Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: solidfb

Kablo TV bizim buraya da gelmiyormuş.Ama dün şu Sport+ kanalını SkyStar ile izlemeyi başardım.Çok mutluyum....

Nasıl yaptın?Turksat'ta çıkmıyor mu bu kanal?NBA TV yi Turksat uydusu olan biri izleyemez mi?
  • NBA TV değil.Arkadaşın ayzdığı frekanslardaki yabancı uydudan,Hotbird'den Sport+ kanalı ile izledim.TPS şifreleme sistemi kullanıyor.Bir programla bunu ayarlayıp France 5 kanalında update edebiliyorsunuz.

http://www.turkeyforum.com/satforum/ adresinde gerekli dökümanlar falan mevcut....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 7 Şubat 2007; 21:07:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Sport+ kanalı TPS paketinde yer alıyor bildiğim kadarı ile. Güncel izlenmesi lazım.

key felan girmeye gerek var mı yoksa sadece frekans yetiyor mu?
  • verilen şifreler yanlışş
  • Tps kannalları çok sık key değiştirdikleri için bir çok makineden izlenemiyor. Şifreler doğru olsa dahi girene kadar kanalın şifresi değişiyor maalesef.....
  • bence haklı rakadass

• ya arkadaşlar biri adam gibi anlatsın şu olayı hotbird de var mı bu kanal ben bulamadım bi de france 5 te nasıl update yapıyoruz___?????
  • astra da buldum ama astra da bende cekmiyor yani 3 tane canağım yok yani yine izleyemeyeceğim
  • Evet birileri düzgün bir biçimde anlatsın.TPS keyleri neler?Direk frekans yazsam açılır mı?
  • Yaw arkadaşlar daha büyük bi tepki koymamız lazım. böyle sesimizi duyuramıyoruz
  • ???
  • Nolmuş burası böyle herfadan bir ses çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2
    Acaba kabloludan baska D-Smartta da başlar mı?

D Smart alacaktır diye düşünüyorum. Çünkü adamlar gayet iyi giriş yapacaklar piyasaya. Discovery ve Animal Planet bunun birkaç örneğinden ikisi.
  • Bu arada TPS'ten izleniyor derken NBA TV'den bahsetmedim arkadaşlar. Bahsettiğim kanal Sport+ ve bu kanalı izlemek için gerekli TPS keyleri lütfen burada istemeyin.
  • Arkadaşlar sport+ nın frekans doğrumu ben yazdım bulamadı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Arkadaşlar sport+ nın frekans doğrumu ben yazdım bulamadı??

Evet su an o TP değerleriden yayını var
  • 11662 V 27500 bunda bende görmüyor neden ki acaba başka frekans var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

11662 V 27500 bunda bende görmüyor neden ki acaba başka frekans var mıdır?

Evet o frekansta sinyal seviyesi çok iyi olarak gözüken yayın var..Baska frekansta var mı bilmiyorum..
  • şifre girmek gerekiyor mu yoksa direk açılır mı veya biss emu işte?
  • TPS keyleri ile izleniyor.O keyler de şuan için günlük olarak değişiyor...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.