Şimdi Ara

Nba Live 2005 bunudamı görecektik (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RaPB0Y

quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

şu RaPB0Y u kime şikayet edebiliriz herifin son mesajlarına girdim +1 ve güzel oyundan başka bişey yok

ayrıca 2003 nba serisi arasında en iyisiydi bence hergün bir maç yaparım.

Seni ilgilendiren bir konu olduğunu sanmıyorum. Fazla konuşma istersen ^^

sen konuşma istersen zaten güzel oyun +1 den başka dediğin yok bu arada seni şikayet ettim
  • Kesinlikle photoshop .. yoksa nasıl olur..
  • ya photoshop olsa neden koyayım tamamen print screen
  • zaten bu arkadaş anlamaz photoshopun phsinden kefilim
  • her oyunda böyle garip bug'lar olur nedense bunları bulmak, denk gelmek de büyük marifet doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpbizkit

quote:

quote:

şu RaPB0Y u kime şikayet edebiliriz herifin son mesajlarına girdim +1 ve güzel oyundan başka bişey yok

sen konuşma istersen zaten güzel oyun +1 den başka dediğin yok bu arada seni şikayet ettim

Artık mesaj atmakta batıyor DH milletine...

• quote:

spud webb hakkında verdiğniniz aydınlatıcı, açıklayıcı, detaylı bilgiler için teşekkürler ilerde nate robinson hakkında da bilgiler istiyoruz ama olay spud webb değil anlamadınız sanırım adamlar kaybolmuş arkadaş onu ima etmeye çalışıyo konu nerelere gelmiş

Onu da anladık merak etme. Sadece parmak cocugun kim oldugunu acıkladım.
  • 4 numaralı oyuncuda diğer takımın korkulu rüyası öyle küçük ki aradan hemen süzülüp basket atar ama boy sayesinde atma şansı yok gibi
  • photosop deil photoimpacht
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

quote:

quote:

quote:

kimsenin düzgün atılan mesajınına karışmıyoz ancak +1 güzel oyun +katılıyorum gibi boş mesajlar rütbe yapıp sonra işin bilgini gibi konu dışına girip siyasi dini içerikli hassas konuları karıştırıp gidinleri ve arkasından birbirini kırarak hakaret ederek tartışanları görüp arkasından gülenleri çok gördük ondan bizi ilgilendiriyor

düzenleme nedeni : anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 27 Haziran 2007; 19:11:57 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

quote:

quote:

quote:

kimsenin düzgün atılan mesajınına karışmıyoz ancak +1 güzel oyun +katılıyorum gibi boş mesajlar rütbe yapıp sonra işin bilgini gibi konu dışına girip siyasi dini içerikli hassas konuları karıştırıp gidinleri ve arkasından birbirini kırarak hakaret ederek tartışanları görüp arkasından gülenleri çok gördük ondan bizi ilgilendiriyor

düzenleme nedeni : anlatım bozukluğu

çok haklıısn kardeş "fake" sıfatını almamak için böyle yapıyorlar
    bu arada resim photoshopmu

• Resim kesinlikle photoshop deil arkadaşlar
  • bi de muggsy bogues'u(1.60) görseniz ne derdiniz acaba adam nerdeyse parkede gözükmüyordu(eski nba live serilerini oynayanlar bilir)
  • gelmedi bu elemanlar hala ala ala ilk defa böle bişi görüom gerçi inanırım çünkü bende biçok defa lara croft ile grafikler arasına sıkışıp saatlerce sıkıştığım yerden çıkmaya çalşrdım tabi ozamanlar oyun hatası nedir bilmezdim deli olurdum enson klavyeyi sağa sola wurur oyuna tekrar başlardım...
  • hehe bi de smaç şampiyonuymuş ya allahım ne komik parmak çoçuk
  • Kısa adam aramak için eskilere gitmeye gerek yok Earl Boykins Milwakue Bucks
  • ama çok zevkli olurdu ya boyle tam saha 1e1 yada 2ye 2
    play station'da vardı galiba 2ye2 maç yapıodun falan,dimi?
  • ewr ya orta sahadan smaclar falan yapıyodun
  • quote:

Orjinalden alıntı: damirem

ama çok zevkli olurdu ya boyle tam saha 1e1 yada 2ye 2
    play station'da vardı galiba 2ye2 maç yapıodun falan,dimi?

bencede güsel olurdu yapsalar da bi oynasak hatta aynı takımdan olma zorunluluğu olmasa kendin seçsen daha güsel olur
  • o 4 numaralı oyuncu Spud Webb'dir nba live 2006 yı zamanında çok oynamıştım ve o sizin parmak çocuk dediğiniz adam smaç basabiliyor gerçekten efsane bir adamdı..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.