Şimdi Ara

Nba Live 2005 bunudamı görecektik (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The_mAnyaCK

quote:

Orjinalden alıntı: damirem

ama çok zevkli olurdu ya boyle tam saha 1e1 yada 2ye 2
    play station'da vardı galiba 2ye2 maç yapıodun falan,dimi?

bencede güsel olurdu yapsalar da bi oynasak hatta aynı takımdan olma zorunluluğu olmasa kendin seçsen daha güsel olur

The_mAnyaCk post kasıyon çizicekler seni...

Bu kadar güzel photoshop görmedim,3 kişiyle maç...

• Ya 6223547956421 kere mi solemem gerekiyo photoshop deil bu resim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KueRaKa

Kesinlikle photoshop .. yoksa nasıl olur..

ya bi sorun falan çıkmıştır öle olmuştur(arkadaş kardeşim gibi ayarlara girip oyun oynamıstırsaka alınmaalım)
    bendede adam heykel gibi kalıyodu top gelince düzeliodu tabi aldıım yerdeki oyunlar ya yarım yamalak yada 10 oyundan biri düzgün çalısıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Eee ne olmus yani! O 4 numaralı adam Spud Webb'dir ve kendisinin boyu 1.70cm dir. Kareem ve Chambers'ın yanında cok kisa kalması dogal.

Hakkaten ha bi zamanlar böyle bi adam vardı.Çocukluğumn NBA'inden.Vay be unutmuştum.İyi hatırlattın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTEK

quote:

Eee ne olmus yani! O 4 numaralı adam Spud Webb'dir ve kendisinin boyu 1.70cm dir. Kareem ve Chambers'ın yanında cok kisa kalması dogal.

Hakkaten ha bi zamanlar böyle bi adam vardı.Çocukluğumn NBA'inden.Vay be unutmuştum.İyi hatırlattın.

'86 smaç şampiyo hocam
  • kamera acısı ile ilgili küçük bir göz yanılması yukardan ve açılı gördüğümüzden yerdeki oyuncuları zıplayanlardan daha kısa olarak görmeniz cok doğal
  • editör var mı bilmiyorum oyunda ama ordan yapılmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: andoneemre

Ya 6223547956421 kere mi solemem gerekiyo photoshop deil bu resim

fotoşop
  • millet konu bulamıyor fotoşopta oynama yapıp oyunlara yükleniyo konuyu hit leştirmeye calısıyo
  • quote:

quote:

quote:

kim bunlar?

ilginç +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 12 Temmuz 2007; 19:26:34 >
  • ÇOK ENTERESAN PHOTOSHOP.EMİNİM PHOTOSPHOPDUR.ÇÜNKÜ ARKADAŞIMDA OYNADIM BÖYLE DEĞİLDİ.O PARMAK ÇOCUK ÇOK ŞİRİN
  • tekrar söylüyorum bu arkadaş photoshoptan filan anlamaz eğer başkasına yaptırmadıysa ki sanmıyorum bu gerçek
  • İNANMAYIN MONTAJ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

Kıyamet alametleri

• fake zaten herekes bilio çok belli
  • Gerçek bu ya vallahi çıldıracam haa
  • sorun değil adam bulamadılar heralde biz toplanıp gidelim bari sevinsin garibanlar hadi toplanın gidiyoruz
  • Bence resmin photoshop oldugu cok acık resmin her tarafında kesılmıs yarım seyler var
  • belkide adam edit den yapılmış olamaz mı hepsi sırık bi o cılız
  • Devir değişiyo artık.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.