< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu (167. sayfa)
-
-
https://www.eurohoops.net/tr/nba-news-tr/1743876/nba-all-star-format-degisiyor-yenisi-nasil-olacak/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Giannis son topu kaçırdı ve Hornets kazandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyice çorba etmeye karar vermişler hocam. Formula 1'deki Sprint, Sprint Qualifying, Shootout, Qualifying gibi daldan dala atlamak gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baştan sona geride götürdüğü maçta 45 saniye kala skoru eşitleyen Wolves'da Randle buzzer beater ile maçı kazandırdı!
Kitapçı üzgün.
Kaan Kural abim de az değil ha, maçın başından beri Randle'a giydirdi şöyle böyle diye, üçlüğü sokunca bir yığın iltifat etti en sonda. Hohohohoho.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Kasım 2024; 2:11:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Faul'ün kıyısından dönmüş. Daha kurnaz bir savunmacı olsa topu ilk alıp dönerkenki dirseği hakemlerin gözünün içine sokardı.
Bucks yine her zamanki gibi 2.yarı döküldü ama bu sefer Rockets bitiremedi. İhaleyi Alpi'ye yıkıyor yine bazı fanları. FVV berbat bir pas verdi.
Tek eleştirilebilecek yanı belki o kadar kısa süre kalmasına rağmen şut yerine hala Jabari'ye pas vermeyi düşünmesi.
-
-
Tatum sezon başından beri efsane oynuyor. Cavs çok iyi mücadele etti ama Boston'ın bu sezon oynadığı en iyi maçlardan biri diyebilirim. Çok daha farkla bitebilirdi fakat Queta'nın zaafları 3.periyotta farkın erimesine sebep oldu.
Bir parantez olarak Al Horford mükemmel adamsın papi.
-
76 Morant'sız Memphis'e bile yenildi rezil haldeler
Doğu'da genel bir zevksizlik, rezillik var bu sene. Ama Batı çok fena.
Embiid olduğu sürece 76ers'ın başarılı olma ihtimali yok bence. Kağıt üzerinde iyi olduğu kesin ama asla güvenebileceğiniz bir isim değil.
-
Hocam Embid bu güven konusunda Lebron'un bir ufak versiyonu. İşler iyi gidince sahiplenme, kötüye gidince "yüzün sirke satması".
Ama hakkını vermek lazım, savunmaya odaklandığında Embiid kalesini yıkabilene aşk olsun.
-
Lebron ne oynadı be
-
Lamelo Ball sakatlanmazsa bu sene All-Star yapar. Bucks karşısında 50 sayı 10 asist.
-
Alperen dün sezondaki 3. triple double'ını yaptı. Ben Gobert karşısında ki savunmasını beklemediğim kadar etkili buldum. 3 top çalma ve 3 blok ile maçı tamamladı.
Edit : 3 olarak düzelttim. Toplamda 7.triple double'ına ulaşmış.
Ayrıca Bucks dün Heat'i yenerek 5 maç üst üste galibiyet serisi elde etmiş oldu. Bundan önceki maçları nispeten kolay olduğu için emin değildim ama Heat deplasmanı galibiyeti onlar adına bir şeylerin düzelmeye başladığını gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 28 Kasım 2024; 15:14:24 >
-
-
Wiggins son topu çok hızlı kullanmasa maç şuan uzatmadaydı yazık oldu geri dönüşe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X