Hayat güzeldir şeklinde yaşadan Kenyon Martin hırçınlık olarak Rasheed , Rodman.
acık ara ron artest tabiki eskilerden rodman en hırcını rasheed wallace hırcın ama kavgaya cok meyilli değil o genelde hakemlerin üstüne yürür ben wallace hırcın bi oyuncu değil bana göre ama kızdırmamak gerek kızdı mı tutulmuyo
CHARLES BARKLEY bi de sheed
Charles Barkley - Dennis Rodman
SHAQ hırçın deil ama yanından geçip smaç basan rookie bynuma ole bi dirsek atmıştı ki bynumun kendine gelebildiğini hala sanmıyorum
ben, alonzo, amare
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
ben, alonzo, amare
hırçın ve deliden ne anladığına göre olabilir tabi
açık ara ron artest
birde zamanında darryl dawkins diye bir amca vardı kırdığı potaların haddi hesabı yok çok sert ve hırçın smaç vururdu vesselam (hatta nba baktı olacak gibi değil yeni tip dayanıklı potalar icat etti işe de yaradı ta ki shaq lige adım atıncaya kadar)
ben wallace...
kenyon martin gibi geliyo bir Nets-Clippers macında corey magetteyı dowmustu 2 yumtuk bı kafa atmıstı sonra smac yaptıktan sonra sheedi dowmustu sonracıma kıdd den aldıgı assıten sonra j oneal a kafa tutmus kavga zor engellenmıstı
quote:
Orjinalden alıntı: dark devil
kenyon martin gibi geliyo bir Nets-Clippers macında corey magetteyı dowmustu 2 yumtuk bı kafa atmıstı sonra smac yaptıktan sonra sheedi dowmustu sonracıma kıdd den aldıgı assıten sonra j oneal a kafa tutmus kavga zor engellenmıstı
ciddi misin bende kenyon martin i hep yumuşak huylu biri olarak bilirdim
adam tam cılgın nets clippers kavgasını kıme sorsan bılırler kımın bas rolde oldugunu
rasheed wallace
__RasHeeD__ wallace
quote:
Orjinalden alıntı: bugli
shaq olabilirmi??
yok artık daha neler
bence shEEEd ,rodman,ve allahın atrisi
arkadaşlar rasheed wallace ın hırçınlığı eskidendi, eskisi kadar hırçın değil, ama en delisi diyosan dennis rodman adam her maça farklı saç rengiyle çıkıyodu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme