Bildirim
NBA TV GELİYOR!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla iyi haber digiturk kullanıcıları için. -
lanet olsun neden bütün spor paketlerine koymazlarki lanet olsunquote:
Orijinalden alıntı: True_Sun
Valla iyi haber digiturk kullanıcıları için. -
evet 25 ağustosta digiturke geliyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: wolf1907
lanet olsun neden bütün spor paketlerine koymazlarki lanet olsun
Alıntıları Göster -
44 ytl lik paketi alsam izleyebilirmiyimquote:
Orijinalden alıntı: kullanici adi
evet 25 ağustosta digiturke geliyormuş.
Alıntıları Göster -
çok duyduk bu haberleri hepsi fos çıktı inşallah bu çıkmaz kaynak nedirquote:
Orijinalden alıntı: THEFROM
44 ytl lik paketi alsam izleyebilirmiyim
Alıntıları Göster -
Spor paketinde olucaktir büyük ihtimal.quote:
Orijinalden alıntı: Gri
çok duyduk bu haberleri hepsi fos çıktı inşallah bu çıkmaz kaynak nedir
Alıntıları Göster -
NBA TV kablolu TV de yayını olan mı kanal acaba..quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
Spor paketinde olucaktir büyük ihtimal.
Alıntıları Göster
Peki kimler seyrediycek. Ekoni Paket üyeliyim izlenmiycek galiba çok saçma değil mi kablolu tv de ayda 7 ytl spor pakette 44 ytl çok değil mi yaa -
eskiden şifre çözülüyordu sanırım artık çözemicezquote:
Orijinalden alıntı: 24 Jack Bauer
NBA TV kablolu TV de yayını olan mı kanal acaba..
Peki kimler seyrediycek. Ekoni Paket üyeliyim izlenmiycek galiba çok saçma değil mi kablolu tv de ayda 7 ytl spor pakette 44 ytl çok değil mi yaa
Alıntıları Göster -
bu haber fos cıkmaz kaynagın kendisiyim ben... benim yazacagım hiçbir şey yanlış yada eksik cıkmaz bekleyelim görelimquote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
eskiden şifre çözülüyordu sanırım artık çözemicez
Alıntıları Göster
44 ytl ye izlenemez söyleki eger 44 liraya spor paketi kullanıosan izleyebilirsin ama dt kimseye 44 ytl den spor paketi vermio ;)
eskiden NBA tv için ek ücret alınıyordu arkadaslar az falan da değildi o zaman 2001 de 7 milyon lira civarındaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 15 Ağustos 2008; 11:40:23 >
-
eee nedersiniz maçları hd olarak izleme imkanımız var mı?quote:
Orijinalden alıntı: theracoola
bu haber fos cıkmaz kaynagın kendisiyim ben... benim yazacagım hiçbir şey yanlış yada eksik cıkmaz bekleyelim görelim
44 ytl ye izlenemez söyleki eger 44 liraya spor paketi kullanıosan izleyebilirsin ama dt kimseye 44 ytl den spor paketi vermio ;)
eskiden NBA tv için ek ücret alınıyordu arkadaslar az falan da değildi o zaman 2001 de 7 milyon lira civarındaydı.
Alıntıları Göster -
bu paketler çok pahalı, yani parası olmayan nba maçlarını izleyemeyecek... digiturk yüksek gelirli insanlara hitap ediyor..quote:
Orijinalden alıntı: coda
eee nedersiniz maçları hd olarak izleme imkanımız var mı?
Alıntıları Göster -
Avrupa uydularında NBA TV HD versiyonu olmadığı için teknik kısıtlardan dolayı NBA TV HD kanalını yayınlayamıyoruz. İleride bu durumda bir gelişme olursa, NBA TV HD kanalını yayınlamamız gündeme gelebilir. Digiturk’ün üyelerine sunduğu HD yayın Spormax HD, Eurosport HD gibi kanallarla güçleniyor ve güçlenmeye devam edecek.quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
bu paketler çok pahalı, yani parası olmayan nba maçlarını izleyemeyecek... digiturk yüksek gelirli insanlara hitap ediyor..
Alıntıları Göster
demişler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 15 Ağustos 2008; 15:01:32 >
-
quote:
bu haber fos cıkmaz kaynagın kendisiyim ben... benim yazacagım hiçbir şey yanlış yada eksik cıkmaz bekleyelim görelim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: theracoola
O dönemde spor paketi kullandığım(ız) için direkt izleyebiliyordum.
Mesela ben şu anda sinema paketi üyesiyim. Sadece nba tv izlemek için ek ücret olayı olabilir mi sence?
-
Sinema paketini bilmem ama az önce sordum, ekospor paketi ile izlenebilecekmiş. 25 ağusos'ta 75. kanalda.quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrapquote:
Orjinalden alıntı: theracoola
O dönemde spor paketi kullandığım(ız) için direkt izleyebiliyordum.
Mesela ben şu anda sinema paketi üyesiyim. Sadece nba tv izlemek için ek ücret olayı olabilir mi sence?
Alıntıları Göster
-
artık kablolu tvde olmıyacakmı off olamazzzquote:
Orijinalden alıntı: AÖK
Sinema paketini bilmem ama az önce sordum, ekospor paketi ile izlenebilecekmiş. 25 ağusos'ta 75. kanalda.
Alıntıları Göster -
bilgiyi yeniden teyit ettir bence.bana gelen bilgide NBAtv ve SporMAX in sadece spor ve üstü paketerde izlenebildiğiydi...Gerçi Digiturk müşteri hizmetlerindeki elemanların birbirlerinden haberi yok,teyit ettirsen neye yarayacak bekleyeceğiz ve göreceğizquote:
Orijinalden alıntı: AÖK
Sinema paketini bilmem ama az önce sordum, ekospor paketi ile izlenebilecekmiş. 25 ağusos'ta 75. kanalda.
Alıntıları Göster -
arkadaslar cok net soyluyorum spor paketi altındaki kullanıcılar su an için izleyemeyecek!!!quote:
Orijinalden alıntı: alibey83
bilgiyi yeniden teyit ettir bence.bana gelen bilgide NBAtv ve SporMAX in sadece spor ve üstü paketerde izlenebildiğiydi...Gerçi Digiturk müşteri hizmetlerindeki elemanların birbirlerinden haberi yok,teyit ettirsen neye yarayacak bekleyeceğiz ve göreceğiz
Alıntıları Göster
ek ücret de su anda söz konusu değilmiş şu anda!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 15 Ağustos 2008; 21:48:45 > -
evet sadece spor ve üstü izleyebilecek...quote:
arkadaslar cok net soyluyorum spor paketi altındaki kullanıcılar su an için izleyemeyecek!!!
ek ücret de su anda söz konusu değilmiş şu anda!
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibey83 -- 16 Ağustos 2008; 11:22:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hephais
artık kablolu tvde olmıyacakmı off olamazzz
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xXxCiLGiNTuRKxXx
artık kablolu tvde olmıyacakmı off olamazzz
böyle bir aciklama var mı ki ben duymadim daha ?
Benzer içerikler
- uydu anteni kısa devre olmuş nasıl düzeltilir
- ip-tv.app url adresleri
- digiturk eksik kanal problemi
- digiturk 5tb4 hatası çözümü
- tod müşteri hizmetleri
- tod açılımı
- blutv iptal edince para iadesi
- türksat frekans
- digitürk kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X