Geçen gün Memphis ne yaptı öyle, 51 sayı farkla Curry'lere soğuk duş aldırdılar tarihi farkla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu (169. sayfa)
-
-
Tatum Bulls maçında 43-16-10 ile oynadı. Jokic olmasa favori MVP adayım. Başka takımda olsa net daha parlardı ama Boston gibi paylaşımlı oyun oynayan ve neredeyse her oyuncusu sayı üretebilen bir takım için olabilecek en üst seviyede şuan.
-
Wiggins curry'nin emeğini çöp ettin o nasıl savunma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reaves Curry'i patlattı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wiggins izlemiş adeta.
-
Ivey mükemmel son 30 saniye oynamış olan fox'un emeğine oldu
Doncic'in sakatlığı 1 ay sonra yeniden incelenecekmiş. Darbeye bağlı olmayan bir sakatlık. Geçmiş olsun kendisine.
Aynı zaman MVP ve All-NBA adaylıklarını eksik maçlardan dolayı kaçıracakmış bu sene.
-
Ben Simmons'a 3'lük bölgesinde double-team yapan Bucks zekâsı ve sonuç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ulan bu nasıl rezilliktir, çift haneli fark atmışsın, maçın bitimine 3 dakikadan az zaman kala maçı veriyorsun son pozisyonu yakarak. Alperen adına ayrıca üzüldüm, iyi oynadığı maçmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burada son pozisyonda zaten Alperen'e baskı uygulayacakları belliyken üstüne ikili sıkıştırma getirdikleri halde FVV dışında hareket eden, top isteyen adam olmamasına inanamadım. Koç Udoka'nın zaten TO almaması ayrı bir skandal. Senin takımının yeterince tecrübesi yok bu tip durumlarda. Oyun çizmesi gerekiyordu. Alpi'nin emeğini yaktılar.
-
Bu yıl ve sonraki birkaç yıl sakatlık olmazsa Alperen için zaten tam bir tecrübe zamanları olacak. Emeği de çöp olacak geri gelecek o da arkadaşlarının emeğini çöp edecek. Umarım mental olarak hep üst seviyede kalır.
-
Orlando, hakemlerin resmen Orlando'yu doğradığı maçta 20 sayı geriden gelip sondan bir önceki pozisyonda C. Anthony sayesinde Nets'e karşı 1 farkla galip geldi.
OKC, dün itibariyle batının en iyi takımı olduğunu kanıtlamış oldu. SGA'nın şimdiden MVP ödülünü tebrik ediyorum.
-
Rockets 20 sayı fark atmışken az kalsın dün maçı veriyordu Lakers'a. Alperen biraz sönük kaldı ama iyi iş çıkardı. Müthiş şut ortalaması ile ilk yarıyı çıkardılar, son çeyrekte oyundan düşmeseler bu kadar yusuf yusuf durumu olmazdı.
Edwards büyük oynamış bu gece beyler. Ormancı Harden üzgün. Helal olsun adamlara, sanırım bir ara 15 sayı geriden geldiler.
Edward çok başka bir oyuncuya evrildi son yıllarda.
Kyrie ve Luka'nın yokluğunda Mavs çok iyi iş çıkardı. Skor dağılımı çok dengeli oluştu sahada, helal olsun adamlara. Değerli bir galibiyetti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ocak 2025; 20:1:5 >
Hawks-Jazz efsane maç sonu! Son 9 saniyede olan bitenler ve half court game winner şutu Young'dan!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ocak 2025; 20:58:13 >
ALPEREN ŞENGÜN ŞOV YAPTI:
⌛️35 Dakika
💥32 SAYI
💥14 RİBAUND
💥5 Asist
💥1 Blok
💥12/20 (%60) Saha İçi
💥1/1 Üçlük
🧿7/15 Serbest Atış
Rockets eğer şampiyonluk adaylarından biri olabilmek istiyorsa Devin Booker'ı kapması lazım. Suns 2nd apron'dan kurtulmak için yıldızlarından birini göndermeye sıcak bakabilir. Beal ilk tercihleri olur göndermek için gerçi ama yoklamak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X