Şimdi Ara

NBA 2K8 KLUP-ligi kurdum 7. sayfaya bakın. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
8.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet maçlar ne zaman başlıyor. tamamlandı kadro herhalde
  • 8 kişi olduysak
    maçlar bu akşam
    başlar
  • tamam ben liga giriorum ozaman nasıl giricem? takımım lakers
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

tamam ben liga giriorum ozaman nasıl giricem? takımım lakers

murat davet yollar sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

tamam ben liga giriorum ozaman nasıl giricem? takımım lakers

murat davet yollar sana

daveti yolladım zaten önceden
  • ben bundan sonra 23:30 - 24:00 gibi müsaitim bu saatlerden sonra lig maçı yapabiliriz isteyenle
  • 23.30 24.00 PSN deyim bende maclara baslıyalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kromiti

23.30 24.00 PSN deyim bende maclara baslıyalım..

tamam kardeşim eklerim seni yaparız maçımızı
  • arkadaslar benım psn ı eklersenız sevınırım bende yenı aldım ps3 u bıras da acemiyim ama lige katılabılırım... onlıne a gırdıkten sonra nabıcaımı anlatırmısınız ,, yoqsa başladı mı turnuva
  • murat lig başladımı
  • ya daha 1 kere onlıne mac yapabıldım yabancı biri ıle cok ping werıo ama yendım .. sorum olcak baskaları ile mac yapacakken kabul edıyorum teklifi ''this game could not be started refer to the online...'' die bi hata werıo oynayayamıom adamlarla .... bide Folding@home ne işe yarıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 13 Şubat 2008; 19:42:10 >
  • mistikv sen beni ekledinmi kardeş. Eğer eklediysen senin eklediğini nerden görecem ben. Kusura bakma fazla kullanmıyorum malesef ps3 ondan pek bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

mistikv sen beni ekledinmi kardeş. Eğer eklediysen senin eklediğini nerden görecem ben. Kusura bakma fazla kullanmıyorum malesef ps3 ondan pek bilgim yok

kardes once sign-in olcaksın .. sonra da friends war ps3 ana menu de ordan gorursun ismini ... bende ekledım senı
  • bende pek bilgim yok işlerden. sen beni eklemişsin peki benim seni eklememe gerek varmı kardeş? bu arada isminiz?
  • 6 kişiyiz hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

bende pek bilgim yok işlerden. sen beni eklemişsin peki benim seni eklememe gerek varmı kardeş? bu arada isminiz?

psn imzamda yazıo adım mete hayr gerek yok .... benım ekledıgımı nasıl goreceını bılmıorum benı kmse eklemedı smdıye kadar hep bn ekledım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 13 Şubat 2008; 19:53:51 >
  • bu gidişte galiba ben hiç oynuyamayacağım galiba yarın ps3 kaldıracam büyük ihtimal
  • arkadaşlar hadi ama 2 kişi eksik, 1 haftadır 6 kişiyiz. frat hadi kanka, ayrıca 1 kişi daha...
  • Onlineda Bölge kodu ayrimi var mi? yani 2. yada 3. bölge alsak oyunu online da sıkıntı yaşarmıyız.
  • evet bölge ayrımı var.alacaksan 1.bölge almaya çalış
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.