Şimdi Ara

NCA(National Cultural Association) Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. Sınıf öğrencisiyim 18 Ocakta NCA (Lise değişim programı )sınavına gireceğim daha önce girenler yada benzer sınavlar hakkında tecrübesi , bilgisi olan varsa biraz bahseder misiniz konuşma, gramer ,anlama, kelime bilgisinden olacakmış sınav , çok zor olur mu ? nelere ağırlık vereyim çalışırken sınava

• Yıllık 7.000 € ( Yedi bin euro ) olduğunu öğrenerek başlayabilirsin. Ki eminim sen zaten bunu biliyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

Yıllık 7.000 € ( Yedi bin euro ) olduğunu öğrenerek başlayabilirsin. Ki eminim sen zaten bunu biliyorsundur.

Evet biliyorum sınava kayıt yaptırırken söylediler para sorun değil ingilizce seviyem testlerde intermediate - upper intermediate arasında çıkıyor hepsinde ama internetteki seviye testlerine güvenemiyorum soru tipleri - şekilleri hakkında bilgi lazım ilk kez böyle bir dil sınavına gireceğim tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilfred Fizzlebang

quote:

Orijinalden alıntı: DD11

Yıllık 7.000 € ( Yedi bin euro ) olduğunu öğrenerek başlayabilirsin. Ki eminim sen zaten bunu biliyorsundur.

Evet biliyorum sınava kayıt yaptırırken söylediler para sorun değil ingilizce seviyem testlerde intermediate - upper intermediate arasında çıkıyor hepsinde ama internetteki seviye testlerine güvenemiyorum soru tipleri - şekilleri hakkında bilgi lazım ilk kez böyle bir dil sınavına gireceğim tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

dostum naptın ? bende başvuracaktımda para olayını duyunca sıyrıldım Ama seni merak ettim açıkcası

• Ben de bu hafta gireceğim sorularla ilgili bilgi bekliyorum
  • reis ne yaptın girebildin mi?
    @Wilfred Fizzlebang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myasark13 -- 10 Haziran 2018; 16:37:4 >
  • reis ne yaptın girebildin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.