< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NBA 2K21 [ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
Valla canım çekiyordu ne zamandır iyi oldu. Pc gamepadim yok maalesef. PS4 gamepadini bir şekilde pcde kullanabilir miyim :( Klavye ile çekilir olur mu oyun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: JiraiyaValla canım çekiyordu ne zamandır iyi oldu. Pc gamepadim yok maalesef. PS4 gamepadini bir şekilde pcde kullanabilir miyim :( Klavye ile çekilir olur mu oyun?
dualshock 4ünüzü bilgisayara bağlayabilirsiniz micro usb kablonuz ile
oyunda çalışacaktır
-
Bende xbox 360 controller var şut attıktan sonra kolun bağlantı kopuyor saçma bir şekilde şut atmazsam normal çalışıyor. Bir çözümü varmı?
-
Bende de aynı kontrolör var. Öyle bir sorun yaşamadım. Diğer oyunlarda denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pili azalmış pili değiştirince sorun çözüldü
-
bende nvidia shield tv gamepad var oyun ayarlarda gamepead'i görüyor fakat ayarlardan tuş atama yapıyorum, menüye döndüğümde tuş ayarlarım sıfırlanmış oluyor. Bit türlü yapamadım, ne sebep olabilir?
-
VC kasma yolu hile hurdası var mı şu an en basit şekliyle, bu saatten sonra grind yapmak istemiyorum.
-
var tabii;
önce my player ana menüsünde 2 defa üst üste "nuttertools" yazıyorsun sonra "." sembolüne basıyorsun klavyeden daha sonra da oyuncu yaratma ana menüsüne girip orada da sadece 1 defa"pepperoni pizza" yazıp sırasıyla gampad ile "xooxo" tuşlarına basınca 10000 vc veriyor. bu şekilde kısa sürede oyuncumu max levele getirdim ben.
-
Fiyatı düşse artık da alsam onu bekliyorum.
Millete beleşe verir iken bize pulsla vermeleri gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yenisi çıkacak nerdeyse fiyatı 400 ün altına düşmedi
Yani olması gereken o tabi :) ama onu da yapmıyorlarsa geçen sene ki gibi 20 küsürlü fiyatlara düşürsünler bari.
-
-
Aynen hocam bekleyelim bakalım yakındır :)
Play-off'lar öncesi iyi gider geç kalmasalar kuruduk 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun kadrosunu nasıl güncelleriz hala eski kadro ? ayrıca oyunun versiyonu en son sürüm mü bunu nasıl öğreniriz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5Avar tabii;
önce my player ana menüsünde 2 defa üst üste "nuttertools" yazıyorsun sonra "." sembolüne basıyorsun klavyeden daha sonra da oyuncu yaratma ana menüsüne girip orada da sadece 1 defa"pepperoni pizza" yazıp sırasıyla gampad ile "xooxo" tuşlarına basınca 10000 vc veriyor. bu şekilde kısa sürede oyuncumu max levele getirdim ben.
Neden trollüyorsunuz ki önceki oyunlarda glitchleri falan vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X