Bildirim
NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
Bogdanovice yazik. Neden fazla sure alamiyor. Ozetlerde izledigim kadariyla cok verimli.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cavs - Pelicans maçının ilk yarısını izledim bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim, etawn moore çılgın atıyor şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bulduğum bütün linkler düşük kaliteli, daha düzgün bir şey var mı ? -
Ben hep vipboxtv.me den izliyorum genelde 3. Yada 4.stream mutlaka çok kaliteli oluyor.
Goatdee de diğer iyi alternatif
-
DeMarcus çok iyi. Rajon Rondo iyileşsin NOP coşacak bence. Clippers,Memphis ve Orlando şaşırttı herkesi. Gerçi özellikle Orlando'nun istikrarlı olacağını düşünmüyorum.
Miami'den çok ümitliydim ama şaşırttılar beni. İyi başlamadılar. Oklahoma ise beklediğim gibi. Benchi yetersiz ve top paylaşmada sıkıntı var. Paul George için özellikle. -
cavs'in şu halini görünce lebron seneye lakers'ta diyebiliriz -
23:30 da San Antonio - Indiana maci var kawhi'siz spurs 4-1 gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
23:30 da San Antonio - Indiana maci var kawhi'siz spurs 4-1 gidiyor
Dönseydi artık bir an önce Kawhi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 29 Ekim 2017; 22:30:28 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gasol de hala iş var ama spurs'e bir kawhi lazim
Oladipo westbrook'un yanından kaçınca başka bir oyuncuya dönüşmüş valla, Lamarcus'un üstünden 3'lüğü gömdü galibiyeti getirdi -
Bogdan Bogdanovic 15 sayıyla Kings'in en skoreri olmuş ama yenilmişler. Fena başlamadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Bogdan Bogdanovic 15 sayıyla Kings'in en skoreri olmuş ama yenilmişler. Fena başlamadı.
70 sayı zor attılar heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: Machiavelli.
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Bogdan Bogdanovic 15 sayıyla Kings'in en skoreri olmuş ama yenilmişler. Fena başlamadı.
70 sayı zor attılar heralde
83 atmışlar. Chicago geçen gün 69'da kalmıştı, tam Euroleague skoru -
Cavs ve Gsw'ye noldu ya?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X