Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklerim abicim sen naptın aldınmı bişey?
  • Yok paşam, hala gidemedim USA'ya. Gidince toptan halledecem inşallah
  • Ürünler gelmiş yarın allahın izniyle teslim aliyorum
  • hadi hayırlısı
  • GET READY 2 RUMBLE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HI-DEF-MAN -- 3 Şubat 2011; 22:24:25 >
  • Dünden beri kablolarla uğraşiyorum ne zor işmiş yav 70 metre kablonun uçlarını soydum bağladım olmadı gittim audioquest banana aldım bugün tüm uçlara, elimde kesilmedık yer kalmadı bidaha töbe kablo ilk ve sondur daha önce düzgün kablo kullanmamişim bugün anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 3 Şubat 2011; 23:09:19 >
  • Evet sonunda ürünler geldi baya yordu taşıması ilk resim

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi
  • hayırlı olsun ,en güzeli de ilk kurulum aşaması
  • Hadi hayırlısı nuri
    Kur da bakalım
  • ooo süper valla
    Kurulumu ve testi bekliyoruz
  • Pazar günü Hİ-DEF-MAN arkadasımızın yardımlarıyla kurucam sistemi kısmetse
  • usta konunu okurken yurt dısından gelıyor gumrukte kaldı bır hafta sonra falan yorumlarını okudum.
    Bu sıstemı yurt dısından hangı sıteden aldın ?
    Fatura fıyatı yuksek oldugu ıcın gumrukte yuksek mıktarda vergı odedınmı ? odedı ısen ne kadar vergı odedın?
  • Dostum ben uğrasmadım ithalatcı firma uğraşti yani ürünü burdan aldım faturalı garantili
  • nuri hayırlı olsun yakışır thx
    sw anfisi 1 tane mi?
  • evet abi normal sette 1 adet amfi 1000 watt 500-500 bagliosun 2 subwoofera eğer kesmezse 1 amfı ve iki subwoofer daha alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 4 Şubat 2011; 20:36:31 >
  • bende sanıyorum sw un her biri 1000 w d clas
  • Klipsch öle taktir etmiş dedigim gibi kesmezse 1 amfi ve 2 sub daha alırız olmadı aslanlar gibi definitive pf 1800 var onuda takarız
  • Nuri kardeşim, nihayet Klipsch lere kavuştun. Sanırım bu set seni farklı arayışlardan kurtaracaktır diye düşünüyorum. Zira son noktayı koydun. Sanırım Türkiye deki ikinci ultra thx2 seti getirttin. İyi günlerde keyifle kullan kardeşim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 4 Şubat 2011; 21:35:20 >
  • Tesekkürler Sinan abi bitsin beklerim dinlemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 5 Şubat 2011; 12:14:52 >
  • Hayırlı olsun Nuricim,geçte olsa kavuştun hop.lara...

Definitiveden sonra sana ne katacak bende çok merak ediyorum ama hiç yoktan sertifikalı safkan sinema hoparlörüne sahip oldun.

Artık stereo performansı nasıl diye soracaklar çıkmaz inşallah...

Susano vs Denon amfi topiği gibi olmaz inşallah daha detaylı resim koyarsın bu sefer...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.