Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz satışı hatırlıyorum sanırım pm yoluylada üzerine konuşmuştuk diye hatırlıyorum.

Komşuları rahatsız etme gibi bir sorunum yok waf etkeni ise bende floorstand lehine. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

13 dolara, entegre+dac+phono mu istiyorsun ?

13 dolar derken?

Ma8000de hepsi var iste. 14320 euro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam Nuri bey Krell pre power takımından çok memnun kalmıştı. Bir Krell kullanıcısı olarak aradığı ses kalitesini ve kuvvetini Krell'de bulabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Seste şiddetten yana standmount ve floorstander dan ziyade subwoofer ı sorumlu tutmakta fayda var, ancak 30 m2 ler üzerinde floorstander dan faydalanmak, odayı doldurmak konusunda daha başarılı. Yeterli hoparlör konusu matematik bir konu olmakla bşrlikte, göz doldurması, hissiyat gibi bir sürü kişisel şey var. Bir şey demek zor. Forumda bir arkadaş koyunca gözüne hoparlörler büyük geldiği için satşa çıkartmıştı yakın zamanda, waf faktörü var var oğlu var.

Katınız florstander ları fullrange olarak kullanıp sub a katkı sağlayıp odayı doldurmaksa:Konumlandırma iyi olmadığında ve kuleler guçlü ve etkili ise mekan içinde çekimlez bir uğultu oluşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Seste şiddetten yana standmount ve floorstander dan ziyade subwoofer ı sorumlu tutmakta fayda var, ancak 30 m2 ler üzerinde floorstander dan faydalanmak, odayı doldurmak konusunda daha başarılı. Yeterli hoparlör konusu matematik bir konu olmakla bşrlikte, göz doldurması, hissiyat gibi bir sürü kişisel şey var. Bir şey demek zor. Forumda bir arkadaş koyunca gözüne hoparlörler büyük geldiği için satşa çıkartmıştı yakın zamanda, waf faktörü var var oğlu var.

Katınız florstander ları fullrange olarak kullanıp sub a katkı sağlayıp odayı doldurmaksa:Konumlandırma iyi olmadığında ve kuleler guçlü ve etkili ise mekan içinde çekimlez bir uğultu oluşabilir.

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Gerek yok.

Gerek var.

Hi-End kriterleri nelerdir?
    Mcintosh da bunların hangisi eksiktir?
    Ya da sizin Hi-End olarak tabir ettiğiniz cihazlarda bu kriterlerin hangisi vardır da Mcintosh da yoktur?

O zaman Mcintosh neden tüm Hi-End fuarlarında mutlaka devasa standlarla vardır?

Neden Hi-End dergilerinde ve litaratöründe yer alır?

Yoksa bu bir aldatmaca mıdır?

Bu videoyu izleyin arkadaşlar. Özellikle de 4. Dakikadan sonrasında amplinin Vumetresine bakın. 4k ları vuruyor alet. Ama görüntü 4 k sı değil. Sesin gücünün 4k sı. Nuri sana böyle bir şey lazım.

https://www.youtube.com/results?search_query=mcintosh+cbs

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

13 dolara, entegre+dac+phono mu istiyorsun ?

13 dolar derken?

Ma8000de hepsi var iste. 14320 euro

Devialet 400 dinleme şansınız olursa ona da bakabilirsiniz. Pikap katı ve dahili dacı ile specler uyuyor gibi, high end konusu ile ilgili yorum yapmayacağım orasını siz bilirsiniz. Türkiye fiyatlarını bilmiyorum ama Avrupa liste fiyatı söylediğiniz rakamların altında...

• Topik sahibinin affına sığınarak entegre için 10000 pound'a bir alternatif de ben ekleyeyim..

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi

• mcintosh başlığında devam edebilir miyiz? sorularımı oraya yazdım.
    teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Gerek yok.

Gerek var.

Hi-End kriterleri nelerdir?
    Mcintosh da bunların hangisi eksiktir?
    Ya da sizin Hi-End olarak tabir ettiğiniz cihazlarda bu kriterlerin hangisi vardır da Mcintosh da yoktur?

O zaman Mcintosh neden tüm Hi-End fuarlarında mutlaka devasa standlarla vardır?

Neden Hi-End dergilerinde ve litaratöründe yer alır?

Yoksa bu bir aldatmaca mıdır?

Bu videoyu izleyin arkadaşlar. Özellikle de 4. Dakikadan sonrasında amplinin Vumetresine bakın. 4k ları vuruyor alet. Ama görüntü 4 k sı değil. Sesin gücünün 4k sı. Nuri sana böyle bir şey lazım.

https://www.youtube.com/results?search_query=mcintosh+cbs

Abi merhaba def tech pf 1500 tl sub kullaniyorum avr de 80hz ayarli high pass crossover,low pass crossover ve phase alignment degerleri sub uzerinde kacta olmali sizce

• YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Çok doğru, ancak büyük bir oda da bu işi yapacaksanız başka çareniz yok, doğru konumlandırmayı yapıp o sesi almaktan başka.
  • kdundar kullanıcısına yanıt
    Sn. Kdundar,

Devialet, kesin compact ve fenada olmayan bir çözüm. Ancak Jeff Fritz in gazladığı kadar da değil, gün geçtikçe hayal kırıklığı yaratan bir mite dönüşüyor. Jeff Fritz in yazdığına(demek istemiyorum ama belkide yazdırdıklarına) firma pişman olacak sanki.
  • quote:

Sn. Kdundar,

Devialet, kesin compact ve fenada olmayan bir çözüm. Ancak Jeff Fritz in gazladığı kadar da değil, gün geçtikçe hayal kırıklığı yaratan bir mite dönüşüyor. Jeff Fritz in yazdığına(demek istemiyorum ama belkide yazdırdıklarına) firma pişman olacak sanki.

Sn. altanpsx,

Fritz ne yazmış inanın bilmiyorum ancak yazdığınızdan absürd bir review diye anladım, ben de bir yerde iyi bildiğim ciddi üst düzey bir pre/power ile d-premier ile karşılaştırılan ve varla yok arası bir sonuç çıkarıldığını okuyup tebessüm etmiştim. Devialet teknolojisi, esnekliği, sürekli geliştirilebilir bir platform üzerine kurulu oluşu ve bunlara paralel ses performansı sebebiyle Bana göre tek kasa içindeki diğer alternatiflere göre iyi çözülmüş bir cihaz. Bu cihazı alıp 10 katı bir cihazla karşılaştırmak mantıken tabi ki yanlış, ancak entegre amp, dac, phono, streamer vs gibi ayrı cihazların fiyatları düşünüldüğünde seçenekler arasına alınabilecek bir cihaz olarak düşünüyorum. Pek tabi ki dinlenip beğenilmeyebilir, benim önerim kısa listeye eklenebilir anlamındaydı.

• Sn. Kdundar,

Söylediğin
    Z beklentilerle Devialet multifunctional bir cihaz. Fritz Magico q7 lerini devialet ile sürüp, bugüne kadar dünya yalanmış, mephistoları, colleseum ları ne varsa yedi bitirdi deyip, worlds best audio equipment bölümünü bitirdi. Yarardan çok antipati kazandırdı diye düşünüyorum. Tabi reklamın kötüsü olur mu bilemem.
  • quote:

Sn. Kdundar,

Söylediğin
    Z beklentilerle Devialet multifunctional bir cihaz. Fritz Magico q7 lerini devialet ile sürüp, bugüne kadar dünya yalanmış, mephistoları, colleseum ları ne varsa yedi bitirdi deyip, worlds best audio equipment bölümünü bitirdi. Yarardan çok antipati kazandırdı diye düşünüyorum. Tabi reklamın kötüsü olur mu bilemem.

Bu tarz yazılar yazarın inandırıcılığını çok olumsuz etkiliyor bence... En iyisi zaten review okumamak herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

805'i AVR 'ye bağlamak taammüden adam öldürmek gibi bir şey zaten....

Ben olsam CM 'serisini CM6 önler, CM Center S2 , CM1 arkalar ve çok başarılı bir sub ile tamamlardım.Mesela REL S3 gibi AVR Seçeneği olarak

1-ANTHEM MRX 710
    2-DENON AVR7200
    3-ONKYO NR5030 (yeni çıkacak atmoslu)

Bunun dışındaki tüm araştırmalar bence hayal kırıklıkları ile sonuçlanır.

Hiçbir art niyet ve ima olmadan soruyorum?
    Usta bu anthem mrx 710 mahareti nedir heryerde tartışılıp konuşuluyor flagship ler ile karşılaştırılıyor.

Tenkin olarak ne üstünlüğü var F/P ürünümüdür ?

Var mı forumdan Anthem sahibi olan yazsaydı birşeyler:-)

Bir sürü tartışma yaşandı, alanlar yorumlarını yazdı okumuyor musunuz? Tabii sadece nurinin konusuna yorum yazınca böyle oluyor Kemal bey. :)

Nuri'nin topiği tek geçerim Donanımhaberde kitap gibi hatta kaynak olarak kullan

• Nuricim,Hafta sonu Goldenear testi vardı demiştin sonuç ne oldu?

• abicim sonuç şu anlık olumsuz triton 1 ler pre power istiyor kesinlikle diğer başlıkta arkadaslarda yazmiş zaten ortam demoya pek uygun degildi bluray player,kablolar baya kötüydü o yüzden tam verim alamadık biraz pişşin triton 1 ler bir daha ziyaret ederiz ..
  • Bu Forum Audio akıllanmaz.. Ben firma yetkilisi olsaydım yetersiz ekipmanla demo yaptırmazdım.
  • Atmos a hazırız..Agustos ayında şu an oturdugumuz mustakil yerden çıkıp dubleks veya tek kat bir yere çıkıyorum o yüzden sistemi ufaltmaya karar verdim ve compact sistemler ilgimi çekti araştırmalar sonucu Tannoy Arena 9.2 sisteme karar verdim eski sistemlere göre küçük tabiki ama kullanıcagım mekanda eskisine göre oldukça küçük olucak ürünün malzeme kalitesi çok iyi inşalah seside utandırmaz..Renk piano black..Önlere 3 adet center aldım lcr olarak kullanıcam centerda 1 sürücü fazla var diye yine abarttık ama olsun:)..İki tane floor stand ayak aldım ötekilere asma aparati aldım böylelikle tavanada asma şansımız olucak..Fotoda 9 hop,2 sub ,bir çift büyük ayak ve 6 adet asma aparatı stand var onlarda oldukça büyük..Tek sıkıntı ayak ve asma aparatlları set ile neredeyse aynı para tuttu ama ayaklar ve aparatlar şahae değmese almazdım ..Pinpon masasız poz olmaz :)

http://www.areadvd.de/hardware/tannoy_arena.shtml

http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/hi-fi-and-audio/hi-fi-and-av-speakers/tannoy-arena-96472/review

http://hometheaterreview.com/tannoy-arena-51-loudspeaker-system-reviewed/

http://www.soundandvision.com/content/tannoy-arena-home-theater-speaker-system

http://www.prase.it/files/PDF/Arena%20Depliant%20inst.%20sat..pdf

https://www.youtube.com/watch?v=5JtbSqBwWMs

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 12 Mart 2015; 16:33:00 >

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.