Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ustalar kusura bakmayın affınıza sığınarak bır konuda engın bılgılerınıze basvurmak ıstıyorum.
    Bu THX ın sınema sıstemınde dıger ses sıtemlerıne gore en buyuk avantajı nedır?
    Bu THX olayı kaclı sıstemlerde en ıyı performansı verır (5+1-7+1-7+2) ??
    Bır cok AVR lerın cok pahalı olan versıyonlarında THX ozellıgı olma sebebı nedır?
    Kaba bır tarıfle sımdıye kadar hıc ev sınema sıstemı dınlememıs bır ınsan olan benım gıbı bırıne THX li bır sınema sıstemı ıle THX olmayan bır sınema sıstemını nasıl tarıf edebılırsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediz70 -- 17 Ocak 2011; 0:28:17 >
  • thx e çok takılma onkyo 608 gibi bir üründe bile thx var lucas babanın bize hediyesi creative in pc sistemi hoparlörü bile thx zamanında 350 tl ye almıştım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 17 Ocak 2011; 1:36:32 >
  • amfide tek başına thx olması bişey ifade etmiyor, önemli olan bunu set halinde kullanmak. amfi+speaker
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

thx e çok takılma onkyo 608 gibi bir üründe bile thx var lucas babanın bize hediyesi creative in pc sistemi hoparlörü bile thx zamanında 350 tl ye almıştım .

Sayın nicelx

Elbette Lucas'a giden paralar da sözkonusu
    Fakat THX bu işe bir standart getiren marka konumunda

THX Tomlinson Holman adlı Lucas amcanın yanında çalışan bir vatandaşın ve diğer çalışanların sinema salonlarındaki seyirciye kaliteli sesi en kaliteli şekilde gönderebilme çalışmalarının bir neticesi olarak doğan bir kalite sistemi diye özetlenebilir.

THX salonun metrekaresi ve akustik durumuna göre kategorilenmiştir.

THX Select 2
    THX Ultra 2

vs gibi küçükten büyüğe doğru (evveli de var tabi) kalite ve salon metrekaresine göre standart oluşturulmuştur.
    Bu çalışmaların elbetteki maddi getirileri de olacak Lucas'a .. Bence gayet normal..

• e sonuçta creative 5+1 pc sessistemi 350 tl ye aldım kendinden anfili kolon artı anfi kolondada thx yazıyor anfidede 350 lira
  • Keşke bende creative alsaymişin tüh kazıklandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 17 Ocak 2011; 17:41:20 >
  • Komple dönelim o zaman Creative sete
  • demekki 350 liralık sistemede lucas baba thx ismini yazdırabiliyor .
  • Yani?
  • Sayın nickelx öle seyler sölüyorsunuzki sanki biz klipsch den başka thx olan sistem yok dedik amacınız nedir anlayamadım ?

Bazı klipsch test ve incelemeleri tekrardan

http://www.areadvd.de/hardware/2008/klipsch_thx_1.shtml

http://www.klipsch.com/media/news-center/reviews-press-pdfs/home-theater-thx-ultra2.pdf

http://www.audioholics.com/reviews/speakers/satellite/klipsch-thx-ultra2

http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/hi-fi-and-audio/hi-fi-and-av-speakers/klipsch-thx-ultra2-487291/review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 17 Ocak 2011; 20:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

ustalar kusura bakmayın affınıza sığınarak bır konuda engın bılgılerınıze basvurmak ıstıyorum.
    Bu THX ın sınema sıstemınde dıger ses sıtemlerıne gore en buyuk avantajı nedır?
    Bu THX olayı kaclı sıstemlerde en ıyı performansı verır (5+1-7+1-7+2) ??
    Bır cok AVR lerın cok pahalı olan versıyonlarında THX ozellıgı olma sebebı nedır?
    Kaba bır tarıfle sımdıye kadar hıc ev sınema sıstemı dınlememıs bır ınsan olan benım gıbı bırıne THX li bır sınema sıstemı ıle THX olmayan bır sınema sıstemını nasıl tarıf edebılırsınız?

ben sadece cevap alamamış arkadaşa cevap verdim.thx yazması bir ürünün cinemada en başarılı ürün olduğu anlamına gelmez.ozaman hepimiz film için en iyisi thx yazan ses sistemleri diyip thx yazmasına bakıp thx alalım.başka cinema sistemi kurmuyalım .yani bendeki denon 3310 thx değil ama onkyo 608 thx 3310 608 den daha pahalı 608 thx olduğu için 3310 dan filmde daha başarılı değil.demek istediğim bu.
    bu arada sayın nuri bey yeni sisteminizi dinlemeye sinan abiyle dinlemeye gelmek isterim tufan abide olursa çok süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 18 Ocak 2011; 1:01:18 >

• Bugün audioquest rocket 33 kablomu aldım 60 metre

Hi-def-man arkadaşımıza yardımları icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 18 Ocak 2011; 20:04:22 >
  • Nuri bey iyi günlerde kullanın kablolarınızı, merakla bekliyorum sistem gelince fotoğraflarınızı.
    Kafiyeli oldu biraz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Bugün audioquest rocket 33 kablomu aldım 60 metre

Hi-def-man arkadaşımıza yardımları icin tesekkur ederim

nuri mevcut kablolarını satıyor musun?
    pm çalışmıyor mu bugün bu sitede yahuuu
  • nuri abi bayağı bi emek vermiş.güzelde olmuş.iyi günlerde kullansın.
  • Tesekkurler

Aticus pm attım
  • Gumruk problemleri yuzunden set 1 hafta daha gecikti
  • hadi hayırlısı
    geç olsunda güç olmasın der atalarımız.
    cihazlarda sorun çıkmasın, seni de memnun etsinler yeterki.
  • Paşam tam sana mesaj atacaktım cihazlar gelmedimi hala, bi gelip de dinleyeyim diye, acı haberi okudum
    1 hafta daha, sık dişini... Hemen gelecem haberin olsun
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.