Şimdi Ara

NBA 2K21 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
7
Favori
47.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox series s nba 2k21 Next gen oynarken güncelleme uyarısı veriyor. Ancak oyun dosyalarında güncelleme mevcut değil. Bu uyarıda ana sayfaya gitmemi istiyor güncelleme için ancak hiçbir şey olmuyor ana sayfaya geçince. Nasıl olacak bu güncelleme işi aynı uyarıyı alan oldu mu?

NBA 2K21 [ANA KONU]
  • hey vitru kullanıcısına yanıt

Oyunun otomatik olarak indirmesi gerek seni başlangıç ekranına atarak. İlk seferde olmadıysa bir dahaki girişinde yükler. Her sene olan klasik sorunlardan. 2k ve Ubisoft her sene oyun çıkarıp sürekli aynı sıkıntıları yaşatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    3. Kez çıkıyor ekranda uyarı. Yani 3 kez indirmemiş oluyor böylelikle. Oyun dosyalarına girip güncellemeleri de kontrol ediyorum, orada gözükmüyor bir şey. Ama 4 gün önce satın aldım oyunu, hiçbir güncelleme de yapmadı.
  • Arkadaşlar oyunun PS4 sürümlerini silme şansımız varmı? NBA 2K21 [ANA KONU] 

• hey vitru kullanıcısına yanıt

Daha önceden yaşadığım üstteki gibiydi. Oyunu oynamanıza izin veriyorsa bir sorun olmaması gerek. Ama tamamen emin olmak için online oynamayı deneyin, eğer oyun güncel değilse sizi başkasıyla eşleştirmez. Online oynayabiliyorsanız, o yazının orada kalması bug yüzündendir. Bildiğim kadarıyla maç esnasında sürekli orada duruyor. Silip tekrar kurun da diyemiyorum büyük ihtimal 2k kaynaklı bir sorun.

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    2k ile iletişime geçtim. Konsolu açıp kapayın dediler şaka gibi. Olmazsa da oyunu silip tekrar yükleyin dediler.
  • Kariyere yeni başladım levelim 65 bana free throws animasyonu önerecek var mı? Serbest atışlarda çok mağdurum hangi animasyonu kullansam daha rahat serbest atış atarım arkadaşlar??
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Next Gen mi ? PS4 ise ben JR Smith ile atıyorum.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Next gen xbox
  • Merhaba,

PS4 platformu için çift hak sahibi NBA 2K21 oyunu aramaktayım, referanslarım mevcut güvende hiçbir sorun yaşanmayacaktır. MyCareer oyuncusu var ise tercih sebebi, oyuncu yoksa da sorun değil, satan arkadaşlardan mesaj bekliyorum,

Muhtemelen 65 overall olmanızdan kaynaklıdır. Next Gen'de çok daha rahat şut atılıyor diyorlar çünkü. Animasyon olarak JR Smith'i kullanma sebebim şöyle topu tutup sarıyor, derin bir nefes alıp sallıyor. Bu bana da nefes aldırıyor şutu atarken, el rahatlığı da var. Zaten Next Gen'de de aynı animasyonlar yer alıyordur diye tahmin ediyorum. Adamlar dövme bile eklemeye üşenmiş.

• Pc de online sistemi kötü olmadığı için almadım daha, büyük indirim görürse belki alırım. Ama kürekli versiyon offline atıyorum. Şut sistemi ne kadar zor öyle. Ya benim kazmalığım yada oyun zor. Boş şutta excellent yapmadığım da direk kaçırıyor şutu. Kaçıran adamda A- üçlüğü var. Geçen sene nba oynayamamıştım. Geçen sene de böyle zor muydu şutlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: llAkabell

Pc de online sistemi kötü olmadığı için almadım daha, büyük indirim görürse belki alırım. Ama kürekli versiyon offline atıyorum. Şut sistemi ne kadar zor öyle. Ya benim kazmalığım yada oyun zor. Boş şutta excellent yapmadığım da direk kaçırıyor şutu. Kaçıran adamda A- üçlüğü var. Geçen sene nba oynayamamıştım. Geçen sene de böyle zor muydu şutlar?

Yeni şut sistemiyle atıyorsan zor evet. Eskisine dönebiliyorsun ayarlardan. Eskisine dönmeni tavsiye ederim.

• Şutlara aiming özelliği gelmiş sağ çubukla yön vermek gerektiği için zor geliyor ama oynanmaz böyle..
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Bir ümitle bekleyip duruyorum gerçekten 🥺
  • Oyunu almayi o kadar istiyorum ki bir ortak bulup hala alamadim bir anda 550 lirada veresim gelmiyor acikcasi. İndirime girsede 300-350 liralara dussun yapistiracagim hemen

• yanlız next gen cidden mükemmel olmuş

ayarlardan kapatabiliyorsun onu.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Kapattım zaten oynamak zor öyle..
  • Keşke ps4 demosu yerine next gen demosu da koysalardı ya merak ettim iyice 😁
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.