Şimdi Ara

Gişede aradığını bulamayan Joker 2, bu ay bitmeden dijitale gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gişede aradığını bulamayan Joker 2, bu ay bitmeden dijitale gelecek
    2019 yapımı Joker'ın, Joker: Folie à Deux adını taşıyan devam filmi çok büyük umutlarla gösterime girmiş olsa da günün sonunda ortaya çıkan tablo hiç de umulduğu gibi olmadı. Eleştirmenlerden geçer not alamadığı gibi izleyicileri de memnun edemeyen Joker 2, gişede tam anlamıyla çakıldı. Vizyona girmeden önce gelmeye başlayan kötü yorumlar yüzünden beklentilerin çok altında bir açılış yapan film, ikinci haftasında da felaket bir performans sergiledi.

Ayrıca Bkz.Christopher Nolan, Warner Bros.'un uzattığı eli geri çevirdi

Joker 2, Warner Bros.'a 200 Milyon Dolar Kaybettirebilir

Bu noktada Joker 2'nin gişede zarar etmesi kaçınılmaz görünüyor. Variety tarafından paylaşılan analist raporları, bu kaybın 150-200 milyon dolar arasında olacağını söylüyor. Büyük umutlar bağladığı Joker 2'de böylesine büyük bir zararla karşı karşıya kalan Warner Bros. Discovery, bu zararı bir nebze olsun telafi edebilmek için şansını dijitalde deneyecek. Joker: Folie à Deux, 29 Ekim'de, yani gösterime girdikten sadece 25 gün sonra dijitale gelecek.

Joker: Folie à Deux, 29 Ekim'den itibaren VoD'ye, yani iTunes ve Amazon Video gibi öde-izle servislerine gelecek ve buradan kiralanarak izlenebilecek. Warner Bros., son dönemde stüdyolar için önemli bir gelir kapısı hâline gelen VoD satışlarıyla birlikte 150-200 milyon dolarlık bu zararı biraz olsun kapatmayı umuyor. Ancak film öylesine kötü yorumlar aldı ki bu durum gişe hasılatına yaptığı gibi VoD satışlarına da etki edecektir.

Kaynak:https://variety.com/2024/film/news/joker-folie-a-deux-lose-warner-bros-millions-box-office-flop-1236176479/

• Türkiye hariç çünkü yasak var 6 ay gelemiyor dijitale. Sinema lobisi.

• Lady Gaga'yı ancak Türk Sineması paklar.

Ver eline sazı, koy mapushaneye, acılı acılı arabesk çığırsın dursun.

Harley Quinn dediğin kişi, içine küçük kız çocuğu kaçmış çatlağın tekidir.

Bu filmde ise karşımıza feminist odası başkanı Muharrem Bacı'yı koymuşlar.

• Bir filmde müzikal varsa o filmi izlemem.

• İlk filmi karanık ve agresif olmasıyla bir kitle çekmişti. Sonrasında müzikal yapma fikrini nasıl aldıklarını anlatan bir youtube vidyosu olsa filmden çok izlenir.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin yurtdışına açılsın direk Türkiye'ye de torrentten gelir. Gelmezse haber verin ayarlarız :D

• joker'in ilk filmi ne kadar güzelse ikincisi de o kadar kötüydü. resmen ilk seriyi izleyen seyirciye küfür niteliğinde olmuş. başkaldıran isyankar joker gitmiş, yerine yaptıklarından pişmanlık duyan uslu çocuk olmayı seçen hatta çoluğa çocuğa karışıp baba olmayı bile hayal eden joker gelmiş. Keşke hiç çekilmeseydi de akıllarda hep ilk serideki joker olarak kalsaydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zendaya ve Lady Gaga gördüm mü izleyesim gelmiyor o filmi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlki de bişeye benzemiyordu ikincisi de aynı tayyare

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haydaaa Film Müzikalmiş,rezilliğe bak.Gişe de niye patladığı belli oldu.Skip geçicez gerçek bir Joker filmi gelene kadar.Hatta açar 1 i tekrar izlerim daha iyi.

• Kötü yorumlara bakmayıp, fragmana bile bakmadan izlemeye gittim geçen hafta. İlk filmdeki karanlık hava nerde bu filmdeki hava nerede. Lady Gaga oynayacak diye mi müzikale döndürdüler ?

• Müzikale para verip izlersem kendimi enayi gibi hissediyorum.

• 2. filmi izlemedim ama ilk filminin tutma sebebi psikolojik hasta ruh halini çok iyi yansıtmasıydı. Başından geçen şok edici dramları güzel vermişlerdi.

Yeni film müzikal havasına girdiyse bu dramatik havayı bozmuşlardır, o yüzden tutmamıştır. Neyse dijitale gelsin izleriz yine de.

• Saçma sapan bir filmdi zaten şaşırmadı.. Aptal Sjw woke tayfa ve salak YouTuberlar dışında (ki onlara para verin dün sövdüklerini bugün yalamaya başlarlar) kimsenin sevmediği, tinlamadiği bir filme dönüştürüldü Joker. Bu iki filminde orijinal joker ile, bilinen tanınan joker ile, joker karakteri dünyası evreni ile pek alakası yok.. Aptalca bir işti ve asıl para verip izlemeye gidecek olan insanlar değilde salak saçma Sjw woke tayfanın istediği olunca öyle 200 Milyon Dolarlık kazığa oturursunuz.. Aptalca bir iş yaptılar ve bunu Farklılık sosuyla insanlara yedirmeye çalıştılar ancak aklı başında, joker nedir nasıldır onu o yapan nelerdir bilen insanlar için söylüyorum, Yemezler geçin o işi..

Bu arada İsteseler 10 numara Joker dönüşümünü anlatırlardi.. Ama salak Sjw woke köpeği tiplerin gözüne hoş gelsin diye saçma sapan alakasız kavramlar içerisinde joker üzerinden başarısız bir adam profili anlatmaya çalıştılar.. Sizlere dümdüz menemen nasıl yapılır tarifi verecekken "şimdi içerisine Fransız boli sava gölünde yüzmüş savala Ördeği yağında Marine edilmiş bla bla bla v.s.v.s.v.s" desem dersiniz ki bu adam salak herhalde, ben bunu yemem menemen böyle bir şey değil ki...?

He, işte bu filmi izlemek için zahmete girmeyenlerde tam olarak bunu söylediği için böyle saçma sapan bir filmi gidip izlemedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sacma bir filmdi, zenginlere olum mottosuyla yola cikmis bir film. Ilkini de cok sevmemistim, nerde o eski Joker bir de suna bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci film gerçekten olmamış . Zarar etmesi şaşırtmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker dediğin karakter şehri ele geçirecek güçteyken Şu serideki jokeri, amerikada yoldan geçen 10 kişiden 5i tek yumrukla direkt komaya sokabilir ama adam Joker(miş)

• Asıl hikayede Joker ölmez. Bunlar milleti galeyana getiren bir karakterden korktuklarından, ilk filmde yaratılan etkiden de kurtulmak için önce itibarını, sonra canını alıp, müzikalle de cılkını çıkarıp, joker karakterden kurtulduklarını sanıyorlar ama delilik bulaşıcıdır. Filmin içinde de olduğu gibi herkesi bilerek hayal kırıklığına uğrattılar. Filmin üçüncüsü gelir mi bilmiyorum ama ihtimal veriyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.