Şimdi Ara

NBA League Pass 2014 (29 Ekim - 5 Kasım arası ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar 2014 League Pass fiyatları açıklanmış bulunmaktadır, bu sefer 2'ye ayırmışlar: Premium Paket ve Normal Paket

Premium pakette sadece maçlar yok ekstradan NBA TV üyeliği de var sanırım

Premium Paket:

EVERY NBA game - follow All 30 NBA Teams*
    Live and On-demand
    Home & Away Announcers**
    NBA TV Live Subscription
    Access to NBA Video Vault
    Watch games from 2012-2013 Season**

Sezonluk fiyatı: 159,99$
    Taksitli fiyatı: 13,99$/aylık (sanırım 11 aya denk geliyor)

Normal Paket:

EVERY NBA game - follow All 30 NBA Teams*
    Live and On-demand
    Watch games from 2012-2013 Season***

Sezonluk fiyatı: 119,99$
    Taksitli fiyatı: 10,99$ (yine 10-11 ay yapıyor)

bu fiyatlara bi de gelirse promosyon koduyla %15 indirim yaptırırsak sanki uygun gibi geldi bana geçen sene 140 dolardı promosyonsuz. bu sene 120 dolara düşmüş dolar artmışken bu fiyat düşüşü iyi olmuş gerçekten. geçen senenin full paketi bu senenin normal paketine denk geliyor çünkü.

eğer yine %15lik indirim kodu gelirse 102 dolara düşüyor bu da aylık 9 dolara denk geliyor ve bence çok çok çok uygun bi fiyat bu. aslında uygun değil de dolar geçen seneki gibi olsa uygun olurdu ha yine de geçen seneden ucuza gelmiş oluyor. bu sene de almayı düşünüyorum.

NOT: TAKIM PAKETİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN BİRAZ DAHA BEKLEMESİ GEREKİYOR ÖNDEN FULL PAKETLERİ SÜRÜP SEZON BAŞLAYINCA VEYA BAŞLAMAYA YAKIN TAKIM PAKETLERİNİ PİYASAYA SÜRÜYOR. GEÇEN SENE MIAMI HEAT IÇIN MIAMI HEAT MAÇLARI+TÜM TAKIMLARIN PLAYOFFLARI 95$ CİVARIYDI. Normal playoffsuz fiyatı da sanırım 50 küsür dolar civarıydı.

mailine indirim kodu gelip de satın almayacak olanlar paylaşabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 29 Ekim 2013; 23:27:30 >

• Ne kadar pahalı ya mecbur tekrarlarını izlicez.
    Valla indirim kuponu olursa paylaşsınlar ya
    Aslında Aylık 20TL de koymaz gibi
    Kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reBacker

Ne kadar pahalı ya mecbur tekrarlarını izlicez.
    Kararsızım

Eğer alabileceğin kart falan filan varsa geçen sene kullanan biri olarak yayınların çok kaliteli olduğunu ve gece kalkıp izlemek zorunda olmadığını söyleyebilirim. Skorları kapatma seçeneğiyle maçın sonucunu öğrenmeden maçı istediğin saatte izleyebiliyosun. Hatta maç bittikten 5-6 saat sonra izlediğinde aradaki reklamlar ve molalarda boş ekranlı bekleyişler de kesilmiş oluyor ve kesintisiz maç izlemiş oluyorsun Full HD kalitede. geçen sene 2 arkadaş ortak olmuştuk kişi başı ayda 25 liraya 5 ayda bütün sezon playoff ve all-star rahat izlemiştik

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

Orijinalden alıntı: reBacker

Ne kadar pahalı ya mecbur tekrarlarını izlicez.
    Kararsızım

Eğer alabileceğin kart falan filan varsa geçen sene kullanan biri olarak yayınların çok kaliteli olduğunu ve gece kalkıp izlemek zorunda olmadığını söyleyebilirim. Skorları kapatma seçeneğiyle maçın sonucunu öğrenmeden maçı istediğin saatte izleyebiliyosun. Hatta maç bittikten 5-6 saat sonra izlediğinde aradaki reklamlar ve molalarda boş ekranlı bekleyişler de kesilmiş oluyor ve kesintisiz maç izlemiş oluyorsun Full HD kalitede. geçen sene 2 arkadaş ortak olmuştuk kişi başı ayda 25 liraya 5 ayda bütün sezon playoff ve all-star rahat izlemiştik

E bu süpermiş ya yarın babama aldırıyorum

• NBA'e ilgin yüksekse pişman olmazsın, hatta pek kullanan var mı bilmiyorum ama aynı anda ekranı 4e bölerek 4 maçı izleyebiliyosun bile adamlar her türlü imkanı sunmuşlar, geçen sene de anket yapmışlardı üstüne basa basa fiyatı daha düşük olmalı diye işaretlemiştim 20 dolar indirmişler fiyatı her ne kadar dolar yükselse de sonuçta adamlar fiyatta indirime gitmişler
  • Normal pakete %10, premium pakete %15 indirim var.Normal paket 108, premium paket 136 dolara düşüyor yani.
  • bende birkac senedir aliyorum nba seven icin mukemmel su an acaba premium alsam mi diye dusunuyorum
    eski klasik maclari gosteren nba vault var nba tv var ama karar veremedim hala ne kadar kullanirim deger mi hesabindayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi keşke sadece on demand bir paket de yapsalar. ben sabah erkenden işe gidiyorum gece kalkıp maç izleme şansım artık sadece cuma/cumartesi ve çok özel maclara denk gelirse h.ici olacak.

zaten dsmart var. canli yayinlari ordan takip edip on demand paketi ile bant yayinlarini 50 $'a izlemek iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

abi keşke sadece on demand bir paket de yapsalar. ben sabah erkenden işe gidiyorum gece kalkıp maç izleme şansım artık sadece cuma/cumartesi ve çok özel maclara denk gelirse h.ici olacak.

zaten dsmart var. canli yayinlari ordan takip edip on demand paketi ile bant yayinlarini 50 $'a izlemek iyi olurdu.

en fazla bi takım seçip onun paketini alırsın muhtemelen 50 dolar civarıdır anca böyle bi çözüm sunulabilir hacı :)

@Nicholas Flamel kod geldi mi? bilgiyi nerden aldın? %10 da iyidir
  • ben dsmart a para yatirmak istemedigim icim league pass a mecburum ve cok da memnunum

league pass alan bir arkadasin varsa canli izlemeyecegin icin paylasabilirsin cozum olabilir bu

bende calistigim icin hafta sonu disinda hep izleyemiyorum ama firsati bulunca izliyorum spor olarak tek nba i izledigim icin league pass alirken diken gul iliskisi kuruyorum

indirimler ilk acildigini gunu geldi hep bana sanirim nba.com sitesine uye olmak yetiyor

136 dolar odeyip aldim ama nba tv acilmiyor haberiniz olsun mesaj attim cevap gelmedi bosa premium almayin diye haber vereyim istedim

• Mail gelmedi daha ama Google'dan arayıp buldum kod.Deneyip onayladım hatta.
  • Mailime gelmiş ama başka mailime gelmiş onunla kayıt olmuşsam demek ki internetten buldum kodu da öyle indirim yaptırdım sonra mailime gelen koda baktım internetteki kodun aynısı ben de 10 aylık olan sürümü işarteleyerek ayda 9,89$ a anlaştım NBA ile hayırlı uğurlu olsun bu sene de akıyoruz beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: afc101

ben dsmart a para yatirmak istemedigim icim league pass a mecburum ve cok da memnunum

league pass alan bir arkadasin varsa canli izlemeyecegin icin paylasabilirsin cozum olabilir bu

bende calistigim icin hafta sonu disinda hep izleyemiyorum ama firsati bulunca izliyorum spor olarak tek nba i izledigim icin league pass alirken diken gul iliskisi kuruyorum

indirimler ilk acildigini gunu geldi hep bana sanirim nba.com sitesine uye olmak yetiyor

136 dolar odeyip aldim ama nba tv acilmiyor haberiniz olsun mesaj attim cevap gelmedi bosa premium almayin diye haber vereyim istedim

bana indirim kodu gelmemis. her sezon gelirdi, garip.

• quote:

quote:

ben dsmart a para yatirmak istemedigim icim league pass a mecburum ve cok da memnunum

Premium Paket için %15 indirim kodu: NBALP152013
    Standart Paket için %10 indirim kodu: NBALP102013

bunlar sanırım herkese dağıtılan fix kodlar bana da bundan geldi internette de bunlar afişe ediliyodu eğer alacaksan bu kodları dene bakalım

yine alacak olan tüm arkadaşlarımız da bu kodları deneyebilirler.

• quote:

quote:

quote:

bunlar sanırım herkese dağıtılan fix kodlar bana da bundan geldi internette de bunlar afişe ediliyodu eğer alacaksan bu kodları dene bakalım

saol hocam hesap kesim geçsin denerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

saol hocam hesap kesim geçsin denerim.

dene de inşallah olur da alırsın maç günleri sessiz kalmasın buralar adam lazım maç konuşacak

• arkadaslar bilgi duzeltmesi yapayim. nba gametime yenilendi artik premium pakette izlenebiliyor.daha once soru sormustum blackout listesinin linkini vermislerdi nba tv icin turkiye listede idi.
    artik nba tv izleniyor almak isteyenlere bilgi olsun dedim.

• quote:

arkadaslar bilgi duzeltmesi yapayim. nba gametime yenilendi artik premium pakette izlenebiliyor.daha once soru sormustum blackout listesinin linkini vermislerdi nba tv icin turkiye listede idi.
    artik nba tv izleniyor almak isteyenlere bilgi olsun dedim.

evet bu iş güzel oldu nba tv takip edecek pek vaktim yok belki ama bunu dahil etmeleri güzel olmuş izlemek isteyen arkadaşlar için :)
  • İndirim için 15 Ekim sonmuş. Takım paketinden ise hala haber yok bekledim ama gelmedi ne zaman gelir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

İndirim için 15 Ekim sonmuş. Takım paketinden ise hala haber yok bekledim ama gelmedi ne zaman gelir acaba?

arkadaşım yazdım ya oraya okumuyomusun takım paketlerini genelde sezon başlayınca sürüyolar ucuz oluyolar zaten indirim kodu kullansan da düşeceği en fazla ayda 3-4 dolardır bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.