Şimdi Ara

NBA 2K8 KLUP-ligi kurdum 7. sayfaya bakın. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
8.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sly abı nerde lig goremıyorum kı ben search yapıyorum gene yok nasıl bulacagım
  • mrtalb olunca mı görülüyor lig donanımnba diye birşey yok.3 tane var sadece onlarada girmeyin demiş mrtalb..
  • eeee donanimnba diye bi lig yok olanlardada dallasi secemiyom beyler bu lig isi yalan oldu
  • evet onu diyorum mistik dostum yok ki lig ulen bi yapamadik bide hepimiz canavar oyuncuyuz diye geçiniyoruz:)neyse mrtalb gelsin bi soralım bakalım
  • gelsin bakalim aslinda herkese invitede yollayabilir tek tek lig aramak zorunda kalmayiz yinede bi gelsin murat ama bu lig isi yalan oldu gibi insallah olur ne diyim
  • dediklerimi aynen yapın şimdi
  • admini beklemek durumundayız arkadaşlar bende giremedim yani schedule olması gerektiğini söyledi mrtalb i beklicez mecbur
  • admın gelınce uye oluyorum beklemedeyım kardesler
  • varmi bi gelisme beyler
  • funkmasterda var onuda alsak tamam oluyomuyuz
  • tamam beyler geldim, şimdi bakın görünüyor mu lig? yaw 2 tane gavur girmiş lige çıkardım onları şimdi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 12 Ocak 2008; 0:36:04 >
  • hangi lige girecez murat
  • sımdı neye gırıytoruz durun b ıdaha bakıyorum
  • yaw bede "my laeuges" kısmında görünüyo lig ama ana leauge kısmında görünmüyor. anlamadım ben bu işi.
  • lig görünmüyor abi donanım ve donanım basket var sadece
    napacagız
  • şimdi siz ikinize davetiye yolladım, bi bakın geldimi? diğer arkadaşlar "my leauges" e girsinler orda olması lazım donanimnba.
  • abi tamam geldım de ben neden dallasım ya
    en nefret ettıgım takımı vermısın bana ben lakers demıstım
  • abi şimide rockets oldum:)murat dostum yap artık abi ya:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

abi tamam geldım de ben neden dallasım ya
    en nefret ettıgım takımı vermısın bana ben lakers demıstım

tamam sen houston olabiliyorsun mecburen, sonradan giren gavurlar houston olarak ayarlamış takım değişmiyor malesef kusura bakma, mistik sen dallas olacaksın davetiye yolladım,

console master nasıl girdiğini yaz da mistikv de girebilisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 12 Ocak 2008; 0:56:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.