Rasheed Wallace ve Ron Artest birinciliği paylaşırlar gibime geliyor
CHARLES BARKLEY JORDAN'I DELİ EDERDİ VE JORDAN ONDAN NEFRET EDERDİ Bİ KERESİNDE SHAQ'IN KAFASINA TOPU ATTI Bİ KAVGA BAŞLADI GERÇİ ŞHAQ ALTINA ALDI ADAMIMI AMA ACAİP SERSERİ VE BENİM GÖZÜMDE EN İYİ BASKETCİYDİ
CHARLES BARKLEY (safaksaylam'ında dediği gibi dennis rudmanda bu konuda çok sabıkalıdır karl malone' ile acaip idaalaştıkları bi video vardı bende)
Rasheed Wallace en hırçınlarından biri fakat adam sinirlendikçe daha rahat skor üretiyor.Özellikle sinir olduğu oyuncuyu birebir mücedelede alt edip,ne yapıp edip topu çemberin içine bırakmaya çalışyor ve çoğunlukla da başarıyor Evet efsane RODMAN'ı kim unutur adam yürüyen bomba gibi sahada,zaten adam hücumda nerdeyse hiç yoktu hırsı ve hırçınlığı defensive yanına vuran bi oyuncu!Çoğunlukla da sertlik dozunu kaçırıyordu bildiğiniz gibi İkisi arasında kıyaslama yaptığımda bir takım felaketi olan portland'ın hapishane kuşlarından ve detroitin bad boys'undan sonra bireysel alanda RODMAN derim
Ben oyumu rasha verdim ilk arkadaş davis demiş ama davis 1 vukuatı dısında oldukça sakindir