Şimdi Ara

The Boys 4. sezon tüm tepkilere rağmen büyük başarı yakaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Boys 4. sezon tüm tepkilere rağmen büyük başarı yakaladı
    Amazon Prime Video'nun bugüne kadar imza attığı en popüler dizi olan The Boys, tartışma yaratan 4. sezonunu geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Süper kahraman hikâyelerine son derece karanlık ve yetişkin işi bir yorum getiren The Boys, aslında daha ilk sezonundan itibaren politik konulara değiniyordu ama bu sezonla birlikte dizinin bu politik tavrı tavan yaptı. Daha da önemlisi, ilk üç sezonu boyunca hiciv konusunda daha dengeli bir tutum sergileyen dizi, 4. sezonunda ise daha çok bir tarafa yüklenmeye başladı. Bu da tepkileri beraberinde getirdi.

Ancak görünen o ki bu tepkiler izlenme rakamlarına pek de yansımamış. Çünkü The Boys 4. sezon, bir önceki sezona kıyasla yüzde 20 daha fazla izleyici çekti. 4. sezon, başladıktan sonraki 39 gün içinde 55 milyon izleyiciye ulaştı. Böylece The Boys, üç sezon üst üste izleyici sayısını arttırak büyük bir başarıya imza attı.

Ayrıca Bkz.The Acolyte, en az izlenen Star Wars dizisi oldu

The Boys Evreni Spin-off Dizileriyle Büyüyor

Amazon, The Boys'un son sezonundaki izleyici kitlesinin yüzde 60'ının ABD dışından olduğunu açıkladı. Dizinin özellikle ABD'de tepki çekmiş olmasına rağmen izleyici sayısını arttırmasında bunun da payı büyük.

The Boys, Amazon'un en popüler dizilerinden biri olmaya devam ediyor olsa da ekranlardaki yolculuğu çok uzun sürmeyecek. Hazırlıklarına şimdiden başlayan 5. sezon, dizinin final sezonu olacak. Ama The Boys evreni spin-off dizileriyle ekranda kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Nitekim daha dün Vought Rising adını taşıyan yeni bir spin-off dizisi daha duyuruldu.

Kaynak:https://deadline.com/2024/07/the-boys-season-4-viewership-record-amazon-1236021824/

• Çok kaliteli bir yapım, eşcinsel konuları abartmadıkları sürece bence baya baya iyi gidiyorlar..

• korsana karşı telif atmaları güzel, zamanla her fizi film bunu yapmalı, izlemeyen zaten kaybetmez bu yapımları, abonelik yoksa izleme olmamalı, fiyatlar düşer, kardeşlik dostluk fb gibi ortaklkııklar kurulur falan, bu yönleri iyi diziyi bilemem bence en sıkıntılı sezonu bu olabilir,ilk 4 bölüm izledim

• 4.sezon çok iyiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • max 14 yaş kitlesi var.

• @por favor marvel ve dc filmlerinden bahsediyor arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BiqBrav3 kullanıcısına yanıt

O arkadaşı ciddiye almayın boş adamın tekidir. Hatta forumda daha önce bir üyeyi intihar etmeye özendirmişligide vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yoklukta ne çıkarırsan rekor kırar zaten.

• Koca sene yatıp, sınava bir iki gün kala numaradan çalışıp girip bir kağıt verirsiniz ya.

Hah 4. sezonda senarist te aynısını yapmış.

• Yıllardır tek tük kaliteli yapım çıkıyor umarım böyle içeriklerin devamı gelir sadece eş cinsel içerik fazla olmasın yeter bence boys bu konuda baya dengeliydi.

• the boysda denge yok,son sezon full lgbt,pedofili vs icerik dolu,alttan alttan subliminal mesaj kayniyor,duzeltilmesi gerek,bu gidisle fransa 2024 olimpiyat acilisina donecek !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    ?.. amerika avrupa ve denge. Star trek Discovery de oldukça dengeliydi doktor ve teknisyen gay lerin yatak muhabbeti bilim kurgu diye ekrandaydı...uzay çağı ve fransa 2024 oldukça dengeli bir komedi.

• 4. sezon güzeldi keyif aldım ama Fransızı sonradan eşcinsel yapmaları biraz zorlama gibi geldi bana bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.