Şimdi Ara

Joker 2 gişede beklentilerin çok altında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joker 2 gişede beklentilerin çok altında kaldı
    2019 yapımı Joker'ın devam filmi ilk duyurulduğunda, bu proje epey heyecan yaratmıştı. İlk film büyük başarı yakaladığı için Joker 2'nin de potansiyeli oldukça yüksekti. Ancak filme dair detaylar gelmeye başladıkça, bunun hayranların beklediği gibi bir devam filmi olmayacağı anlaşılmaya başlandı. Film geçtiğimiz ay Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptığında ise bu durum tam anlamıyla ayyuka çıktı. Venedik'ten gelen yorumlar, Joker 2'nin hayranlara istediğini vermediğini, aksine neredeyse izleyiciye tepki olarak çekilmiş bir film olduğunu söylüyordu.

Joker 2'nin aldığı bu kötü yorumlar, filmin gişesine de yansıdı. Bu hafta gösterime giren Joker 2, ya da tam adıyla Joker: Folie à Deux, gişedeki ilk hafta sonunda beklentilerin çok altında bir açılış yaptı. Birkaç ay öncesine kadar analistlerin Kuzey Amerika'da 100 milyon dolara yakın bir açılış yapabileceğini söylediği film, bunun yerine 40 milyon dolarda kaldı.

Ayrıca Bkz.Sam Raimi, Doctor Strange 3 için geri dönüyor

Joker 2, Dünya Genelinde 121 Milyon Dolar Hasılat Yaptı

Diğer pazarlardan da 81 milyon dolar toplayan Joker: Folie à Deux'nün dünya genelindeki hasılatı 121 milyon dolar olarak açıklandı. Bu öyle felaket bir sonuç değil belki ama filmin potansiyelinin çok altında olduğu kesin. Eğer Joker 2 hayranların beklediği gibi bir devam filmi olsaydı, rahatlıkla 250-300 milyon dolar bandında bir açılış yapabilirdi.

İlk Joker filmi 60-70 milyon dolar gibi görece düşük bir bütçeye sahipti. Joker 2'nin bütçesi ise yaklaşık 200 milyon dolar. Bu yüzden filmin kâr etmesi için çok daha yüksek bir hasılata ulaşması gerekiyor. Ancak tüm bu kötü yorumlar bunu imkânsız hâle getirebilir. Çünkü sadece eleştirmenler değil, filmi ilk hafta sonunda izleyen sinemaseverler de yeni Joker filmine oldukça düşük puanlar verdi. Tüm bunlar, filmi izlemeyi düşünenleri caydırabilir.

Kaynak:https://variety.com/2024/film/box-office/joker-2-box-office-opening-weekend-1236166378/

• Kimse de dememiş mi ; hacı biz naaabıyoz?

• Papaz her zaman pilav yemez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 8 Ekim 2024; 3:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film martin scorsese kopyasıydı. İkinci filmde kopyalayacak bir şey olmayınca yönetmen abimiz ortada kalmış. Eee sonucunda böyle "çöp" bir yapım ortaya çıkmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önceki haberde, beklenti en son 50 milyon dolar civarıydı. Onu bile tutturamamışlar.

• sanatsal ve müzikal filimler herkeze hitap etmez

• Lady Gaga faktörü diyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Joker 2 iyi film olacağı kesindir. Fakat ama lakin hasılata gelirsek bizim gibi sömürülen Ülkelerde aşırı bilet fiyatı ve yanına mısır içecek ile Dünya para ödeyebiiyorsunuz. İlk filmi çok iyi hatırlıyorum 10 TL gibi fiyata izlemiştim. Böyle İnsanlarını enayi yerine koyan ve işleten daha da kötüsü bunlara ses çıkarmayan sessiz sürüler olunca hiç bir şeyin keyfi kalmıyor ne yazık ki. Lafa gelince EVREN ÜLKESİYİZ TABİİ EFENDİM...

• Filmlerde müzikal varsa izlemem.

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt

joker 2 muzikal mi? ooo o zaman hiç izlenmez. korsan bile indirmem.

• Bu filmin neyine 200 m usd harcanmış merak ettim. Aşırı müzikal ve durağan bir film ve konu tamamen hapishane içinde geçiyor ve çokta sarmıyor izlerken. Bence de pek olmamış.

• Yazik ettiler paraya ve joker karakterine. Insanlar siddet ve karanlık bir joker istiyor. Kafasi ucup gitmis bir karakter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt
    100 milyon lady gaga

• quote:

Venedik'ten gelen yorumlar, Joker 2'nin hayranlara istediğini vermediğini, aksine neredeyse izleyiciye tepki olarak çekilmiş bir film olduğunu söylüyordu.

Joker 2 yaratıcıları hayranlarına neyin tepkisini vermiş, niye tepki vermiş? Bana daha çok asıl tepkiyi hayranları Joker 2 yaratıcılarına vermiş gibi görünüyor. Az bile tepki vermişler daha da batması lazımdı gişede.

Ya zaten bu film öyle 2.si çekilecek bir film değil de değildi. Niye 2. filmi çekersiniz. Hadi böyle bir saçmalık yaptınız, müzikal çekme dangalaklığında niye bulundunuz? Akıl ve fikir ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Ekim 2024; 22:4:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel evreninden tombala çeker gibi çekip birisine dandik senaryo üstüne animasyon çekseydin 500 milyonun cepteydi!
    Ne uğraşırsın ki Lady Gaga falan!,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • müzik film uykumu getiriyor izlemeye değmez

• Joker 1i defalarca izledim en sevdiğim filmlerdendi sinemada da izledim hatta sinemadan sonra çin versiyonunu izledim o berbat altyazilara katlanarak izledim analizler yaptim vs

Lady gagayi duydugum an ise joker 2 benim icin bitti

Çünkü soytarilikla palyacoluk arasinda ciddi bir fark var

Bir de müzikal oldu mu tamam geçmiş olsun suana kadar muzikal olup beğendiğim tek film la la landdir

Bosa harcanmış bir potansiyel daha bedava olunca izlerim (belki)

• Joaquin Phoenix'in oyunculuğu ne kadar iyi ise film bir o kadar berbattı.

• çok kötü bir film. Joker'i düşürdükleri hal içler acısı. bir de müzikal ve gaga faktörü ile rezil etmişler..

• Kesinlikle saçmalık. Okadar çok nefret var ki gerçekten de rezalet bir film bekliyordum. Ama film güzeldi. Bir devam filmine gerek var mıydı, yoktu. Ama film kötü müydü, hayır değildi. Arthur'un hikayesinin devamı ve sonu işte, ne bekliyordunuz??? Müzikal sahneleri de güzeldi bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.