Tyson Chandler gittiğinden beri Dallas nihayet sağlam pota altına kavuştu dedim.Artık dengeli kadro var parçalar tam oturdu dedim.Takas olmuş.Ortalık yangın yeri. Muhtemelen yeni takaslar ile takımlar şekil alır çünkü 2 takımda bu kadro yapılarında başarılı olamazlar birinde uzun yok diğerinde uzun bol.Dallas GM olan eleman nasıl kafa ile düşündü anlamak mümkün değil.Tamam Luka vücut olarak her an alarm verebilecek düzeyde artık ama aldığın adama bir bak bakalım Dallas Mavericks GM'i Nico Harrison'dan takas sonrası ESPN'e: "Savunma, şampiyonluk kazandırır. En iyi savunma takımına seçilmiş bir pivot, bizim şansımızı daha da artıracak." Doncic fiziki durumu ileride sorun çıkartacak,hazır Klay-Kyrie varken 2 senede 1 yüzük gelsin sonrasına bakarız demişler.Ama arkadaş lige yeni giren çocuğun bile artık kişisel antrenörü var takımın yıldızını,ligin yüzü olan adamı ehe sen çok göbek yaptın diyerek gönderemezsin abi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Şubat 2025; 9:44:19 > |
NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu (171. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok kötü bir takas. Zaman ne gösterir bakacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GSW-Lebron yakınlaşması da gündem de. Takaslar devam edebilir gibi duruyor.
98'den beri izlerim NBA'i. Hayatımda gördüğüm sen saçma takas.
Kesinlikle işin içinde başka işler var. Dallas'ın patronu Doncic'i kumar masasında kare asa vermiş gibi duruyor çünkü. Millet çakozlamasın diye de yanına AD alayım bari demiş.
Ne zaman Lakers 3-4 sene ağlasa bütün NBA Lakers'a çalışıyor gibi bir durum oluyor hep. Sanki NBA yönetimi ratingler düşüyor şu Gölcük'e bir iki yıldız ateşleyelim diyor.
Shaq gittikten sonra Kobe tek kalınca Lakers yine böyle 4-5 sene ağlamıştı sonra bedavadan Gasol indirmişti.
Aynı terane işte.
-
Luka hırs yapar elbet ama eğer biraz daha fit hale gelirse çok rahat Dallas'ın bu hamlesini yaptığına pişman ettirir.Zaten çok kısa zamanda göbek yapıp çok kısa sürede verebilen bir yapısı var ,bu sorun olmaz onun için.
Diğer saha dışı faktörler tabi konuşuluyor,olabilir.Bakalım neler olacak.
Ama net olan bir şey var , her iki takımda şu an kadrolarına düzenleme yapmaları gerek.Bu takası yaptık bıraktık diyemezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Şubat 2025; 15:0:51 > -
Hocam göbek sorunu fasa fiso bence. Böyle bir bahane ile kim süperstarını yollar?
Bence bu takasin tek aciklamasi nba in lebrona last dance vermek istemesi
Lebron sampiyon olursa ligin eski yuzu ve yeni yuzu ile bir sampiyonluk cok fazla izlenme alir
Doncic 3 yil boyunca maca cikamayacak bile olsa bu paket..
Lakers in gucunden ve nba yonetiminin baskisindan dolayi yapilan bir takas bence
Lakers suan 4-5 rotasyonunu gelistirirse sampiyonluk adayi olabilir. Lebron takaslanir haberleri de bence gerceklesmez cunku son sampiyonluk almasi icin yapildi bu takas
Dallas ise kyrie ad gibi lebronun yaninda sampiyon olan adamlardan 1. oyuncu olmasini beklemek de tuhaf ama ben mavs yonetiminin isteyerek yaptigi bir takas olmadigini dusunuyorum
Dallas'ın yeniden finale gitme isteği ve niyeti olmadığının belli olduğu bir takas. Akılla mantıkla izah edilmesi mümkün değil. Lakers büyük çalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 2 Şubat 2025; 16:51:59 > -
Komik gerçekten.
-
Aynı tepkiyi verdim. Mark Cuban'ı adam sanmıştım ama rengini belli etti. Ne yapıp edip Luka'yı bu takımda tutup Dirk gibi belki 15 yıl sonra heykelini dikeceklerdi. Büyük ama çok büyük mallık ve hayal kırıklığı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuban hisselerini satmıştı
-
Evet hocam, şu an %27 hissesi kalmış elinde sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sabahtan beri bu konuyla ilgili mesaj atmayınca linkteki gibi bir ruh haline büründünüz sandım.
escobar ismetyoutube
Depresyonda mısınız ?https://www.youtube.com/shorts/bxQlXBR5q8Y?si=yNVw43hDotQyZK3V
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bir tek benim aklıma şey geliyor anlamlandırmaya çalışmak açısından söylüyorum. Acaba Doncic'in zamanında Lebron'un Cavs'i sattığı gibi free-agent olarak gitmesinden mi endişelendiler acaba? Bu olayı Dallas adına kafa yormaya çalışıyorum benim başka aklıma bir şey gelmiyor.
-
Hahaha.
Hocam bugün haberlere pek dikkatli bakamadım, şimdi Youtube üzerinden ve konudaki mesajları daha dikkatli inceleyince yeni öğrenip girdiğim şoktan halen çıkmaya çalışıyorum.
Dediğim gibi, Dirk gibi Luka'da Mavs tarihinin ikon yıldızı olarak emekli olabilirdi. Finallere yükseldi bu adam. Yüzüğü takmasına az kalmıştı. Yani önü açıktı. Şimdi birçok yıldız gibi konsomatris moduna aldılar adamı ve kariyeri boyunca takım takım (masa masa) gezecek. Çok yazık gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Şubat 2025; 18:45:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaan Kural da dumur olmuş, 30 yıldır Nba izliyorum, bu kadar mantıksız ve saçma bir takas görmedim diyor.
Socrates Dergi yayını:Socrates Dergiyoutube
🚨 Tarihe Geçen Takas: Doncic Lakers’ta, AD Dallas’ta I Kaan Kural-İnan Özdemir & Amerikan Mutfak #37https://www.youtube.com/live/WyUWiJ4KN3U?si=iBT_bbJE5Y2kcfiV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Şubat 2025; 0:39:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fox-Lavine takasi olmus bulls da kendi draft hakkini almis
Oncelikle fox icin 3 ilk tur 3 2. tur verilen yerde luka ya 1 tane verildi sacmalik tamamen
Bulls icin bence iyi takas vucevic den de cikip tamamen tankinge gecip kendi draft haklarini da almasiyla beraber cooper flagg cekerlerse iyi is olur. yanina da collins tre mann heurter gibi rol oyunculari almis oldular
bence en karsiz takim kings oldu lavine gibi balonu aldilar superstarlarini vererek bundan sonra ne yapacaklar bakalim sabonis ne diyecek mesela?
Ama hala luka takasindan mantikli en azindan 3 tane ilk tur draft aldilar
Spurs icin harika otesi takas wemby-fox iyi isler cikarir hem bugun hem gelecekte iyi bir ikili kurdular. wemby ile de uyabilecek bir oyuncu gibi bence takasin en karlisi spurs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvinnn -- 3 Şubat 2025; 7:44:17 >
Hocam Luca takası tarihin en kötü takası olabilir. Hiçbir anlamlı yanı yok.
İlerleyen günlerde farklı bir detay ortaya çıkar, orası ayrı tabi.
bence nba yonetiminin parmagi var hem lebronun son sezonu doncicle gececek izlenme artar hem de lakers i korumus oldu
Draftları ellerine yüzlerine bulaştırdıkları için yardıma ihtiyaçları vardı zaten. Uzun süre Lakers'ın dipte olmasını başta NBA istemez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X