Bildirim
NBA geldi sıcak sıcak Vatandaşa hizmette sınır YOK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
paylaşım için teşekkürler. hangileri güvenilir. -
ben bı alt bı ust sectım kendıme bakalım kafama baya yattı umarım yıne tutar eleman genelde 9 mac yazıyordu da bugun az maclı kupon yapmıs gunduz maclarından 4 tane secmıstım 3 u tuttu 1 ı yattı o da bankoydu neyse olur boyle seyler dedık buna nıyetlendık,genelde ıy lerde cok basarılı eleman ,bır mac ta uyusamadım onun yazdıgı ıle,cogu tutar da hangılerı oldugunu bılmek sans ısıquote:
Orijinalden alıntı: QRX
paylaşım için teşekkürler. hangileri güvenilir. -
bu kuponda hangisi alt hangisi üst belli değil , neyse bugünün kalesi oklahoma-indiana 195,5 üstüquote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain
ben bı alt bı ust sectım kendıme bakalım kafama baya yattı umarım yıne tutar eleman genelde 9 mac yazıyordu da bugun az maclı kupon yapmıs gunduz maclarından 4 tane secmıstım 3 u tuttu 1 ı yattı o da bankoydu neyse olur boyle seyler dedık buna nıyetlendık,genelde ıy lerde cok basarılı eleman ,bır mac ta uyusamadım onun yazdıgı ıle,cogu tutar da hangılerı oldugunu bılmek sans ısı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Harun] -- 9 Aralık 2012; 20:19:58 >
-
quote:
ben bı alt bı ust sectım kendıme bakalım kafama baya yattı umarım yıne tutar eleman genelde 9 mac yazıyordu da bugun az maclı kupon yapmıs gunduz maclarından 4 tane secmıstım 3 u tuttu 1 ı yattı o da bankoydu neyse olur boyle seyler dedık buna nıyetlendık,genelde ıy lerde cok basarılı eleman ,bır mac ta uyusamadım onun yazdıgı ıle,cogu tutar da hangılerı oldugunu bılmek sans ısı
kimden alıyorsunuz maçları? -
Oynuyucam üstad şu kupon gelsin atacam marathonbetten 2-3 €quote:
Orijinalden alıntı: Mono87quote:
kimden alıyorsunuz maçları?
Alıntıları Göster
-
Hocam hangi maçlara güveniyorsun çok fazla maç var hangisi daha güvenilirquote:
Orijinalden alıntı: XclusiveX
Oynuyucam üstad şu kupon gelsin atacam marathonbetten 2-3 €
Alıntıları Göster -
kardes yarın maclar bittiginde sonuclanmıs seklinide atarsan cok sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: XclusiveX
Hocam hangi maçlara güveniyorsun çok fazla maç var hangisi daha güvenilir
Alıntıları Göster -
tabıkı hocam benım sectıgım maclar zaten gece gec saatte yarın sabah 4 kuponu da atarım ıns .quote:
Orijinalden alıntı: sercinho123
kardes yarın maclar bittiginde sonuclanmıs seklinide atarsan cok sevinirim
Alıntıları Göster -
hangi maçları seçtin ??quote:
tabıkı hocam benım sectıgım maclar zaten gece gec saatte yarın sabah 4 kuponu da atarım ıns .
Alıntıları Göster -
hangisine en çok güveniyorsun oynayım bi :)quote:
tabıkı hocam benım sectıgım maclar zaten gece gec saatte yarın sabah 4 kuponu da atarım ıns .
Alıntıları Göster -
bu arada son kuponun misli.com da en çok oynanan maçlar :) bedava yaptık koş falan filan diye şekil yapma :Pquote:
Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon
hangisine en çok güveniyorsun oynayım bi :)
Alıntıları Göster -
ben rahatım arkadaslar dısardan yazdıgım real macı 1 den 1 geldı su yunan olımpıyakos macı da x-x bıtse super olacaktı ama 2-x bıttı neyse bana gore tutma ıhtımalı baya yuksek kupon,bu kuponları da bazı arkadaslar rıca ettı ondan yayınladım yoksa aynısını fılan oynadıgım yok aradan secıp sıstem 1 futbol karısık kupon yapıyorum ,nba le fılan hıc alakam yoktur merak edıp de mac ızlemem elemanın bırısını takıp edıyorum bayadır saglam gıdıyor bende bıktım mılletin paso kuponları yatıyor umarım tutar da ıyı bı serı baslatırızquote:
Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon
bu arada son kuponun misli.com da en çok oynanan maçlar :) bedava yaptık koş falan filan diye şekil yapma :P
Alıntıları Göster
-
ben de nbadan çakmıyorum zaman geçsin diye 3 maç oynayacaktım. Alt-üst olsa iyiydi -
Handikapsız 3 maç oynadım bakalım. Oklahoma, Nets, Knicks.quote:
Orijinalden alıntı: Dura-Ace
ben de nbadan çakmıyorum zaman geçsin diye 3 maç oynayacaktım. Alt-üst olsa iyiydi -
quote:
Dostum alınmadın umarım ufaktan takılayım bi dedim -
gergınım az kusura bakmayın 2 kupon tekden gıttı neysekı dun yazdıgım kupon tutmustu zaten bugunku bankolarım da gelırse gönul rahatlıgıyla bankolarımı da yazarım ,bankoları bu sıralarda tekden yatmak moda oldugundan yazmıyorum serıye baglarsam neden vermeyeyımquote:
Orijinalden alıntı: CekomastikSilikonquote:
Dostum alınmadın umarım ufaktan takılayım bi dedim
Alıntıları Göster
-
Ne yapıyor bu Nets -
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Ne yapıyor bu Nets
Sorma kafayı yedi herifler, 20 sayı fark yediler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1ABE892quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Ne yapıyor bu Nets
Sorma kafayı yedi herifler, 20 sayı fark yediler.
Alıntıları Göster
Yinede seriyi bozmadım yıne tekden gıttk arkadas yok artık yaw yapıştı bırakmıyor ,ahh ulan brooklyn o kadar salladın üçluklerı bosa 2 si girse usttu mac yuzde 20 ıle attılar o da bıze denk geldı
Benzer içerikler
- ilk yarı maç sonucu 1/1 ne demek
- 100 de 100 iddaa tutturma
- oranı düşen maçlar
- deneme bonusu
- 0.5 üst ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X