NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu (165. sayfa)
-
-
Banner çok güzel bence. Yakışmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Houston-GSW maçında Alperen benchte bayağı moralsiz gözüküyordu. Umarım kendisini toparlar ve koça nasıl bir oyuncu olduğunu gösterir. Savunma zaafları onu ilk 5'ten bile düşürebilir. Udoka savunma hastası bir adam.
-
Alperen sert kayaya(Udoka) çarptı. Bu sezon tamamen boş bile geçebilir.
Geçen sene sakatlığından sonra fake Houston galibiyet serisi bu durumu büyük etkilemiş gibi. Udoka zaten belli ki kendisini pek tutmuyordu. En büyük endişem orada tamamen mental olarak çökme ihtimali. Haksızlık yapılsa bile kendini göstermesi lazım. Şuan maalesef sorgulanan bir lider kendisi.
-
Neyseki Gsw soğuk duş aldırdı. Green üzerinden oynanacak oyunun tüm sezonu götürmeyeceğini görmüştür umarım Udoka.
Alperen newyork maçı, 25sayı, 14 rebound, 5 assist, 4 blok la tamamladı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız Doğu konferansı Cavs ve Celtics dışında dökülüyor.
.500 ortalaması olan takım 3.sırada.
-
Cavaliers 2 maçta da Bucks'ı kıl payı yendi. Namağlup devam.
Giannis ve Lillard enkaz halde öte yanda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de farkettim bunu. Doğu tarafı 10 sene önce çıktığı karanlık ve zevk vermeyen zamanlara geri mi dönüyor tekrardan diye düşünüyorum bazen.
Bucks ve 76ers'ın toparlaması lazım. 76ers özellikle Embiid dönünce toparlar ama Bucks konusunda o kadar emin değilim. Rotasyonları aşırı zayıf. Çok yaşlılar. Middleton belki biraz toparlar bilemiyorum.
Aslında kağıt üstünde Knicks ile beraber iyi takımlar var gibi gözüküyor ama çok sorunlular işte. Batıda Lebron bile takır takır oynuyor o yaşına rağmen.
-
Curry çok çılgın değil mi? Muhteşem oynuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pistons maçı neydi öyle spiker de güzelleştirdi
Normal sezonda nadir rastlanan maçlardandı.
İnsanüstü oynadı dün. Curry böyle oynamaya devam ederse GSW ciddi anlamda baş belası olur batıdaki takımlara.
-
Cavs dün ilk yarıda bulduğu 84 sayıyla franchise rekorunu kırmış. 10-0 ile dolu dizgin gidiyorlar. Kenny Atkinson benim gözümü korkuttu ECF için.
-
Cedi şu takımda kalabilseydi ah keşke.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
A.Davis yine çok yalan oynuyor. Aldığı süreler bile akıldışı.
Uzun bir aradan sonra Detroit'in maçını canlı izliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X