Şimdi Ara

NBA GARANTİ SKİLLS CHALLANGE videom (dh oy bekliyorm :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • '90 seçeneğini koyulma amacı '90'da doğan fakat daha 19'una basmamış çocukların olmasıdır.Eğer sen 19'a bastıysan 16-18 kategorisine giremezsin.Bu arada çaktım mükemmeli.(Geçen seneki gibi diğerlerine 0(sıfır)verdim,hatırlıyorsundur.)

Edit:İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 24 Mayıs 2009; 20:17:36 >
  • aynen ben 19 uma basmadm ama cıkmyor hala .saolasn
  • Videonu yenileme şansın varmı bilmiyorum ama var ise bence sayı yapmandan ziyade saha içindeki oyununu gösteren bir video ekleyebilirsin.Çnkü herkez yaptıgı sayıları koyuyordur.Burada bence bi konsept çalışması daha başarılı olur senn oyununla.Farklılık seni diğerleri arasından sıyırır.Sıyrıldıktan sonrada senin oyununa daha kolay adapte olunur.Mükkemel oy verdim ama dedigim gibi okadar kişi içerisinden ilk etapta farkını gösteren çıkacaktır...Sonra senin hünerlerin...
    Sadece bi tavsiye...
  • helal olsn mükemmel benden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Videonu yenileme şansın varmı bilmiyorum ama var ise bence sayı yapmandan ziyade saha içindeki oyununu gösteren bir video ekleyebilirsin.Çnkü herkez yaptıgı sayıları koyuyordur.Burada bence bi konsept çalışması daha başarılı olur senn oyununla.Farklılık seni diğerleri arasından sıyırır.Sıyrıldıktan sonrada senin oyununa daha kolay adapte olunur.Mükkemel oy verdim ama dedigim gibi okadar kişi içerisinden ilk etapta farkını gösteren çıkacaktır...Sonra senin hünerlerin...
    Sadece bi tavsiye...

Teşekkürler fikrini sunduğun için ve haklısında.şöyle acıklayayım; gecen sene de katıldım bu organizasyona ve secildim kampa gittim.videolarda aslında sayı atmıs olmak bir işe yaramıyor o konuda haklısın.cünkü adamlar sitedede belirtildiği gibi.top sürme,şut stili (atıyo veya atamyo olmak önemli değil burada ) ve en önemlisi atletik yapına ve yeteneklerine bakıyorlar.içeri penetre ve smac bölümlerini koymamn sebebi bu.atletiklik konusundagüveniyorm kendime

yeni viddyo eklemem bşi değiştirmeyecektir.en başta belirttiğim sorun yüzünden ilk 50 sayfasında gözükmüyorum.eğer orda gözüksem bu videoyla seçilmem yüksek ihtimal ama tek sorunumuz bu işte

@maniac turk tesekkürler

• Ankara'da olsaydın kapışırdık driblinglerin falan güzel beğendim
  • oynardık tabi ya iyi oyuncularla oynamak cok daha zevkli ve oynu geliştirir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.