Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydudan da legal olarak parasını verip şifreyi çözerek izlemeliyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

Orjinalden alıntı: Utku_Dolunay

d-smartta nba tv olacağını bilsem çıktıığı gün koyarım 300 ytlyi

Dediklerim boşa çıkmadı, anlaşmaya çalışıyorlarmış.

En yakın sürede NBA TV D Smart'ta diyebiliriz.

evet,bende mail atmıstım gecen gün,son pürüzler giderilmeye çalışılıyo tarzı cevap vermişlerdi.
  • Umarım olur. Belgesel izleyenler için zaten DS çok önemli, NBA TV kablo TV'de sürünürken herkes DS'ı tercih edecektir..
  • beni geçen aradıklarında hbo ve nba tv ile görüştüklerini söylediler sanırım ola olsa dsmartta olacak uyduda nba tv.
  • HBO ile anlaşma uzun süredir sürüyordu diye biliyordum, hâlâ bir sonuç yok ama galiba..

Ama NBA TV ile yeni görüşmeye başladılar, ikisini de alırlarsa süper olur..
  • süper ne kelime mükemmel olur bastır d-smart
  • ben mecbur kalmadıkça tv için bir kuruş harcamam,300ytl de ne yani ,hayatta vermem
    apartmana uydu takıldı ortak, mecbur aldık receiver yoksa belediye yayının nesi kotu,ntv ,cnbce,onda da var hemde 15milyonluk antenle ,kaplan ,timsah izleyecez illa derseniz de muhtelif kanallarda belgesellerin yayın saatleri belli oradan takıp edersiniz

anlamıyorum digiturkçuleri,dsmartçıları
  • doğuş grubu en çok izledigim iki kanala sahip cnbc-e ve nbatv.. Ama nbatv yi şifreleyince cnbc-e yide şifreler diye korkuyoruz. Nbatv izlemek istiyorum. Bi kart çıkarsınlar en mantıklısı bu. Lig tv kartı gibi
  • 11662 V 27500 Sport+ (TPSCyrpt ve Viacess 2.5 şifreli)

ss2 kartları ıcın durum cok kolay ama normal uydu alıcıları ıcın ıs cok zor sıfreler sureklı degısıyo
  • next cihazı olanlara duyurulur.. TPS auto yazılımları var ve yaklaşık 20 gündür sorunsuz izlenebiliyor bu kanal.. Şifre değişince menuden tps auto'ya geliyosunuz ve şifre güncelleniyor.. Bu zor donemde çok iyi oldu bu kanal, bu gece miami-detroit maçı pazarı pazartesiye bağlayan gecede utah ın maçı olcak..
  • nba tv lafını duyunca sinirleniyorum neyse ki uyduda sportv diye bi kanal çekiyor da nba maçlarını izleyebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

nba tv lafını duyunca sinirleniyorum neyse ki uyduda sportv diye bi kanal çekiyor da nba maçlarını izleyebiliyorum

sprotv olayını bıraz acarmısın nasıl seyredebılırız bu kanalı
  • katılıyorum açın lütfen..
  • arkadaşlar oturduğum yerde(İst/sinanoba) sitelerde merkezi uydu sistemi var yaklaşık yönetim 50ye yakın kanalı hizmeti sunuyor(maalesef çok az) 10 tane civarında da yabancı kanal var. bunlardan biri Brezilya'da yayın yapan sportv adında bir kanal geçen sene özellikle her gece bi nba maçını veriyordu ama bu sene haftada 1 veya bilemedin 2 maç yayınlıyor(nba stüdyo benzeri bi de programları var).genelde ş.ligi maçları da dahil bir çok spor branşıyla ilgili müsabakayı yayınlıyor.

öğrenci olduğum Edirnede ise goldmaster 5900 cım kullanıyoruz ama orda maalesef sportvyi izlemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 4 Mart 2007; 22:19:14 >
  • Artık sıkmaya başladı... Her gün aynı şey, nba tv ilgili bir umut interneti tarıyorum.. Yetkililer resmen uyuyor, nba zevkimiz vardı onun da içine ettiler healal olsun.
  • sağolsun bodrumlu2 arkadaşımız belirtmiş

Sport TV
    Nagravision 1 / Nagravision 2
    Hispasat 1C/1D - 30.00W
    FR:11851 POL H SR 27500 FEC 3/4
  • arkadaşalar müjdemi isterim sağlam bi kaynaktan aldığım bilgiye göre d-smart nnba tv ile anlaşmış yakında bu ısdırap dinecek inşallahh tekrar herkesin gözü aydın saygılarrr

• Arkadaşım inşallah dediğin doğrudur. Bu Nba tv olayı iyice sıkmaya başladı.....
  • Var mı bir gelişme
  • eskiden biss şifresi ile izleyebiliyorduk , şimdi yok mu oyle bir alternatif ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.