Şimdi Ara

NBA League Pass 2014 (29 Ekim - 5 Kasım arası ücretsiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subscribe bolumunde önceden taksitli odeme de vardı simdi ikisinde de annual membership diyor 119.99 dolar. Acaba o ıkısınden hangısı taksıtle? usttekı mı alttakı mı? ucuncusu de sadece aylık uyelık sanırım
  • beyler mobil paket varmış 50$. cepten ve tabletten izlemek için cok iyi fiyat. tr'de alabiliyor muyuz acaba bu paketi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

beyler mobil paket varmış 50$. cepten ve tabletten izlemek için cok iyi fiyat. tr'de alabiliyor muyuz acaba bu paketi?

50dolar derken bütün sezon mu? ipadden cam gibi izleniyor zaten 50 dolar verilir yani bütün sezonsa
  • yahu free deadlier geldik hank olmuyor izleyemiyoruz varmı izleyebilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hakan-

yahu free deadlier geldik hank olmuyor izleyemiyoruz varmı izleyebilen?

İzleyemiyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

beyler mobil paket varmış 50$. cepten ve tabletten izlemek için cok iyi fiyat. tr'de alabiliyor muyuz acaba bu paketi?

50dolar derken bütün sezon mu? ipadden cam gibi izleniyor zaten 50 dolar verilir yani bütün sezonsa

onu bulamadim bilen var mi diye sordum zaten.

az önce bir aylik LP satin aldim. yalnız cepten giris yapip izlemek istedigimde you're in blackout area and can't view the game... vs diyor. acaba avea 3g uzerinden izlenmiyor mu? boşa mı aldık? yolda maçlara bakarim diye almıştım

edit: güncelleme yaptim app düzeldi. izleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 30 Ekim 2013; 7:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duc Volpe

quote:

Orijinalden alıntı: -Hakan-

yahu free deadlier geldik hank olmuyor izleyemiyoruz varmı izleyebilen?

İzleyemiyorum ben de

benim geçmiş senelerden league pass üyeligim vardı kredi kartı bilgilerim hala duruyor ,
    yeniden kart numarasını yenileyince düzeldi .. zaten ücretsiz izlemek icin bile kart bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
    **
    Oladipo aşkına bu gece de onlineız :D
  • Abiler şimdi ben, League Pass almak istiyorum fakat nasıl yapacağım kredi kartı mı gerek illa ki? Hani atm vsvs gibi yollarla alamaz mıyım veya forum da satan kişi/kişiler yok mudur güvenip alabiliceğim? Zira sezonu sadece CNNTürk'ten izlemek istemiyorum D-Smart'a sahip değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lissandras

Abiler şimdi ben, League Pass almak istiyorum fakat nasıl yapacağım kredi kartı mı gerek illa ki? Hani atm vsvs gibi yollarla alamaz mıyım veya forum da satan kişi/kişiler yok mudur güvenip alabiliceğim? Zira sezonu sadece CNNTürk'ten izlemek istemiyorum D-Smart'a sahip değilim.

banka kartın varsa da olur ama biraz banka kartının türüne bağlı, bende halkbankın banka kartı var aslında üniversiteden almıştım kampüs kart niyetine ama ne hikmetse banka kartın özelliği mastercard olması bu yüzden kredi kartıymış gibi algılanıyor internette benim bu şekilde geçmişti geçen sene de öyle almıştım bu sene de yine banka kartımla aldım ben para koymadıkça para çekemiyolar parayı koyduğumda anında o ayın taksitini alıyolar

• quote:

quote:

Abiler şimdi ben, League Pass almak istiyorum fakat nasıl yapacağım kredi kartı mı gerek illa ki? Hani atm vsvs gibi yollarla alamaz mıyım veya forum da satan kişi/kişiler yok mudur güvenip alabiliceğim? Zira sezonu sadece CNNTürk'ten izlemek istemiyorum D-Smart'a sahip değilim.

banka kartın varsa da olur ama biraz banka kartının türüne bağlı, bende halkbankın banka kartı var aslında üniversiteden almıştım kampüs kart niyetine ama ne hikmetse banka kartın özelliği mastercard olması bu yüzden kredi kartıymış gibi algılanıyor internette benim bu şekilde geçmişti geçen sene de öyle almıştım bu sene de yine banka kartımla aldım ben para koymadıkça para çekemiyolar parayı koyduğumda anında o ayın taksitini alıyolar

Senin karta para yatırsam beraber kullansak?

• kart bilgilerini istiyor

bedava uyelik bitince para cekmez dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Ekim 2013; 12:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

kart bilgilerini istiyor

bedava uyelik bitince para cekmez dimi

Çekiyo o yüzden bigileri gir sonra sil

• quote:

quote:

quote:

Senin karta para yatırsam beraber kullansak?

3 kişi kullanıyoruz zaten biz arkadaşlarla dostum, kusura bakma o yüzden

• Arkadaslar benim bir sorum var ben league pass birkac senedir aliyorum ondan erkenden aldim ama sorum su mac acarken sayfada fiyatlar var premium 320 normal 240 sterlin bu dogru mu acaba bu kadar artmis olamaz fiyat degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: afc101

Arkadaslar benim bir sorum var ben league pass birkac senedir aliyorum ondan erkenden aldim ama sorum su mac acarken sayfada fiyatlar var premium 320 normal 240 sterlin bu dogru mu acaba bu kadar artmis olamaz fiyat degil mi

Sterlin mi pound mu ben cozemedim onu ama fiyatta degisen bisi yok o sterlinli fiyatlarin altinda dolar cinsinden fiyat da yazar 119 dolar diye ve sayfanin en altinda uyari vardir asil odeme islemleri dolar uzerinden yapilacaktir diye o yuzden fiyat artmadi 119 dolar

• Haklisin sanirim sterlin isareti aslinda bizim turk lirasi olarak koyulmus kur yaklasik o kadar yapiyor zaten sagol bilgi icin
  • Bu gece ücretsiz olarak iki maç izlemedim, gerçekten çok kaliteli. Bu gece iptal edeceğim, daha sonra alırmıyım bilmiyorum.

Şuanda herhangi bir promosyon kodu yok heralde değil mi ?
  • Aman ha, geçen seneki gibi kredi kartı bilgilerini silmeyi unutup da tam sezon parası kredi kartından çekilenler kervanına katılmayın.
  • Haklisin sanirim sterlin isareti aslinda bizim turk lirasi olarak koyulmus kur yaklasik o kadar yapiyor zaten sagol bilgi icin

• ESPN America'nın yayın hayatının bitmesi sonucu NFL sevdamdan ötürü mecburen NFL gamepass aldım sezon başı eylülde (200$-tüm takımlar ve maçlar). Yayın kalitesi dizüstü bilgisayarda izleyecekseniz mükemmel, istediğin zaman izleme seçeneği mükemmel. Buradan hareketle NBA için aldığınız leaguepass paranızın son kuruşuna kadar işe yarayacaktır. 16 maçlık NFL haftasında 9 maç izlediğim için sosyal hayatım biraz baltalanıyor, malum NBA'de maç sayısı epey fazla. Bu açılardan da tavsiye etmem. NBA leaguepass alan arkadaşlar için şu sorum olacak: 17 yıllık Lakerslı olarak NBA yayınlarının Digitürk'ten gitmesiyle birlikte NBA'den biraz koptum. Sanırsam NFL gamepasstaki tek takımlık satın alma seçeneği NBA leaguepassta yok, değil mi? Leaguepass alırsam ne zamana kadar geçerli olur?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.