Şimdi Ara

NBA GARANTİ SKİLLS CHALLANGE videom (dh oy bekliyorm :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar videomu ekledim son 10 gun kaldı izlerseniz ve oy atarsanz sevinrm.Beğeniceinizi umuyorm.oylama yeri vidyo sonunda cıkıyor.

haydi dh

http://www.nba-garanti.com/Player.aspx?Id=MTQ4

yorumlarınızıda yazabilrsnz :)

• beğendim. çaktım mükemmeli
  • teşekkürler

ama bi sorun var ki kayıt olrken doğum tarihinde 90 olarak secebilyosn ki bende 90 lyım.sectim girdim verdim vidyomu ama 16-18 yas grubu kısmında gözkmyorm.tüm oyuncularda gözükyorm.seçilmem icin 16-18 de kaydım olması ve en iyi 50 ye girmem lazm.50 ye girmek zor değil de ismm cıkmıyor orada deli olcam ya
  • bende oyumu kullandım. bi mükemmelde benden geldi.
  • Bi mükemmel de benden
  • keşke uzun mesafeli şut atsaydın 2-3 tane de
    verdim mükemmel
    bide 90 doğumlu lar katılabiliyormuydu yarışmaya
    yaş 19 olmadan bende yollayım bari video yu
  • Iyimiş beğendim ben de.
    Bi mükemmel de benden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NBA League Pass cevap lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu yetenekli kardeşimize bir oy da benden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

keşke uzun mesafeli şut atsaydın 2-3 tane de
    verdim mükemmel
    bide 90 doğumlu lar katılabiliyormuydu yarışmaya
    yaş 19 olmadan bende yollayım bari video yu

bende daha tam olmadım işte kayıt yerinde 90 seçeneğini görünce direk katıldım ama simdi 16-18 yas grubunda adım yok garip bi çelişki var orda ama neyse katılamazsamda önemli deil artık

Ayrıca hepinize teşekkür ederm videoyu beğenmenize sevindm

• bende mukemmel oy verdim bnm yasım 15 bende katılacagım.Katıldıgım zaman umarım arkadasa yaptıgımız gıbı banada destek cıkarsınız
  • Bende çaktım mükkemmeli
  • baya etkileyici. mükemmel dedim.
  • teşekkür ederm arkadaslar
  • smaçlar güzel nmevkiye guard yazmışsın keşke birazda top sektirişini koysaydın ama yinede güzeldi video arkadaşlar bende katıldım desteklerinizi bekliyorum...
  • Bir mükemmel de ben verdim. Yalnız, Konu Dışı'na da açarsanız yararı dokunur.
  • konu dısına acarm da basketbol bölümü varken nie buraya actın diye tepki veriyoar sonra.aklıma geldi yoksa ama
  • çok güzel hocam smaçlar özellikle
  • Mükkemmeli çaktım
    Bu arada bendeki sorun sende de var,boyuna göre zayıfsın bende 1.90ım ama 75 kiloyum ben bıraktımda oynamayı,sen biraz kilo almayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 23 Mayıs 2009; 22:54:28 >
  • The Dodo bir bilgisayardan kaç tane oy verebilioruz bu konuda bi bilgin varmı?
  • günde 1 oy sayılıyor diyor sitede ama 1 saat arayla fln atınca oylarını arttırdıını söliyenler var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.