nooooluyo landallas benim ...murat bu arada davetiyeni ben kabul ediyorum oyun kabul etmiyo ne karin grisi ismis yav
nasıl ala ala abi houston ne alaka?herkes istediği takımı alabildi.ya tamam oynarım ben rocketlada neden lakers olmadıki.isteyen istediği takımı seçemiyormu yada sen herkese istediği takım ıveremiyormusun?
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
nooooluyo landallas benim ...murat bu arada davetiyeni ben kabul ediyorum oyun kabul etmiyo ne karin grisi ismis yav
tamam dallas sen olacaksın, nasıl kabul etmez ya, console master girdi lige, console master bi yazsana nasıl giriliyor lige? çıldırcam ya psn in de 2k serverlarının da....
hersey karisti yav ..neyse ben bi daha gireyim
ya mistik şimdi sana murat yolladı ya ınnavıtıons var league de oraya tıklıyorsun accept dıyorsun sonra my leagues var ona basıyorsun donanımnba cıkıyor bas ve gır bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: console-master
nasıl ala ala abi houston ne alaka?herkes istediği takımı alabildi.ya tamam oynarım ben rocketlada neden lakers olmadıki.isteyen istediği takımı seçemiyormu yada sen herkese istediği takım ıveremiyormusun?
ya lige 2 yabancı girmiş ben evde yokken, şansa onlar dallas ve houston u seçmiş ler, yoksa mistikv de bala dallas olacak, lig tamamlandıktan sonra takımları değiştiremiyorum, sonuçta o 2 yabancı girince ligi tamamlanmış sayıyor sistem, sadece o takımların kullanıcılarını değiştirebiliyorum
iyiki new yorku secmemısler :)
ya neyse bu demo lig nasıl olsa ben houston olurum sonra daha iyi çözünce takımları alırız daha iyi.şimdi bende geldım bi mistik kaldı bugun mu baslıyoruz maclara benım ılk macım talha ıle nasıl ıletısım kurup hangı saatde gırıpte oynayacagız macları.
TAMA OLDU ARKADAŞLAR, ŞİMDİ BUNDAN SONRASI AYRI MACERA, ADIM ADIM ÖĞRENECEĞİZ, HADİ BİSMİLLAH
vallahi hallettim ravve ile macim var 1.00 am diyo bisey anlamadim ben insallah ogreniriz
iahahhaha abı hay ben bole lıgın:)sımdı asıl olay macları ne zman nasıl oynayacağız rakiplerimiz nerde nasıl bulusacagız asıl olay şimdi:)
arkadaşlar ligimizde lobby diye yer var oraya girin bi, sanırım ordan online olanlar yapabilecek maçları, deneyerek öğrencez.
bence bulamiycaz
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
bence bulamiycaz
BULACAZ ARKADAŞLAR OLACAK , BEN BU YOLA BAŞ KOYDUM, GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER
(ligimizin lobby si var oraya girin şimdi, bu yolu deniyeceğiz.
beyler rakiplerinizi psn lerinizden yazin eklemesenizde olur create message den id sini yazin maciniz kimleyse ole konusun anlasin tabi bu zaman olayi kafami karistirdi ben ravve ye msj attim cvp bekliyorum
tamam mistik le maçı yapıyoruz, benim dediğim gibi lobbyden yapılıyor
ya napcaz sımdı ya bende gelıom bekleın
benim bugün işim vardı giremedim ama lig yapılırsa takılırım
lobbyde kimse yok aptal aptal takılıorumhadi beyler nasıl olacak bu iş ya
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
lobbyde kimse yok aptal aptal takılıorumhadi beyler nasıl olacak bu iş ya
biri daha lobby ye gircek sen davetiye yollayacaksın, ama davetiyeye dikkat et, özel maç olmasın, lig maçı için yolla
beyler oyundan acayip sogudum en az 30 tane bos ucluk attim bir tane bile girmedi bole sacmaliklar olacaksa ben ligten cikayim bu basketbol degil cunku ..bu arada murat tebrik ederim kardesim yine yendin b..bu oyun tam bir sacmaliklar dizisi olmaya basladi bi daha zor oynarim