Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kapitalist düzende beleşe izlemenin mümkün olmadığı hadisedir NBA tv. Kapitalizmde ilk önce para düşünülür insan en sonlarda gelir. Bu adamların sayesinde spora da bulaşmıştır kapitalizm. Eskiden Türkiye futbol ligi şifresiz izlenebiliyordu. Şuan durum bildiğiniz gibi bu. Para kazanma uğruna Türkiye liginin ismi bile satılabiliyor.

Türkiye'de her 10 kişinin belkide yalnızca 2 veya 3'ünde kablo tv vardır. Kalan 7 veya 8 kişiye beleşe yayın yapmaktansa 2 veya 3 kişiden gelecek ayda 7 YTL'ye dünden razıdır bu adamlar. Şuanda Digitürk gibi kartlı sistemin maddi külfeti 2 veya 3 kişiden gelecek ayda 7 YTL'nin getirdiği parayı muhtemelen karşılayamacaktır. Bu yüzden sürekli şifre değiştirerek kablo tv abonesi olmayanın eğer yaşadığı yerde imkanı varsa kablo tv ye geçmesine zorlanması diye düşünüyorum bu durumun. Başka birşey aklıma gelmiyor.

Benim anlamadığım reklam yapıyorsun NBA Tv kabloda ve Türksatta diye. Türksatta ne diye var bu kanal. eğer Türksattan yayın yapmayacaksnız ne diye reklamını yapıyorsunuz. Verdiğininiz frekans parasına yazık. Bari açın izleyemeyen binlerce kişi izlesin biraz reklam geliri falan olur size. Madem kartlı sistem yapamıyorsunuz ya açın yada kaldırın bu kanalı Türksattan.

Bu arada yazarken aklıma geldi. Yaklaşık 1 sene önce Ntv'ye açıp sormuştum uydu yayını konusunu. Bana uydudaki frekansın transfer için olduğunu söylemişlerdi. O zaman transferin ne olduğunu anlamamıştım. Belkide yayını Amerikadan buraya uydu yoluyla transfer ediyorlar sonrada Türkiyedeki kablo tv abonelerine dağıtıyorlar. Belki Türksattaki frekans bu işe yarıyor olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

hayır nbatv'yi digiturk türkiyeye getirdi.. 2001 senesinde sadece nbatv izlemek için digiturk almıştım ve ayda 25 milyon ödüyordum.. yayınlar çok daha kaliteliydi üstelik(benim açımdan tabi).. tekrarlarda 6 saatlik yayın aynı şekilde verilirdi.. ben maç anlatımını orjinal dilinde izlemek istiyorum ama nbatv yaptığı 1 canlı ve 3 tekrar maç yayınının hepsini de türkçe anlatımlı yapıyor..

yalnız ben orijinal dilinde izleyebiliyordum. benim cihaz next 2000 cis plus, kumandada teletext tuşunun solundaki tuşa basınca ses menusu gibi bişey gelio sağ üst köşede.. onları değiştirerek orijinal dilinde izleyebiliyodum.. aklınızda bulunsun tekrar açılırsa bi deneyin..

drexler pcden izliyor o yüzden türkçete mahkum

dangerous23 kosovanın akrabasımısın ya da direk kosova

başta kosova ha..komedi ya

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

hayır nbatv'yi digiturk türkiyeye getirdi.. 2001 senesinde sadece nbatv izlemek için digiturk almıştım ve ayda 25 milyon ödüyordum.. yayınlar çok daha kaliteliydi üstelik(benim açımdan tabi).. tekrarlarda 6 saatlik yayın aynı şekilde verilirdi.. ben maç anlatımını orjinal dilinde izlemek istiyorum ama nbatv yaptığı 1 canlı ve 3 tekrar maç yayınının hepsini de türkçe anlatımlı yapıyor..

yalnız ben orijinal dilinde izleyebiliyordum. benim cihaz next 2000 cis plus, kumandada teletext tuşunun solundaki tuşa basınca ses menusu gibi bişey gelio sağ üst köşede.. onları değiştirerek orijinal dilinde izleyebiliyodum.. aklınızda bulunsun tekrar açılırsa bi deneyin..

drexler pcden izliyor o yüzden türkçete mahkum

nbatv yeniden açılsın ismet badem'e bile razıyım

• herkes bağımsız hareket etmesin dikkate almazlar birlikte hareket etmeliyiz
    dediğim gibi güzel bir metin hazırlayın herke,ste bu metini e- posta olarak aynı adrese göndersin
    ya ntv'ye ya da murat murathanoğlu na
  • Vallaha ben bizim yorumculardan çok çok memnunum.Hiçbiri küçümsenecek yorumcular değiller.Ben Kaan Kural,Murat Murathanoğlu,Murat Kosova ve Yiğiter Uluğ'un anlatımından fazlaca memnunum.

Ama biran önce açılsın artık şu nbatv....
  • mm'nin programı 5. piriıt vardı biraz önce, mail attım
    bir sürü kişi daha atmış. ama mm konu hakkında bilgisi olmadıgını söyledi. sonra kosova bağlandı, o da illegal bu şifre olayı, yayın hakları telekom'da sadece kablo tv sahipleri izleyebiliyor, benim arkadaşlarım bile bundan gem vuruyolar dedi. sonra mm bunu araştırıp haftaya bilgi vermeye çalışıcam dedi. ama nba stüdyo'da konuşurlar belki
  • Murat Muratoğlu'nun programına Murat Kosova bağlandı. Nba Tv şifreleri ile ilgili çok sayıda mail gelmiş. Murat Kosova Nba Tv'nin yayın hakları Ntv'de olduğunu Kablo tv'nin de yayın haklarını satın aldığını ve bu yüzden bir şifre değişikliğine gidilmiş olabileceğini söyledi. Ek olarak legal değil şifre olayları ama insanlar da haklı evlerinde Kablo Tv'si yoksa bu yola başvuruyorlar, ama teknik olarak bir bilgisinin olmadığını söyledi....

Yarın nba stüdyo var, oraya mail atalım nbastudyo@ntv.com.tr

Ayrıca ;www.ntvspor.net adresinde, Ntv'de Bu Hafta bölümüne çok sayıda yorum geliyor Nba Tv ile ilgili oraya da yazarsak dikkate alabilirler....

• quote:

Orjinalden alıntı: earl26

herkes bağımsız hareket etmesin dikkate almazlar birlikte hareket etmeliyiz
    dediğim gibi güzel bir metin hazırlayın herke,ste bu metini e- posta olarak aynı adrese göndersin
    ya ntv'ye ya da murat murathanoğlu na

Bencede bireyselden ziyade, toplu olarak isteğimizi dile getirirsek daha yaralı bir sonuç alabiliriz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinisik

Murat Muratoğlu'nun programına Murat Kosova bağlandı. Nba Tv şifreleri ile ilgili çok sayıda mail gelmiş. Murat Kosova Nba Tv'nin yayın hakları Ntv'de olduğunu Kablo tv'nin de yayın haklarını satın aldığını ve bu yüzden bir şifre değişikliğine gidilmiş olabileceğini söyledi. Ek olarak legal değil şifre olayları ama insanlar da haklı evlerinde Kablo Tv'si yoksa bu yola başvuruyorlar, ama teknik olarak bir bilgisinin olmadığını söyledi....

Yarın nba stüdyo var, oraya mail atalım nbastudyo@ntv.com.tr

Ayrıca ;www.ntvspor.net adresinde, Ntv'de Bu Hafta bölümüne çok sayıda yorum geliyor Nba Tv ile ilgili oraya da yazarsak dikkate alabilirler....

alıntı yaptıgını neden belirtmiyorsun ?

• Turkey forum'da yazan Ramazan Gökçe akraban olur, o yüzden alıntı diye belirmedim...
  • ne demek istedigini anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior1907 -- 28 Aralık 2006; 19:37:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

mm'nin programı 5. piriıt vardı biraz önce, mail attım
    bir sürü kişi daha atmış. ama mm konu hakkında bilgisi olmadıgını söyledi. sonra kosova bağlandı, o da illegal bu şifre olayı, yayın hakları telekom'da sadece kablo tv sahipleri izleyebiliyor, benim arkadaşlarım bile bundan gem vuruyolar dedi. sonra mm bunu araştırıp haftaya bilgi vermeye çalışıcam dedi. ama nba stüdyo'da konuşurlar belki

kosovaya bak hele illegal ha..ne yapalım yani kablomu çekelim..ne diye dürtüyolar bu şifreler yasal olarakta sorun olmaz onlar için sonuç olarak şifre koyuyorlar..kıranlar sorumludur ntvye ne..biz izlemesek ellerine ne geçecek anlamıyorum..

ha kaldı geitrsinler evimin önüne kablo çekelim..telekom hangi işi dogru yapmışta şimdi telekom sorumlu deniyor..yada bıraksınlar nbatvnin yayın haklarını almayı digiturk yine alır belki..

• Orjinalden alıntı: drexler22

Orjinalden alıntı: dangerous23
    ntv ye kızmak istemiyorum çünkü başta murat kosova olmak üzere tüm ekip(osman sakallıoğlu hariç) basketbolu seviyor ve biliyor.

murat kosova; kaan kural, murat murathanoğlu ve yiğiter uluğ'a göre basketbol bilgisi olarak başta değil sonda yer alır.. hatta mm ve kk ile boy ölçüşemez bile.. sakallıoğlunu saymıyorum zaten

zaten ben murat kosova mm ve kaan kuraldan daha iyi basketbol biliyor demedim sadece basketbolu seviyor ve biliyor dedim.

Sonuçta nba tv yi Türkiye'ye getiren de onlar.

zaten bende digitürkten sonraki zaman dilimnden bahsediyorum. Bende digitürkten izliyordum nba tv yi.Nba tv Digitürkden ayrıldıktan sonrasından bahsediyorum. Sonuçta nba tv gidinceki halimizi düşünürsek bu durumda ntv nin hakkını vermek gerekir.

Bu demek oluyorki nba tv yi sadece zengin kısım izleyebilecek.

sabancı'nın oğlu olsan da bulunduğun yerde kablotv yoksa nbatv izleyemezsin.. zenginlikle ne alakası var

ben sabancının oğlu olsam bi kere Türkiye'de kalıcı olarak yaşamam. Gider maçları yerinden izlerim. ya da kablo tv olan bi yerden bi ev daha alırım bu kadar basit.

• evt arkadaslar herkes tepkısını gostersın bence dıger forumlarada yazalım bu konuyu

Nba tv mizi geri istiyoruz!!!!
  • quote:

ekrarlarda 6 saatlik yayın aynı şekilde verilirdi.. ben maç anlatımını orjinal dilinde izlemek istiyorum ama nbatv yaptığı 1 canlı ve 3 tekrar maç yayınının hepsini de türkçe anlatımlı yapıyor..

dostum pc den de izlesen receiverdan da izlesen çift dil seçeneği var kendi dikkatsizliğini yayıncı kuruluşa mal etme, önce bi araştır.
  • quote:

ekrarlarda 6 saatlik yayın aynı şekilde verilirdi.. ben maç anlatımını orjinal dilinde izlemek istiyorum ama nbatv yaptığı 1 canlı ve 3 tekrar maç yayınının hepsini de türkçe anlatımlı yapıyor..

dostum pc den de izlesen receiverdan da izlesen çift dil seçeneği var kendi dikkatsizliğini yayıncı kuruluşa mal etme, önce bi araştır.
  • Ya yazıyoruz yazıyoruz ama kimse kaila almıyor.Ne olacak bu halimiz.En sonunda NTV binasının önünde toplanmak kalır bize
  • quote:

quote:

danger seni yayıncı kuruluştan mı gönderdiler
  • Evet arkadaşlar ben de ntvye mail attım 4 5 gün oldu sonuçta ben yılda 80 100 maç izlemek istiyorum dedim.Ve bu benim hakkım bir yayın varsa 2 alt sokakta kablo tv varsa bende yoksa bu telekomun türk sisteminin hatasıysa bundan mahrum kalmak gerekmiyor. Aynen illegal izleme hakkımı istiyorum eğer veremiyorsanız platform kurun çekin kablo tv den ayda 5 10 ytl ne ise kablo tv parası ya da verelim.Ben maç izlemek istiyorum her gece benim hayatımda büyük bi yer ediyor nba izlemesi.Şu anda o olaydan sonra gerekirse ntv bile izlemem nba studyo izleyip haftada bir maç izleyip uzaylı gibi takip etmek istemiyorum.
    1.Sorun şu bende kablo tv yok bunun nedeni fiyatı değil başka bişey değil kablo tv yok olsa alsamda rahat rahat izlesem !
    2. Ben nba izlemek istiyorsam bu yayın elimde ama izletmiyorlarsa insan dahada deliriyor.
    3.En azından bi yol göstersinler olmuyorsada olmuyordur desinler eminim onlarda farkındadırlar uydu ne kadar yaygın ve ne kadar kişi tarafından izlendiklerini.
    4.bu olayı gerektiği kadar büyütüp bıkmadan mail yağmuruna tutmamız olumlu ya da olumsuz bi sonuç versede .Mm Mk gibi nba severlerin bizi anlıycağını düşünüyorum.
    Herkese kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: onuraygunnn

quote:

quote:

danger seni yayıncı kuruluştan mı gönderdiler

buna çok güzel bi cevap verirdim de forumdaki arkadaslara ayıp olur hem de seviyeyi düşürmeyecem.

arkadaşyayınları türkçe yapılyolar die ntv ye kızıyor. Ama alakası yok adamlar gecenin bi yarısında türkçe anlatım yapıyolar, ne olacak yapmasalar orjinal yayın kardeşim alın izleyin deseler.

bi de danger değil dangerous23

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.