Şimdi Ara

nba tarihinin en fazla sıçrayan oyuncusunu bilen var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
72.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar carter ın veya jason richardson vurduğu smaçlar inanılmaz estetik hele o carter yok muuuuuuu bence bazen rakibin gururuyla oynuyor ( örneğin sene başında morningi fırlattığı bi smaç var zaten bu seneni bir numarası seçilmiş bence geçen seneki playoff lardaki morningle sürtüşmenin öcünü almış)
  • tamam basketbolcular artık daha iyi smaç yapıyo ama eski basketbolcular bu hareketleri denemeseler bu sımaçları izleyemezdik
    ayrıca çok doğru jordan uçuyo ama arkadışın dediği çokmantıklı spud olduğu yerden şmaç basabilen birisi ama jordan kadar sıçrar mı bilemem tamam smaç vuruyo ama smaç vurmak için ne kada sıplıyo düşünsene jordan hem uzun hemde sıçrıyor.......
  • Dr.J de olabilir.
  • CArter ın kendine has çıkartığı o kadar haraket varki kendi imzası var haraketlerde Sıradan bi haraketi Vince yapsın dersiniz AA nasıl değişik bi haraket..Kol sokma 360 bacak arası oyunlarda bile var Vinsanity die yazıyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Kol sokma

Ne demişim yaa

• quote:

quote:

Kol sokma

Ne demişim yaa

yavaşşşşşşşşşşşşşşşş

quote:

bacak arası oyunlar

• Bacak arası ,oyunlar da bile war

• iverson
  • hah spud webb tabi ki ne ivy si.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketball

kobe braynt
    domining wilkins
    erly boykins
    scot webb
    dr j
    seçim sizin ama zor bir karar olcağını düşünüyorum

abicim bu isimleri bi daa gozden geçrseydn keşke yaa.
    kobe bryant , earl boykins , spud webb, Dominique Wilkins olcak ayıp yani
  • Jordan fazla zıplamıyor jordan havada fazla kalıyor ama tabi az sıçrıyor demek değil bu 1 metrenin üstünde tabiikide drexler ve wilkin felan hepsi jordandan fazla zıplıyor ama havada onun kadar kalamıyorlar olay burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbauyasar

arkadaşlar carter ın veya jason richardson vurduğu smaçlar inanılmaz estetik hele o carter yok muuuuuuu bence bazen rakibin gururuyla oynuyor ( örneğin sene başında morningi fırlattığı bi smaç var zaten bu seneni bir numarası seçilmiş bence geçen seneki playoff lardaki morningle sürtüşmenin öcünü almış)

sana tamamen katılıyorum sonunda bu forumda basketbolu takip eden ve anlayan birilerini görmek sevindirici+1
  • quote:

CArter ın kendine has çıkartığı o kadar haraket varki kendi imzası var haraketlerde Sıradan bi haraketi Vince yapsın dersiniz AA nasıl değişik bi haraket..Kol sokma 360 bacak arası oyunlarda bile var Vinsanity die yazıyolar.

o iki harekette de adını hatırlayamadıgım sokak basaketbol efsanesini taklit etti vince..yani onlar vince smacı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

CArter ın kendine has çıkartığı o kadar haraket varki kendi imzası var haraketlerde Sıradan bi haraketi Vince yapsın dersiniz AA nasıl değişik bi haraket..Kol sokma 360 bacak arası oyunlarda bile var Vinsanity die yazıyolar.

o iki harekette de adını hatırlayamadıgım sokak basaketbol efsanesini taklit etti vince..yani onlar vince smacı değil.

Hayır ne alakası var Vince çıkardı onları Smaç şampiyonasından önce yapılmışıda vardı bende.... daha Kolejdeyken O 540 basan Arkadaşltan mı bahsediyosun

• galiba unuttunuz bilim adamları zok iyi zıplayan (hareket eden)
    bir genin ismine micheal jackson ismini verdiler
  • şuan bana göre rekorları kırabilecek J.Smith yada L.James gibi geliyor.
  • Earl boykinsi hıc gormedınız galıba bu oyuncuların arasından en fazla zıplayan we en uzun zaman hawada kalan oyuncu odur. 133 cm ıle boyuna gore bır dehadır.ayrıca dunyanın ılk 720 vuran adamı airupthree de ıyı zıplar
  • arkadaşlar siz vurulan smaçlara göre yorum yapıyorsunuz
    ama nba yönetimi her sene zaten en çok sıçrayan oyuncuyu açıklar
    mesela bu sene çaylaklar arasında en çok sıçrayan oyuncu lakers ın çaylağı(adını unuttum,beyaz çaylak)ymış
    geçiğimiz senelerde en çok sıçrayan oyuncu eric williamstı
    ha ama gelmiş geçmiş en çok sıçrayan hangi oyuncu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 9 Ocak 2007; 20:18:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketball

steve francis
    kobe braynt
    vince carter
    domining wilkins
    erly boykins
    scot webb
    michael jordan
    dr j
    seçim sizin ama zor bir karar olcağını düşünüyorum

seçimle falan alakası yok olayın...

açtığın başlığa girmeden önce sandım ki ölçülmüş ve tescil edilmiş kişileri yazmışsındır.

yerden en fazla zıplayan oyuncu anthony webb dir.

En yükseğe değen ise 3.88 metre ile vince carter dır.Vince carter ı bu alanda sıra ile dominique wilkins,m.jordan,julius erwing takip eder.

Şimdi şu önemli sorulara cevap ver bakalım.

1-''Scot'' Webb kim?
    2-''Domining'' wilkins kim?

şu donanımhaber basketbol topiği ve müzik bölümü topiği tam ibretlik yahu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar siz vurulan smaçlara göre yorum yapıyorsunuz
    ama nba yönetimi her sene zaten en çok sıçrayan oyuncuyu açıklar
    mesela bu sene çaylaklar arasında en çok sıçrayan oyuncu lakers ın çaylağı(adını unuttum,beyaz çaylak)ymış
    geçiğimiz senelerde en çok sıçrayan oyuncu eric williamstı
    ha ama gelmiş geçmiş en çok sıçrayan hangi oyuncu bilemem

Jordan Farmar olması lazım dedigin oyuncu umarım dogru yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.