Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nuri bey hayırlı olsun, dinlemeden almaya karar vermek zor olsa gerek. İnşallah istediğiniz gibi olur.
  • nuri hayırlı olsun

nuri sende benim gibi heybetli kabinlere merakın var da neden rf 7 veya 83 gibi front lardan oluşan bir hoparlör gurubu secmedinde bu icap etti pek anlayamadım
  • abi sinema icin bunu tavsiye ediyorlar klipsch ilede maillaştım merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Konuyu ben Lisans falan muhabbetine getirip gerdim . Lütfen kusura bakmayın...
    Böyle bir sebepten bozuşmanıza vesile olmak istemem.

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Sen niye kastın kendini Nuri, kimsenin bişeye laf söylediği yok.

Sen istediğini al sat. Gelip buraya ne demek? Gelmek için izin mi gerekiyor?

Önemli değil. Bozuşmayız.

Gelme deniyorsa bende bundan sonra gelmem buraya. Benim için bu konu kapanmıştır.

Size iyi sohbetler.

• @nuri,
    hayırlı olsun inşallah seni tatmin eder.
    gerçi biliyorsun tatminlik konusunda benim düşüncemi Jbl, Klipsch pro'dan yanayım.
    bizim piyasa da yerli üretim sinema hop.rü olarakta kullanabileceğimiz kalitede
    hop. var.ya da bana öyle geliyor.daha araştırıyorum zıcmayalım.neyse klipsch iyidir.sisteme bir de RF-7 eklersin.
    bilmeyenler gider jbl E bilmem ne alır sonra Klipsch e düşerler.
    @by@li darılmaya gerek yok.döğüşmeyin.
    istanbul da bir abimiz vardı.çok zaman önce JBL almak için yola çıktığında klipsch yanılmazsam KLF serisinden set, takım aldırmıştı satıcı.
    her satıcıya kötü diyemeyiz.sonra iyi olduğuna kanaat getirmişti. he şu sıralar klipsch tarafgirliğim artmaya başladı yok efendim.beğeni nerede biz orda.surround sistemde beğenimi etkileyen ne? Klipsch Reference series hop.rü mesela. ve bunlara karşı jbl E serisi hop.er yahut benzerleri felan. hani jbl TiK serisi olsa yeme yanında yanında yat.bayabi severim TiK ri de. jbl de severim. cüm vaylıkları sefiom.

• @Cantan memnun kalıcağımı düşünüyorum artık olmazsa kendime yeni bir kulak alıcam

Başka bir klipsch reviewhttp://www.klipsch.com/media/news-center/reviews-press-pdfs/robb-report-thx-ultra2.pdf
  • şşşşşşş
    Kulak mulak değişimi derken iş başka yerlere doğru gitmesin de nuri
  • sen rahat ol abi bir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 29 Aralık 2010; 16:03:43 >
  • Klipsch Thx seti geldikten sonra stereo icin rf-7 düşünüyorum tabi thx setinin performansına göre karar vericez stereo işine
  • Hayırlı olsun yeni setiniz, ben de merakla bekliyorum izlenimleriniz.
    Kısa bir süre ben de düşünmüştüm bu seti ama hem 7.1 bir receiver düşündüğüm hem de bulunduğum alanda hakkıyla bir yerleşim/insulasyon yapamayacağım için vazgeçmiştim açıkcası.
    Bütün reviewları da okumuştum, eminim çok memnun kalacaksınız, belki sadece streo için kullanırsanız biraz boğucu gelebilir ama onun için de farklı bir set düşünüyorsunuz galiba.

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın..
  • Ben iyi ayarlanabilirse Stereo'da da çok başarılı olacağını düşünüyorum.
    Tek büyük sorun sahne oluşacak ancak Particia Barber odanın içerisinde Guliver boyutlarında hissedilecek
  • Valla abi cok stereocu değilim bana yeticeğini düşünüyorum stereoda önemli olan sinemada tatmin etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Ben iyi ayarlanabilirse Stereo'da da çok başarılı olacağını düşünüyorum.
    Tek büyük sorun sahne oluşacak ancak Particia Barber odanın içerisinde Guliver boyutlarında hissedilecek

AVR'nin direkt stereo modunda hop'lar THX olduğu için frontların frekans aralığı bass için yeterli olmaz, stereo'yu bass devredeyken dinlemek gerekir. Benim sistemde (Jamo THX D7 ultra2) bass'ları devreye almayınca ses çok zayıf kalıyor.

Stereo dışında bluray konser CD'lerini dinlemek de çok keyifli olur.

Bence bu sisteme bir NAS bir de media player ilave etmek gerekir...tabii NAS'a film ve konser CD'lerini atmak içinde bluray okuyuculu sabit bir PC... Bunları birbirine bağlamak ve netten film indirmek içinde switch ve router'da olmalı...

• Nuri sana masraf çıktı, bunları alırsan en az bi 5-6000 tl daha harcarsın artık
  • Masraf bitmiyorki abi bi düzlüğe çıkamadık zaten
  • @nuri

daha ne sistemler eskitirsin.
    yalnız bu arada sana önerim
    elinde ki Def.Tec. SW bası elinden çıkarma.dursun PF1800 mü ne idi?şu portsuz olan.ya da PF18. hangisini seviyorsan
    biri dursun bence.
  • PF1800 'ün filesinin alt kımında arkada PF18TL'de olduğu yerde port olmalı. Ben mi yanlış hatırlıyorum yahu!
  • ben geçen nuri ye gittimiz de her tarafını yok ladım port yok tu
  • abı pf1800 de port yok heryerıne baktım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.