Şimdi Ara

NBA 2K8 KLUP-ligi kurdum 7. sayfaya bakın. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
8.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ligin adı nedir beyler? davetiye gözükmüyo bende ligin adından giricem bide şifre varsa onuda alayım rocketsları seçiyorum
  • basketboldh ligin adı
  • yarın kablo geliyor diye umuyorum girerim psn e
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

kuschu yu siliyorum, yerine gelmek isteyen var mı? bu arada ligi 12 kişilik yapamıyorum malesef. lig kurulduktan sonra takım sayısı artmıyor

yer varsa bende girebilirim lige

edit: online bir maç yapayım dedim online ı nasıl diye fakat herkesin ping i kırmızı ve maça bağlanmayı deneyince bağlanmıyor maça nat ayarıda nat 2 acaba bunun dışında ne neden olabilir maça bağlanamamaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 21 Şubat 2008; 22:33:49 >
  • oyunun bölge kodu ne dombili
  • kuschu nun bölegesi farklı olduğu için çıkardım. ama sanırım seçtiği takım utah olduğu için sadece utah seçilebiliyor onun yerine. gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur. top çalma yüzdesinide düşürdüm.
  • o iyiy iyi steals düşsün yoksa oynanmıyo bu oyun bende geliyom şimdi lobye
  • mrtalb goriyon dimi ayarlarin etkisini
  • gel bakalım sstar2 ye, çok hırs yapmışsın belli
  • kanka gönderdiğin davetiyeye invitations bölümündenmi bakıyoruz?eğer ordansa bişey gözükmüo bende gelen davetiye falan yok malesef
  • bölge kodu 1 sanırım çünkü sizin ligdeki sonuçları görebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

bölge kodu 1 sanırım çünkü sizin ligdeki sonuçları görebiliyorum

kutusunda yazar bölge kodu dostum 2. bölge olan arkadaşlarda görebiliyordu bizim ligi yanlış hatırlamıyosam
  • yer varsa ligde bende girmek istiyorum PSN Ardennu lig harici maç yapmak isteyenlerde ekleyebilir gece 11 den sonra psn deyim
  • Theodore0 psn im ekleyin her zaman müsaitim
  • bu aralar pek vaktim olmuyor o yuzden tek maç yapabildim bugün erken eve gidip nba asılacam mac yapmak isteyen olursa beklerim
  • bayadır kimse yazmıyo buraya lig ne oldu yalan oldu galiba!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34pierce34

bayadır kimse yazmıyo buraya lig ne oldu yalan oldu galiba!

evet her zamanki gibi bu ligde yalan oldu. ben başka bi sitedeki nba ligine katıldım orada oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 1 Mart 2008; 10:53:22 >
  • bende o lige girebilirmiyim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34pierce34

bende o lige girebilirmiyim!

lig başladı çoktan ama sen raistlin713 e sor bi belki yer varsa alır senide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 1 Mart 2008; 11:01:54 >
  • slmlar ben de katılmak isterim mumkunse psn - B4LK4R - Portland Trailblazers
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.