Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KENSHIN
    şifre girmek gerekiyor mu yoksa direk açılır mı veya biss emu işte?

Eğer cihazda zaten EMU varsa direk şifreyi girdiğinizde açılır ancak bunlarınki çok sık key değiştirdiği için otomatik key güncelleyen bir yazılım olmalı DVB-S kartlarda.
  • ewet haklısın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueMercan

???

arkadaşlardan birisi d-smart alır demiş alsa bile en erken önümüzdeki sezondan itibaren başlar yayınlar çünkü doğuş grubu bu sezonun yayın haklarına sahip. Bir de daha büyük bir tepki deniyor, bu konuda batug.com ve nbakolik.com gibi tepki gösteren sitelerin öncülüğünde protesto yürüyüşü tarzı birşey yapmamız lazım sonuçta batug.com un medyayla ilişkisi var ve ntv maslak binasının önüne kadar yasal bir eylem yapsak tüm medya duyar ve sesimizi ve tepkimizi duyurmuş oluruz.
  • paketleriniz güzel ancak benim gibi basketbolseverlerin bu hizmeti almamızı istiyorsanız bize NBA TV yi sunmalısınız .bu konuyla ilgili girişimlerde bulunursanız seviniriz .

mu mesajıhttp://www.d-smart.com.tr/iletisim.asp adresine çekin ve bir girişim yapmış olalım
  • danferous 23 arkadasın fikri cok iyi gercekten eger boyle birsey olursa muhakkak bulunmak isterim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEVO2005

paketleriniz güzel ancak benim gibi basketbolseverlerin bu hizmeti almamızı istiyorsanız bize NBA TV yi sunmalısınız .bu konuyla ilgili girişimlerde bulunursanız seviniriz .

mu mesajıhttp://www.d-smart.com.tr/iletisim.asp adresine çekin ve bir girişim yapmış olalım

benim mesajıma verilen cevap:

Değerli D-Smart Konuğu,

12.02.2007 01:01:30 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz

--------------------------------------------------------------------------------

öncelikle teşekkürler, iyi bir iş çıkardınız. Benim isteğim nba tv yide alıp yayınlamanız, paralı bile olsa biz nba severler olarak bu sorun olmaz iyi çalışmalar.

--------------------------------------------------------------------------------

mesajınızın cevabı aşağıda yer almaktadır.

NBA TV ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.Çalışmalarımız sonuçlandığı takdirde konuyla ilgili, internet sayfamızdan ve çağrı merkezlerimizden detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz

D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 478 03 03 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ya da info@dsmart.com.tr adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz.

Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

D-Smart Müşteri İletişim Merkezi

• Bende D Smart'a mail attım ve gelen cevap aynıydı. D Smart yada Digitürk ikisinden birine Nba tv gelse de şı sıkıntıdan kurtulsak......
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinisik
    Bende D Smart'a mail attım ve gelen cevap aynıydı. D Smart yada Digitürk ikisinden birine Nba tv gelse de şı sıkıntıdan kurtulsak......

D Smart sistemi oturtsun, bence MTV Türkiye ve NBA TV'yi bünyelerine katacaklar..
  • vestel alıcılarda biss'ler nereye, nasıl giriliyor bilen varmı ? vestele yazılım atıldığında flaslar dandik olduğu için yanıyor deniliyor (ve garanti dışı kalıyor) bu doğrumu ?
  • Menüye girdiğinizde görürsünüz BISS menüsünü ve key girilecek yeri. Burada konuşmak yasak.
  • Arkadaşlar ben d-smart'a aşağıdaki soruları sormuştum cevapları aşağıdadır,

Nba Tv ile ilgili bir çalışmanız var mıdır?
    Ayrıca Fiyat hakkında bilgi verir misiniz?

mesajýnýzýn cevabý aþaðýda yer almaktadýr.

NBA TV kanali D-Smart bünyesinde mevcuttur. D-Smart uyumlu uydu alýcýsýný Arçelik, Beko, Botech, Goldmaster, Next&Nextstar ve Sunny yetkili bayilerinden alabilirsiniz. Fiyatlar markalara göre deðiþmektedir, 270-300 YTL arasýnda olacaktýr. Fiyatlara kurulum ve ekipman dahil deðildir. D-Smart uyumlu uydu alýcýsýna yalnýzca bir kereye mahsus ödeyeceðiniz ücret haricinde hiçbir aylýk abonelik ücreti ödemeyeceksiniz.

D-Smart ile ilgili her türlü görüþ, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 478 03 03 numaralý D-Smart Müþteri Ýletiþim Merkezi'ni arayarak bildirebilir,www.d-smart.com.tr adresinden detaylý bilgiye ulaþabilir ve tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Göstermiþ olduðunuz ilgi için teþekkür ederiz.

Saygýlarýmýzla,

• bu topic takip ettiğim kadarıyla 3 aylık falan 16 şubat 2007 02.00 itibari ile 10500 kişi okumuş düşünün sadece bu forumda nba sıkıntısı yaşıyanlar 10500 düşünsenize asıl hedef tespit edilirse herkes aynı mail i oadrese gönderirse dikkate alınmazmıyız diye düşünüyorum.
  • yeteri kadar mail atıldı zaten doğuş gurubuna.. Batuğ Evcimen'in yazdığına göre konu TURKSAT la alakalıymıs..
    http://www.batug.com/evcimen.htm

aslında teknik bi aksaklık gibi anladım ben, turksat ın ilgilenmek istemediği.. Doğuş gurubunun illa izletmiyecez kablo dışında diye bi takıntısı yok..
    sadece yaptıkları sözleşme gereği bi şifre koymak zorundalar onu da en basitinden seçip(tv8, ntv gibi) internete de yayabilirler.. premier lig maçları bile en basit şifreyle izleniyo.. avrupada bi çok insan yerel yayıncılara para vermek istemeyip çanağı turksata dondurerek rahatça izleyebilirler mesela, buna yabancı yayıncılar hiç ses çıkarmıyo , bu yuzden sorunun NBA yönetiminin baskısından falan kaynaklandığını hiç sanmıyorum..

• paketleriniz güzel ancak benim gibi basketbolseverlerin bu hizmeti almamızı istiyorsanız bize NBA TV yi sunmalısınız .bu konuyla ilgili girişimlerde bulunursanız seviniriz .

BU YAZIYI AŞAĞIDAKİ ADRESE GÖNDERİN LÜTFEN NBA TV Yİ SEYRETMEK İSTİYORSUNUZ
    BU D-SMART IN NBA TV OLMADAN BİR ATILIM YAPAMAYACAĞINI ANLATALIM LÜTFEN http://www.d-smart.com.tr/iletisim.asp

• LEVO2005, umarım işe yarar. Ama 300 YTL verecek misin NBA TV için?
  • herhalde vericez bi kereye mahsus değmez mi
  • Kesin değil, D Smart'a geçerse tabi sizin tercihiniz..
  • d-smartta nba tv olacağını bilsem çıktıığı gün koyarım 300 ytlyi
  • ben kaan kural a mail attım ve bunun gercekleşemeyeceğini ve tek alternatifin digitürk ve kablolu tv oldugunu söledi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 25 Şubat 2007; 12:10:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utku_Dolunay

d-smartta nba tv olacağını bilsem çıktıığı gün koyarım 300 ytlyi

Dediklerim boşa çıkmadı, anlaşmaya çalışıyorlarmış.

En yakın sürede NBA TV D Smart'ta diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.