Şimdi Ara

NBA 2K8 KLUP-ligi kurdum 7. sayfaya bakın. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
8.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nooooluyo landallas benim ...murat bu arada davetiyeni ben kabul ediyorum oyun kabul etmiyo ne karin grisi ismis yav
  • nasıl ala ala abi houston ne alaka?herkes istediği takımı alabildi.ya tamam oynarım ben rocketlada neden lakers olmadıki.isteyen istediği takımı seçemiyormu yada sen herkese istediği takım ıveremiyormusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

nooooluyo landallas benim ...murat bu arada davetiyeni ben kabul ediyorum oyun kabul etmiyo ne karin grisi ismis yav

tamam dallas sen olacaksın, nasıl kabul etmez ya, console master girdi lige, console master bi yazsana nasıl giriliyor lige?
    çıldırcam ya psn in de 2k serverlarının da....
  • hersey karisti yav ..neyse ben bi daha gireyim
  • ya mistik şimdi sana murat yolladı ya ınnavıtıons var league de oraya tıklıyorsun accept dıyorsun sonra
    my leagues var ona basıyorsun donanımnba cıkıyor bas ve gır bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

nasıl ala ala abi houston ne alaka?herkes istediği takımı alabildi.ya tamam oynarım ben rocketlada neden lakers olmadıki.isteyen istediği takımı seçemiyormu yada sen herkese istediği takım ıveremiyormusun?

ya lige 2 yabancı girmiş ben evde yokken, şansa onlar dallas ve houston u seçmiş ler, yoksa mistikv de bala dallas olacak, lig tamamlandıktan sonra takımları değiştiremiyorum, sonuçta o 2 yabancı girince ligi tamamlanmış sayıyor sistem, sadece o takımların kullanıcılarını değiştirebiliyorum
  • iyiki new yorku secmemısler :)

ya neyse bu demo lig nasıl olsa ben houston olurum sonra daha iyi çözünce takımları alırız daha iyi.şimdi bende geldım bi mistik kaldı bugun mu baslıyoruz maclara benım ılk macım talha ıle nasıl ıletısım kurup hangı saatde gırıpte oynayacagız macları.
  • TAMA OLDU ARKADAŞLAR, ŞİMDİ BUNDAN SONRASI AYRI MACERA, ADIM ADIM ÖĞRENECEĞİZ, HADİ BİSMİLLAH
  • vallahi hallettim ravve ile macim var 1.00 am diyo bisey anlamadim ben insallah ogreniriz
  • iahahhaha abı hay ben bole lıgın:)sımdı asıl olay macları ne zman nasıl oynayacağız rakiplerimiz nerde nasıl bulusacagız asıl olay şimdi:)
  • arkadaşlar ligimizde lobby diye yer var oraya girin bi, sanırım ordan online olanlar yapabilecek maçları, deneyerek öğrencez.
  • bence bulamiycaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

bence bulamiycaz

BULACAZ ARKADAŞLAR OLACAK , BEN BU YOLA BAŞ KOYDUM, GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER

(ligimizin lobby si var oraya girin şimdi, bu yolu deniyeceğiz.
  • beyler rakiplerinizi psn lerinizden yazin eklemesenizde olur create message den id sini yazin maciniz kimleyse ole konusun anlasin tabi bu zaman olayi kafami karistirdi ben ravve ye msj attim cvp bekliyorum
  • tamam mistik le maçı yapıyoruz, benim dediğim gibi lobbyden yapılıyor
  • ya napcaz sımdı ya bende gelıom bekleın
  • benim bugün işim vardı giremedim
    ama lig yapılırsa takılırım
  • lobbyde kimse yok aptal aptal takılıorumhadi beyler nasıl olacak bu iş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

lobbyde kimse yok aptal aptal takılıorumhadi beyler nasıl olacak bu iş ya

biri daha lobby ye gircek sen davetiye yollayacaksın, ama davetiyeye dikkat et, özel maç olmasın, lig maçı için yolla
  • beyler oyundan acayip sogudum en az 30 tane bos ucluk attim bir tane bile girmedi bole sacmaliklar olacaksa ben ligten cikayim bu basketbol degil cunku ..bu arada murat tebrik ederim kardesim yine yendin b..bu oyun tam bir sacmaliklar dizisi olmaya basladi bi daha zor oynarim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.