< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barni Moloztaş -- 7 Temmuz 2019; 13:39:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barni Moloztaş -- 7 Temmuz 2019; 13:39:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nick mesaj uyumu İlk defa NBA oyunu için böyle bir soru görüyorum.
|
Yani bu bir tutku herkesi farkli seyler heycanlandirir. Her sene yeni park, yeni adam acma ve yeni oyun oldugu icin heycanlaniyorum valla. Fifa'da da ayni sey gecerli ayni oyun ama yine de heycani oluyo yeni kadrolardi kucuk yeniliklerdi.. Nba'de de ayni sekilde. Her sene yaza kadar oynayip yazin oyunu birakir, heyecanla bir sonraki senenin oyunu beklemeye baslarim. Herkesin zevki kendine. Senin kac senedir oynadigin Nba oyununu tek senede oynamisimdir bu da marifet degil ama tekrar dedigim gibi herkesin zevki kendine..
|
Heyecanla bekliyorum. 459 lirayı da düşünmeden verdim. Oyunu çok sevdiğim için spot aramadım, kardeşlik aramadım. 2K17'den beri aynı yorumu yazmak için her konuya geliyorsun, oynama olsun bitsin. Muhtemelen My Park'ta oynamayı dahi bilmiyorsundur.
|
Bana da offline modda boş boş maç yapmak anlamsız geliyor. Offline mod sadece arkadaşın misafir olduğunda oturup yanyana oynayabileceğin bir mod olmalı. Bu Fifa'da da böyle. Ayrıca NBA Live örneği de komik. Oyun satsa EA Sports zaten para alacak bir şeyler bulur.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|