< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
NBA 2K21 [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
ps5'te park oynayan varsa haberleşelim 6.7 sf two way scoring machine açtım 90 ovr şu an; 2k20 oynama sürem 1100 küsür saatmiş ancak next gende bi squad bulamadım beraber oynayacak.
-
Yılbaşında next-gen indirim alır mı? -
Söz konusu Nba2k ise evet alır hocam..Ben acele etmiyorum artık Nba alırken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ametatliMerhabalar. pc versiyonu için 2k20'de my career'de ben 5 dk oynarken diğer oyuncuların istatistikleri 12dk idi. buda çok fark yaratıyordu olumsuz yönde. bu sene istatistikleri eşitleyecek bir ayar var mı acaba oyunda? pc versiyonu için soruyorum. ona göre oyunu satın alacağım. Geçen sene foruma yazdığımda sende 12dk oyna gibi saçma cevaplar gelmişti. ben 5 dk oynuyorsam onlarında maçlarını 5dk istatistiklerinde simulate etmeyi soruyorum net olarak. yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkür ederim.
Maalesef 2K21’de de aynı düzen devam ediyor. Maçları 8 dakikadan oynarsanız dengeyi sağlayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C66
Yılbaşında next-gen indirim alır mı?Daha önceden NBA oyunları hep Eylül ayında çıktığı için yılbaşında indirim alabiliyordu. Şimdi oyun Kasım ortasında çıktı ve yeni nesil ilk oyunu olduğundan ben indirim geleceğini düşünmüyorum.
Grafik iyileştirmesi dışında yeni nesilde bir fark yok deniliyor çoğunlukla. Oynanışta daha iyi dediğiniz bir özellik var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: agahefendi10
Grafik iyileştirmesi dışında yeni nesilde bir fark yok deniliyor çoğunlukla. Oynanışta daha iyi dediğiniz bir özellik var mı?Animasyonlar oldukça gelişmiş, keza top fiziği de öyle gibi geldi bana. Daha gerçekçi olmuş. Öyle 360 derece bir fark yok ama baya baya geliştirmişler.
bence gelir yüzde 30 civarı. acele etmeden bekliyorum ilk indirimi ben de.
-
PS5 verisyonu icin ortak almayi dusunen var ise pri bende olmasi sartiyla alabiliriz
PS5 versiyonu için indirim bekleyenler Aralık ayını beklesin. 2013de PS4 çıktığında NBA 2K14'ün PS4 versiyonu 15 Kasım'da çıkıp 3 Aralık'ta indirime girmiş. 60 Dolardan 40 dolara düşmüş. 22 Aralık'ta NBA sezonunun başlamasına doğru indirim gelebilir.
https://camelcamelcamel.com/NBA-2K14-PS4-Digital-Code/product/B00GT3PEM6?
-
ben de öyle düşünüyorum. konsol stokları aralıkta yenilenir yeni yıl hazırlığı. illaki indirim gelir bundle'lar olur vs vs. Ki 2k klasik çıktıktan 1 ay sonra fiyatları gömen bir firmadır.
-
Arkadaşlar selamlar. Bende next-gende parklar bomboş gözüküyor. Kimse yok. 1-2 kişi oluyor onlarda öyle geziniyor. Canlı yayınlara bakıyorum dolu bende boş :)
haptic olayını bu oyunda başaramış 2k. Controlerin mekanizmasının sesleri geliyor resmen. Astro boy gibi birşey yapmaları lazım bu oyuna. Topu sürerken, smaç basarken falan bir sürü şey yapılabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: console-masterhaptic olayını bu oyunda başaramış 2k. Controlerin mekanizmasının sesleri geliyor resmen. Astro boy gibi birşey yapmaları lazım bu oyuna. Topu sürerken, smaç basarken falan bir sürü şey yapılabilir
Bir Astro olamaz ama hiç yoktan iyi bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: SourceBir Astro olamaz ama hiç yoktan iyi bence
Alıntıları Gösterdaha iyi yapmaları lazım ki yapabilirler bence
-
Yapılır tabiki, gelecek sene daha iyi olur büyük ihtimal -
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Yapılır tabiki, gelecek sene daha iyi olur büyük ihtimalseslerin gelmesi kıl etti beni. seni etmedi mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: console-masterseslerin gelmesi kıl etti beni. seni etmedi mi?
Alıntıları GösterHayır
-
quote:
Orijinalden alıntı: SourceHayır
Alıntıları Göstercontrollerdan oyunun sesleri gelmiyor demi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X