Şimdi Ara

nba tarihinin en fazla sıçrayan oyuncusunu bilen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
72.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kobe braynt
    vince carter
    domining wilkins
    erly boykins
    scot webb
    michael jordan
    dr j
    seçim sizin ama zor bir karar olcağını düşünüyorum

• michael jordan tabiki.slam dunkta ki smacını unuttun heralde!
  • ama ondan sonra bu smaç bir çok kez yapıldı nba kayıtlarında var bakabilirsin ama yinede jordan bencede

• en fazla sıçrayan anthony "spud" webb
  • peki kaç cm şıçradığı hakkında bilgin var mı
    bence jordan olmalı her ne kadar webb iyi sçrasada michael jordan kadar olacağını sanmıyorum

• fakat ikisinin de zıpladığı potanın boyutu aynı ama spud 'ın boyu jordandan kısa demek ki spud daha iyi zıplıo
  • spud'ın boy: 5'7''=170 cm
    dikey zıplama: 4'=122 cm
    adam ilk smacını lise3'e başlamadan önce 4'11''=150 cm iken vurmuş
  • bilgilendirme için saol
  • ben de bi dergide steve francis'in 115cm sıçradığını okumuştum.
    spud aşmış ama.
  • Nate Robinson veya Spud Webb olabilir....
  • Bi liste vardı bir ara nerde okudum hatırlamıyorum..dikey zıplama olarak vince carter:118 spud webb:1.25 jordan :1.13 gibi bir sırlama vardı die hatırlıyorum ama eski bir tarihte okumuştum..jordan halen oynuyodu o sıralar..
  • Spud webb tabi ki nate rabinson
  • Abi nerden biliyorsunuz ki; bence iyi zıplayan oyuncunun bacakları da uzun olabilir. Belki Carter hepsinden iyi sıçrıyor ama ne yapsın adamın boyu uzun...Pota seviyesini geçince doğal olarak daha fazla yükselmiyor. Ama bence en iyi sıçrayan oyuncu jordan...
  • bence potanın aynı olduğunu düşünerek konuya başlamayın çünkü potayı değil sıçramayı sordum ayrıca smaç basmak için ptanın uzunluğu kadar şıçramak gerekmez ama banada öyle geliyor ki jordan

• 1 : spud webb

2 : Vince

3 Jordan

Eminim

Ama lebronda baya zıplıyo şerefsis
  • evet dostum lebronda hiç fena sayılmaz ama kral jordan bence
  • Ama fazla zıplamak estetiklik anlamına gelmez
  • arkadaşlar ben bunu bi yerde okumuştum ama nerde hatırlamıyorum sabit yerde n en fazla spud ikinci carter dı ikiside bir yirmi küsür
    ayrıca arkadaşlar jordan çok büyük oyuncu ama artık onun smaçları devede kulak yani
  • arkadaşlar jordan iyi sıçrar ama jordan ın en büyük özelliği geriden uçmasıdır
    yani oldugu yerden o kadar yükselemeyebilir,sonuçta koşarak vuruyo o süper smaçları
    bir örnek vermek gerekirse scottie pippende faul çizgisinden smaç vuruyor
    ayrıca mantıklı düşünmek gerekirse jordan spud webb de daha uzun ama spud webb oldugu yerden vuruyor cogu smacını
    buradan kimse jordan az sıçrıyor dediğimi falan düşünmesin
    son bi şey daha,bi gün sanırım eski bir basketbolcuya drexler,wilkins ve jordandan hangisinin daha cok sıçradıgını sormuşlar,adam şöyle cevap vermiş:"drexler ve wilkins daha çok sıçrıyor ama jordan sıçramıyor ki o uçuyor"
  • Bence Abartmış ...Jordan smaç konusunda Zamanının 1.cisi olabilir..Ama arkadaşın dediği gibi Bu zamanda öle smaçlar izledikki Artık Devede Kulak gibi kalır Jordan smaçları.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.