Şimdi Ara

nba'in sizce en iyi oyuncu kurucu kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sene için billups.ama genelde kidd'in üstünlüğü tartışılmaz.
  • kesinlikle JASON KIDD.
  • Pas ve oyun görüşü kidd veya nash kadar iyi olmasa da onlardan pek de aşağı tarafı olmayan ve bir point guard olarak oyunun her yönünde takımına katkıda bulunan BARON DAVİS!!! bikere ikisinden daha iyi savunmacıdır ayrıca smaçlarını ve süper şutlarını da söylememe gerek yok galiba
  • benim sevdiklerim kidd nash ve ıverson chris paul da çok ii
  • jasen kidd ve nash
  • Kobe Bryant
  • HE bi de son zamanlarda inanılmaz çıkış yapan Josh Howard war.İnanılmaz Fast Break larıylar oyuna inanılmaz katkı yapıyor.
  • Oyun kurucu demiş ama başlığı yazan arkadaşımız.Abi Josh Howard 2-3 numara oynuyor.T-Mac ve Kobe de öyle genel oalrak Kobe ve T-Mac 2....
  • 1.steve nash
    2.tony parker
    3.jason kidd
    4.chaunsey billups
    5.allen iverson
    6.baron davis
    7.stephon marbury
    daha sayayım mı
  • arkadaşlar yalandan yere tartışmanın bir manası yok kısaca size bir sorum olacak...hanginiz 2 ligde oynadınız acaba!!! bakın bir oyuncu olabilmek için ilk önce zeka gerekir güç değildir bir maçı alabilmek ilk önce zeka,tecrübe en son olarakda güç gelir bunu sakın unutmayın basketbolun temel kuralı savunmadır.Bir oyuncuda iyi bir oyun kurucu olabilmesi içinde savunması önemlidir.....KISACA BASKETBOLUN TEMELİ SAVUNMADIR......
  • Evet savunma önemlidir tabiiki ama hücumun savunmanın zararını karşılayabiliyorsa sorun yok demektir bence.Örnek Phoenix.

Bu arada Chris Paul çok iddialı geliyor....
  • Steve Nash... diyorum ama oynadıgı görev bögelerine göre degisir
  • STEPHON MARBURYemin olabilirsiniz
  • Dwyane Wade... Her yol var elemanda izlerken ağzın açık kalır
  • jason kidd hele bide carter'la beraber olunca deymeyin keyfime
  • t-mac en iyisidir çok özel bir oyuncu
  • T-Mac oyun kurucu deil

SF !

pfff

En iyi oyun kurucu Steve Nash (Kidd de iyi ama maçın kritik anlarına katkısı tartışılır)
  • John Stockton Utah Jazz

olsun emekli oldu ama yaklaşık 20 sene oynadı ve şu an ligin gelmiş geçmiş en iyi asistçilerinden.
    "Stockton to Malone" lafı bir şehir efsanesi haline geldi.

Şu an için sevdiğim ise Allen Iverson....
    Kidd de iyi ama Iversonun yeri ayrı.... Bu arada Kidd'in serbest atışlarından önce gönderdiği öpücüklere hastayım
  • alen ıverson
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.