Şimdi Ara

NBA 2K8 KLUP-ligi kurdum 7. sayfaya bakın. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
8.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugun okuldan geldım hemen 2k8 i actım.. 2 saat fln oynadıktan sonra oyun dondu bekledım bıras... restart attım vee blueray im bozuldu 15 gunluk garanti vardı 6 günde haşat ettım makineyi 8-9 saat oynadım ortalama... ama 2k8 blueray i bozuo dıe bı konu war benımde basıma gelince acaba? dedım.. yarın deiştiricem makıneyı hemen verırler yenısını inş.... allstar haftasonunda nasıl 3 e kadar oturucam yoqsa...

şu bölge oyunun neresinde yazıo hani kutunun yan tarafında dünya war orda mı (bende 1 yazıo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 14 Şubat 2008; 18:57:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: h.u.s©

Onlineda Bölge kodu ayrimi var mi? yani 2. yada 3. bölge alsak oyunu online da sıkıntı yaşarmıyız.

sorun olur hocam bölge ayrımı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnD_OnE

arkadaslar bugun okuldan geldım hemen 2k8 i actım.. 2 saat fln oynadıktan sonra oyun dondu bekledım bıras... restart attım vee blueray im bozuldu 15 gunluk garanti vardı 6 günde haşat ettım makineyi 8-9 saat oynadım ortalama... ama 2k8 blueray i bozuo dıe bı konu war benımde basıma gelince acaba? dedım.. yarın deiştiricem makıneyı hemen verırler yenısını inş.... allstar haftasonunda nasıl 3 e kadar oturucam yoqsa...

şu bölge oyunun neresinde yazıo hani kutunun yan tarafında dünya war orda mı (bende 1 yazıo)

Geçmiş olsun arkadaşım... Yenisni alman zor garantiye götürürler sanırım..Bi sorum olcak sana makinan PAL mi?

• hayır magazanın yapmıs oldugu garantı vardı 15 gunlük , ben hemen bıtırdım işını kartın arkasına imzasını attı adam ''15 gun içinde birsey olursa degişecek'' yazıo
    80 gb ntsc-j 650 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 14 Şubat 2008; 19:41:54 >
  • hocam geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

hocam geçmiş olsun

eyw saolun..
  • arkadaşlar kaç gün oldu hala sizden ses yok. kurduk ligi. 2 kişi daha hadi bi zahmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

arkadaşlar kaç gün oldu hala sizden ses yok. kurduk ligi. 2 kişi daha hadi bi zahmet.
    murat başlığı değiştir böyle kimse gelmez son iki kişi yaz belki böyle gelir gelen
  • 2 kişinin 1 i olabilirim perşembe günü Allah'ın izniyle geliyor alet

region code yok dimi ? NTSC u olacak da oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 17 Şubat 2008; 21:02:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

2 kişinin 1 i olabilirim perşembe günü Allah'ın izniyle geliyor alet

region code yok dimi ? NTSC u olacak da oyun

evet region kodu yok
  • Arkadaşlar yarın benim oyun geliyor 1.bölge kodlu benide ekleyebilirsiniz psn kurbansofi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

Arkadaşlar yarın benim oyun geliyor 1.bölge kodlu benide ekleyebilirsiniz psn kurbansofi

ooo gel abi gel bu arada msn de bulmadım seni hayırdır
  • msn açık kardeş kurban50@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

msn açık kardeş kurban50@hotmail.com

denk gelemiyoz demekki abi ben şu an giremiyom msn yi ama seni yakalarım ...konuya gelelim yeni gelen arkadaşlar hangi takımları istrediğinide yazsın
  • Arkadaşlar dallasıda ben alıyorum onu yazın
  • beni dışlamayın gelicem perşembe :) piesen im yok henüz ama perşembe günü alırım heralde :))
  • başlığı değiştirmek işe yaradmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

başlığı değiştirmek işe yaradmış

oteki başlık yapılmıs bitmiş gibi duruyordu olay
  • benimde modem servisten geldi artık başlasın maçlar!
  • bende varim
    kisiye ihtiyac varsa
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.