Şimdi Ara

NBA 2K21 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
993
Cevap
7
Favori
47.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caseymert

ps4 ve ps5 diyor ancak ben mamba editionda sadece hem ps4 hem ps5 var dıye bılıyordum,bu düz standart sürüm. bır arkadasımla alıcaz o ps4 te ben ps5 teyım sorun olmaz degıl mı?

Hocam bu next generation sürümü galiba bunu almanız gerekiyor ps5 için

• Standart sürümün fiyatı Xbox store da 250 ye düşmüş. Next gende indirim yok hala maalesef. Tahminim Ocak subat gibi indirim gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mabs kullanıcısına yanıt

Ocak ve Şubat ne kadar fiyat düşer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Sercio -- 20 Kasım 2020; 9:41:12 >
  • 4Sercio kullanıcısına yanıt

eylülde çıkan current gen yüze 50 düştüşimdi. nextgen için de sene başında bir yüzde 20 sonra da şubat gibi 50 yapar diye tahmin ediyorum.

• mabs kullanıcısına yanıt

Bende Xbox için next gen versiyonunun indirime girmesini bekliyordum ama 2K hazır millet yeni konsola para bayılmışken anlaşılan bir de ben öpeyim demiş. Geçen sene gibi 5-10 dolar seviyesine düşmezse almayacağım inat ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Bende Xbox için next gen versiyonunun indirime girmesini bekliyordum ama 2K hazır millet yeni konsola para bayılmışken anlaşılan bir de ben öpeyim demiş. Geçen sene gibi 5-10 dolar seviyesine düşmezse almayacağım inat ettim.

Next Gen oyunu daha 10 Kasım yani çıkalı 9 gün olmuşken hangi mantıkla indirim beklediğinizi anlamadım. Üstelik bu oyun şu an piyasada next gen oyun olduğunu hissettiren en önemli oyundur. Oyunu oynarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. İndirim anca yaza doğru çok geç tarihte geleceğini düşünüyorum. Açıkcası konsollara bu kadar para vermişken, bu oyuna da 500 verilir ve keyifle oynanır. Sonuna kadar parasının hakkını veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmer

NBA 2K21 Next Generation PS5 için kutulu bulabileceğim bir yer var mı ?

Ürün havale ve promosyon koduyla 565 TL’e geliyor.

Promosyon kodu : BGPKP

https://www.gizala.com.tr/nba2k21-ps5-standart-edition-nba-21-nba-2k21-urun3704.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 20 Kasım 2020; 16:56:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caseymert

ps4 ve ps5 diyor ancak ben mamba editionda sadece hem ps4 hem ps5 var dıye bılıyordum,bu düz standart sürüm. bır arkadasımla alıcaz o ps4 te ben ps5 teyım sorun olmaz degıl mı?

PS4’teki arkadaşınız bu oyunu oynayamaz. İkisi farklı oyun gibi düşünün. Mamba versiyonu alırsanız, CD’i arkadaşınız alır oynar, içinden çıkan digital kodu da siz kendi hesabınıza yükler ve yeni nesil oyunu elde ederek oynarsınız. Arkadaşınızla ortak olarak oynamanın en iyi çözümü budur. Oyunun satın alınacağı linkini buraya bırakıyorum, ürünü havale + 15 TL promosyon koduyla 750 TL’e sahip olabilirsiniz.

https://www.gizala.com.tr/ps4-nba-2k21-mamba-forever-edition-nba2k21-on-siparis-urun3574.html

• Merhaba arkadaşlar , ps4 platforumunda ds4 seçeneği mevcut mu acaba sec / pri farkediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Ürün havale ve promosyon koduyla 565 TL’e geliyor.

https://www.gizala.com.tr/nba2k21-ps5-standart-edition-nba-21-nba-2k21-urun3704.html

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: barmer

Alıntıları Göster

Evet ikisi de aynı oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Evet ikisi de aynı oyun.

Alıntıları Göster

Teşekkürler bilgi için.

• MambaVino kullanıcısına yanıt

hocam 1 ayda eski nesili yüzde 50 indirdiler. en geç şubatta gelir bi indirim next gene.2k de klasik sene başı, şubat indirimleri. yazın da 300 e çıkardıkları 2k20 yi 20 lira civarına satmışlardı. yaz döneminde iyice öldürürler zaten fiyatları yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: mabs

hocam 1 ayda eski nesili yüzde 50 indirdiler. en geç şubatta gelir bi indirim next gene.2k de klasik sene başı, şubat indirimleri. yazın da 300 e çıkardıkları 2k20 yi 20 lira civarına satmışlardı. yaz döneminde iyice öldürürler zaten fiyatları yine.

Eski nesilin eski 2K20 oyunundan hiçbir farkı olmadığı için hemen indirime gitmesi doğaldır. Gerçek 2K21 oyunu bu yeni nesildeki oyundur. Dediğiniz olabilir, bir indirim gelir ama nasıl bir indirim gelir beklemeye değer mi kullanıcılara kalmıştır. Şahsen bu alete bu kadar paralar veren ve NBA oyununu çok seven insanların bekleyebileceğini düşünmüyorum.

• Arkadaşlar bu kafrolar güncellenecek demi takımlar transfer yapınca

• denizgoren kullanıcısına yanıt

günlük güncelleme gelir.

• denizgoren kullanıcısına yanıt

Serbest oyuncu pazarı dün gece başladı. Kadroların güncellenmesi için en az 2 hafta daha var.

• Xbox Series X/S Nextgen sürümünü almayı düşünen varsa eğer, elimde P2 hesap var. Hesap için PM atabilirsiniz!

• Ps5 te parkta pivota ihtiyacımız var ekleyebilirsiniz psn omereyiz12

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. pc versiyonu için 2k20'de my career'de ben 5 dk oynarken diğer oyuncuların istatistikleri 12dk idi. buda çok fark yaratıyordu olumsuz yönde. bu sene istatistikleri eşitleyecek bir ayar var mı acaba oyunda? pc versiyonu için soruyorum. ona göre oyunu satın alacağım. Geçen sene foruma yazdığımda sende 12dk oyna gibi saçma cevaplar gelmişti. ben 5 dk oynuyorsam onlarında maçlarını 5dk istatistiklerinde simulate etmeyi soruyorum net olarak. yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.