arkadaşalar müjdemi isterim sağlam bi kaynaktan aldığım bilgiye göre d-smart nnba tv ile anlaşmış yakında bu ısdırap dinecek inşallahh tekrar herkesin gözü aydın saygılarrr
Umarım dediğin doğru çıkar.Özledik NBA TV yi.Bu arada dorian arkadaşım eklediğin smilelardan ciddi mi yoksa şaka mı yaptığın pek belli olmuyor
baba yanlış anlamayın o smile lar mutluluktan en kısa zamanda çözülecek bu mewzu dediler yani gayet ciddiyimmmm
arkadaşlar uzun zaman oldu hala kanaldan ses seda yok kafayı yiyeceğim play off lar yakalşıyor ama kanalla ilgili hiç bir gelişme yok
ntv ve doğuş yayın gurubu resmen nba zevkimizin içine ettiler.. önce uydudan nbatv yayınını kaldırdılar, şimdi de ntv'de verilen maçların tekrarını vermiyolar.. gecenin köründe kalkıp maç izlemiyorum arkadaş, abidik gubidik programların yerine gündüz vakti maçların tekrarını yada özetini vermek çok mu zor
arkadaslar gerekli yere konuyu da yazdım ama buraya da yazmak istedim.
11862h27500 sport italia yayında.haftasonları canlı 2 mac yayını.herkese iyi seyirler.
quote:
Orjinalden alıntı: cetooo_
11862h27500 sport italia yayında.haftasonları canlı 2 mac yayını.herkese iyi seyirler.
sport italia kanalını nasıl izleyebiliriz. sport+ yı izleyebiliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: dangerous23
quote:
11862 H 27500 Frekanslarını elle giriyorsun Sport italia ve bikac kanal daha cikiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: ManagerCall
quote:
quote:
11862 H 27500 Frekanslarını elle giriyorsun Sport italia ve bikac kanal daha cikiyor..
kardeş kanal zaten bende var ama şifreli sky italia paketinde. şifreyi nasıl çözüyoruz ya da ne tür bir şifre paketi istior onu soruyorum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ManagerCall
quote:
quote:
kardeş kanal zaten bende var ama şifreli sky italia paketinde. şifreyi nasıl çözüyoruz ya da ne tür bir şifre paketi istior onu soruyorum.
ah ne güzel eskiden uydudan izleyebiliyorduk ne istediler ... bi nba keyfimiz vardı neyse ki sportitalia ile idare ediyoruz o spikere rağmen
arkadaslar internetten izleyin sizde , ama daha test asamasinda. dogus yayinciligi cikarttigi bir program var, SIPRU oradan takip etmeye calisiyorum NBA TV var ama ses gelmiyor arada takilmalar oluyor maalesef. uamrim zamanla duzelir. BAska bir alternatif