Şimdi Ara

NBA2k2012 Yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayrımda oynuyorum bu oyunu.My player modunda draft üzerinde P. SUns takıma transfer oldum fakat 3. mac oldu ben daha oyuna dahil olamadım.Acaba ben mi bir hata yaptım.Yoksa bu süreç normal mi ? Birde maçın tamamını oyunda olmadıgım halde izlemek zorunda kalıyorum.OYunu hızlandırma ya da geçme olayı yok mu ?

• Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar :) vallahi oyuna dahil olamıyorum yahu :)
  • eğer sürekli yedekte bekliyorsan seni hiç oyuna almıyorsa var bir problem belki çok kötü performans sergilemişsindir rookie showcase de onun içindir fakat hiç başıma gelmedi. Eğer yedekteysen bi tuşa basarak geçebilirsin ama hangi tuş bilmiyorum bnm klavyemde 5 tuşu ama sende kaçtır bilemem bütün tuşları dene geçer öyle eğer oyuna dahil olursan iyi performans göstermeye çalış yoksa hep yedek kalırsın
  • kare tuşuna 2 kere bas direk senin oyuna gireceğin yere atlar mevkin ne bilmiyorum ama 3 maçta mevkindeki kişi aşırı kötü değilse ve mükemmel oynıyamadıysan asla ilk 5te başlıyamazsın hayatında 3 maç yapmış kişiyi kim ilk 5 te başlatır yavaş yavaş daha fazla süre alır sonrada ilk 5e girersin eğer gamepad yoksa kare tulu blok rebound ve post yapmanı sağlayan tuş o tuşa basmayı dene olmassa tek tek hepsine bas elbet biri olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.