arkaşadşlar pes 6 master leagude tanınmamış oyunculardan hangileri çok gelişim gösteriyor parası ve gücü çok yükseliyor
Defansta "Adoube" var. Tek kelime ile süper. Daha 23 yaşında ve tüm özellikleri 95 üstü.
Yine defansta "Tarnat" ve "Schmidt" var. Ama oyuna yeni başladıysan çıkmamış ya da çok yaşlı olabilirler.
Ortasaha da "Shaw" var. Bu da çok iyi ve hızlı gelişiyor ama spesifik özellikleri olmadığı için pek işe yaramıyor. Ama takasta iyi işe yarar.
Ortasaha için bir başka isim de bizim "Nuri Şahin". Ben almadım gençken ama takip ettim, çok iyi gelişiyor. Yine de garanti veremem, hiç oynamadım Nuri ile.
Forvet için de "Walcott" ve "Ewerthon" var. İkisi de çok kalite ve hızlı oyuncular.
Fakat sana özellikle tavsiye ediyorum Messi'yi mutlaka al. PES6 Master League'de hiç bir forvet Messi'nin yanına yaklaşamaz. Mükemmel bir futbolcu.
Daha sonra da alabilirsen Cristiano Ronaldo çok iyi olur.
Joaquin... hizina yetisilmiyor kesinlikle... inanilmaz hizli sonracima... Rozenhal var defans icin cok iyi bir oyuncu Walcott cok hizli ve iyi bir golcu ileride "Schwarz" isimli bir oyuncu cikiyor Chelsea'de galiba o da uzun boylu ve super kafa vuruyor Lahm... bir kac sene icinde cok iyi oluyor simdilik aklima gelenler bunlar ama klasiklesmis iyi oyunculari (adriano henry ronaldinho vs.) da alirsan super bir takimin olur
tşk
arkadaşlar soruyu yanlış anlamışsınız arkadaş pes 6 da yeni çıkan topcuları soruyo! neyse .. benim bildiklerim şunlar : schwarz, walton, andre, yamada, newman, comacho, engin, shaw, fernandez, feurer, bianchi, kaiser, fischer, prandini, chacon, bos, hoffmann, sasaki, juarez, shubin, winterburn, gambino, bustos, holzer, kruger, bradley, baker, espinosa, griffiths, ımhof, nijkamp, berger, cotterill, gibson, gottwald, jackson, hoekstra, jansen, orellano, palmieri, rowland, soler, gutierrez, chapi, shimizu, merino. sanırım bu kadar yeterli yardımcı olduysam ne mutlu =)
quote:
Orijinalden alıntı: maccum
arkadaşlar soruyu yanlış anlamışsınız arkadaş pes 6 da yeni çıkan topcuları soruyo! neyse .. benim bildiklerim şunlar : schwarz, walton, andre, yamada, newman, comacho, engin, shaw, fernandez, feurer, bianchi, kaiser, fischer, prandini, chacon, bos, hoffmann, sasaki, juarez, shubin, winterburn, gambino, bustos, holzer, kruger, bradley, baker, espinosa, griffiths, ımhof, nijkamp, berger, cotterill, gibson, gottwald, jackson, hoekstra, jansen, orellano, palmieri, rowland, soler, gutierrez, chapi, shimizu, merino. sanırım bu kadar yeterli yardımcı olduysam ne mutlu =)