points ler falan ps4 versiyonu için mi geçerli olacak
  • Next-gen sürüm şu aralar indirime girse harika olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaanowicz

Arkadaşlar bilgisi olan varsa bir şey soracağım; Mamba Forever Edition ı ps4 kutulu olarak alırsak Ps5 versiyonu için bonus içeriklerini kullanabiliyor muyuz? Yoksa bu 100.000vc myplayer points ler falan ps4 versiyonu için mi geçerli olacak

100.000 VC’i PS5’te de kullanabiliyorsunuz. Oyunla birlikte otomatik hesabınıza yükleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Düz oyunu indirime sokmuşlar. Next Gen'de indirim yok.  

Eski nesil sürümü direk 99 TL yapmaları gerekiyor bu 249 TL bile bu oyuna fazladır. Bildiğin 2K20 oyununun kadro güncellemesi şeklinde oyun çıkardılar.

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Ah bir de next gen 249₺ olsa 😔
  • Next gen icin build onerisi olan var mi ? Gecen sene Harden icin SG oynadim ama pek etkili degildi bu sene biraz daha Dunk agirlikli bir karakter istiyorum. Alper bicenin buildi guzel duruyor aslinda deneyimleyen var mi ?

• quote:

Ah bir de next gen 249₺ olsa 😔

Arjantin gibi bize de özel bir market fiyatlandırılması yapılması gerekiyor. Çünkü oyunların 500 TL gibi rakamlara bu ülkede satılması sadece zenginler oynayabilir anlamına geliyor. Dünya genelinde oyun oynamak zengin hobisi değil halk hobisiyse bizde de bu hale getirilmesi gerekiyor. Ülkelerin ekonomik durumlarına göre marketlerin fiyatları belirlenmesi gerekiyor. Mesela 2K21 oyunu Avrupa ve Amerika vatandaşları için bizim TL bazında 200 TL anlamına geliyorsa, bizde de oyunun fiyatı 200 TL olmalıdır. Bunu yapmak zor değil Arjantin’e yapılıyor, bize de yapılabilir. Sonuçta digital verilen oyundan sadece bize özel ucuz verilmesinden oyun firmaları zarar etmeyecek. Ama işte nasıl ki oyunlara Türkçe dil desteği verilmeyerek önemsenmiyorsak, bu ekonomik konuda da önemsenmiyoruz ve bu fahiş fiyatlar katlanarak maalesef devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Eski nesil sürümü direk 99 TL yapmaları gerekiyor bu 249 TL bile bu oyuna fazladır. Bildiğin 2K20 oyununun kadro güncellemesi şeklinde oyun çıkardılar.

Alıntıları Göster

Daha komiği

2K 2020 639

2k 2019 469

2k 2018 639

Bu nasıl bir fiyat politikasıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Daha komiği

2K 2020 639

2k 2019 469

2k 2018 639

Bu nasıl bir fiyat politikasıdır

Alıntıları Göster

En sonunda hepsinin ortalamasını alarak 2K21 Yeni Nesil 549 TL olarak belirlemişler  

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

En sonunda hepsinin ortalamasını alarak 2K21 Yeni Nesil 549 TL olarak belirlemişler  

Alıntıları Göster

2 dolara verdikleri oyunu bu fiyatlara satan kafayı merak ediyorum satın alan varmıdır 2019/18 i falan

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Arjantinde next gen fiyatı nedir? ordan satın alamaz mıyız, arada baya bir fiyat farkı varsa? mycareer ı falan eu serverından oynayamaz mıyız satın alırsak ordan
  • quote:

Arjantinde next gen fiyatı nedir? ordan satın alamaz mıyız, arada baya bir fiyat farkı varsa? mycareer ı falan eu serverından oynayamaz mıyız satın alırsak ordan

250 TL fiyatı var. Hiçbir şekilde alma ve oynama şansımız yok. Öyle olsa tüm dünyadaki oyuncular o markete ulaşır ve işte o zaman oyun firmaları zarara girerdi  

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.