Şimdi Ara

NBA TV GELİYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu gece saat 00 00 dan sonra spo paket üstü kullanan arkadaslar 75 nolu kanaldan nba tv yi izleyebilirler...
  • nereden öğrendin kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibey83 -- 21 Ağustos 2008; 22:42:12 >
  • kablo tv de hala taş gibi yerinde kanal inşallah 10 dk sonra gitmez
  • Bugün Müşteri Hizmetlerinden aradılar bende nbatv konusunu sordum. Bana söylendiğine göre Sinema paketinden itibaren üst paketlerde(ekospor dışında) nbatv'nin yayında olacağı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bugün Müşteri Hizmetlerinden aradılar bende nbatv konusunu sordum. Bana söylendiğine göre Sinema paketinden itibaren üst paketlerde(ekospor dışında) nbatv'nin yayında olacağı...

Süper digi üyesi değiliz ama olcağız ve sinema paketi alacağız yaşasın

• spor paketinde de mevcut NBAtv bilginize...
  • Bunca zaman dayandım kabloluya geçmedim sonunda beklediğime deydi.
  • Bugün reklamı gördüm 25inde geliyor...
  • Güzel haber bu umarım sadece NBA TV için özel izleme imkanı olan bir seçenek de sunarlar..
  • dün gece 75. kanalda nba tv yayına başladı, spor paket ve üzeri üyeler seyredebiliyor. eko-spor paketinde yok maalesef.
  • DıgıTurk işte.Birde reklamda 9.90 ytl diyor açıklasana millete nasıl 9.90.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antidote

eko-spor paketinde yok maalesef.

• E bana telefonda nbatv Hd olacak dendi?
  • cok ıyı oldu ya super
  • Bu NBATV 48 YTL'lik Sinema Paketinde varda 69 Ytllik Eko-spor Paketinde Niye Yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0544

Bu NBATV 48 YTL'lik Sinema Paketinde varda 69 Ytllik Eko-spor Paketinde Niye Yok?

eko spor paketinde ekonomik pakete ilaveten sadece ligtv var ama sinema paketinde aile paketi ile beraber golmaxlar comedy max ve dizi max var, yani sinema paketi kanal sayısı olarak daha iyi ama eko sporda sadece extradan ligtv var o yüzden pahalı. zaten buna eko-spor paketi demeleri saçma ligtv paket falan deseler daha iyi.
  • bu yılda ntv den idare etcez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.