Şimdi Ara

NBA TV GELİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılın bombasını acıklıyorum arkadaşlar. Özlemle beklediğimiz NBA TV yakında tekrar DIGITURK te ancak NBA tv, spor süper mega ve megagold pakette olacak:)

• Valla iyi haber digiturk kullanıcıları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Valla iyi haber digiturk kullanıcıları için.
    lanet olsun neden bütün spor paketlerine koymazlarki lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

lanet olsun neden bütün spor paketlerine koymazlarki lanet olsun

Alıntıları Göster
    evet 25 ağustosta digiturke geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanici adi

evet 25 ağustosta digiturke geliyormuş.

Alıntıları Göster
    44 ytl lik paketi alsam izleyebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEFROM

44 ytl lik paketi alsam izleyebilirmiyim

Alıntıları Göster
    çok duyduk bu haberleri hepsi fos çıktı inşallah bu çıkmaz kaynak nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gri

çok duyduk bu haberleri hepsi fos çıktı inşallah bu çıkmaz kaynak nedir

Alıntıları Göster
    Spor paketinde olucaktir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Spor paketinde olucaktir büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    NBA TV kablolu TV de yayını olan mı kanal acaba..

Peki kimler seyrediycek. Ekoni Paket üyeliyim izlenmiycek galiba çok saçma değil mi kablolu tv de ayda 7 ytl spor pakette 44 ytl çok değil mi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24 Jack Bauer

NBA TV kablolu TV de yayını olan mı kanal acaba..

Peki kimler seyrediycek. Ekoni Paket üyeliyim izlenmiycek galiba çok saçma değil mi kablolu tv de ayda 7 ytl spor pakette 44 ytl çok değil mi yaa

Alıntıları Göster
    eskiden şifre çözülüyordu sanırım artık çözemicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

eskiden şifre çözülüyordu sanırım artık çözemicez

Alıntıları Göster
    bu haber fos cıkmaz kaynagın kendisiyim ben... benim yazacagım hiçbir şey yanlış yada eksik cıkmaz bekleyelim görelim

44 ytl ye izlenemez söyleki eger 44 liraya spor paketi kullanıosan izleyebilirsin ama dt kimseye 44 ytl den spor paketi vermio ;)

eskiden NBA tv için ek ücret alınıyordu arkadaslar az falan da değildi o zaman 2001 de 7 milyon lira civarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 15 Ağustos 2008; 11:40:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theracoola

bu haber fos cıkmaz kaynagın kendisiyim ben... benim yazacagım hiçbir şey yanlış yada eksik cıkmaz bekleyelim görelim

44 ytl ye izlenemez söyleki eger 44 liraya spor paketi kullanıosan izleyebilirsin ama dt kimseye 44 ytl den spor paketi vermio ;)

eskiden NBA tv için ek ücret alınıyordu arkadaslar az falan da değildi o zaman 2001 de 7 milyon lira civarındaydı.

Alıntıları Göster
    eee nedersiniz maçları hd olarak izleme imkanımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coda

eee nedersiniz maçları hd olarak izleme imkanımız var mı?

Alıntıları Göster
    bu paketler çok pahalı, yani parası olmayan nba maçlarını izleyemeyecek... digiturk yüksek gelirli insanlara hitap ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

bu paketler çok pahalı, yani parası olmayan nba maçlarını izleyemeyecek... digiturk yüksek gelirli insanlara hitap ediyor..

Alıntıları Göster
    Avrupa uydularında NBA TV HD versiyonu olmadığı için teknik kısıtlardan dolayı NBA TV HD kanalını yayınlayamıyoruz. İleride bu durumda bir gelişme olursa, NBA TV HD kanalını yayınlamamız gündeme gelebilir. Digiturk’ün üyelerine sunduğu HD yayın Spormax HD, Eurosport HD gibi kanallarla güçleniyor ve güçlenmeye devam edecek.

demişler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 15 Ağustos 2008; 15:01:32 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theracoola

O dönemde spor paketi kullandığım(ız) için direkt izleyebiliyordum.

Mesela ben şu anda sinema paketi üyesiyim. Sadece nba tv izlemek için ek ücret olayı olabilir mi sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: theracoola

O dönemde spor paketi kullandığım(ız) için direkt izleyebiliyordum.

Mesela ben şu anda sinema paketi üyesiyim. Sadece nba tv izlemek için ek ücret olayı olabilir mi sence?

Alıntıları Göster
    Sinema paketini bilmem ama az önce sordum, ekospor paketi ile izlenebilecekmiş. 25 ağusos'ta 75. kanalda.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÖK

Sinema paketini bilmem ama az önce sordum, ekospor paketi ile izlenebilecekmiş. 25 ağusos'ta 75. kanalda.

Alıntıları Göster
    artık kablolu tvde olmıyacakmı off olamazzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÖK

Alıntıları Göster
    bilgiyi yeniden teyit ettir bence.bana gelen bilgide NBAtv ve SporMAX in sadece spor ve üstü paketerde izlenebildiğiydi...Gerçi Digiturk müşteri hizmetlerindeki elemanların birbirlerinden haberi yok,teyit ettirsen neye yarayacak bekleyeceğiz ve göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibey83

bilgiyi yeniden teyit ettir bence.bana gelen bilgide NBAtv ve SporMAX in sadece spor ve üstü paketerde izlenebildiğiydi...Gerçi Digiturk müşteri hizmetlerindeki elemanların birbirlerinden haberi yok,teyit ettirsen neye yarayacak bekleyeceğiz ve göreceğiz

Alıntıları Göster
    arkadaslar cok net soyluyorum spor paketi altındaki kullanıcılar su an için izleyemeyecek!!!

ek ücret de su anda söz konusu değilmiş şu anda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 15 Ağustos 2008; 21:48:45 >
  • quote:

arkadaslar cok net soyluyorum spor paketi altındaki kullanıcılar su an için izleyemeyecek!!!

ek ücret de su anda söz konusu değilmiş şu anda!

Alıntıları Göster
    evet sadece spor ve üstü izleyebilecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibey83 -- 16 Ağustos 2008; 11:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hephais

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xXxCiLGiNTuRKxXx

böyle bir aciklama var mı ki ben duymadim daha ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.