Şimdi Ara

NCoin hakkında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siteden NCoin aldım bunu oyun parasına cevirmenin en iyi yolu nedir acaba birde Ncoin ile aldığım itemleri pazara koyup satamıyorum bunun bir yolu varmııdır.

• yardım ecek birisi yokmu arkadaşlar
  • ilk zamanlar satılıyodu çoğu şey sonradan çevirdiler işi sanırım artık satılamıyo almadığım için hiç bilemiyorum ama piyasda yok suan ss paketler satiliyodu ss crafter lar aç kaldı ordan para yapamazsın ümit etme belki bi ihtimal destiny paket alıp içindeki bewd i satabilirsin 250m a felan oda trade ediliyomu bilmiyorum ama büyük ihtimal onuda engellemişlerdir
  • boşuna aldık öyleyse ncoinleri öylemi:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aggression

ilk zamanlar satılıyodu çoğu şey sonradan çevirdiler işi sanırım artık satılamıyo almadığım için hiç bilemiyorum ama piyasda yok suan ss paketler satiliyodu ss crafter lar aç kaldı ordan para yapamazsın ümit etme belki bi ihtimal destiny paket alıp içindeki bewd i satabilirsin 250m a felan oda trade ediliyomu bilmiyorum ama büyük ihtimal onuda engellemişlerdir

bewd den kastin bleessed enchant weapon d midir ?
  • peki oyun adena almanın güvenli bir yolu varmıdır?ncoin ile aldımğım soulshot falan satamıyorum fakat aırken acıklamada treade yapılabilir azıyor storeda belt ler var onları alıp satabilirmiyim acaba ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nascarTR

quote:

Orijinalden alıntı: Aggression

ilk zamanlar satılıyodu çoğu şey sonradan çevirdiler işi sanırım artık satılamıyo almadığım için hiç bilemiyorum ama piyasda yok suan ss paketler satiliyodu ss crafter lar aç kaldı ordan para yapamazsın ümit etme belki bi ihtimal destiny paket alıp içindeki bewd i satabilirsin 250m a felan oda trade ediliyomu bilmiyorum ama büyük ihtimal onuda engellemişlerdir

bewd den kastin bleessed enchant weapon d midir ?

hee bleessed enchant weapon d 250m a satiliyo :) bewrd*(blessed enchant weapon of destruction(R) diye düzeltelim malzeme çıkmasın.. destiniy paketin içinde diyorum yanlış yazımdan laf kalabalığı yapmayın az mantıklı konuşun

• Dostum benim sorumada bir yanıt verseydin herkes uçmuş para alacak bir yol yoksa bırakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam yanlış anlamışım pardon :D
    Kardes mysterius soulshot fln olaylari var onu oyun veriyo a gradede bitiyo verdikleri b ye kadar sıkıntı cekmiyosun.Soulshotta ucuz bazı siteler satiyo oyun içi para ama ban sebebi fln diyolar güvenilirmi bilmem başka bi siteden oyun için alışveriş yapmadım şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslak

Dostum benim sorumada bir yanıt verseydin herkes uçmuş para alacak bir yol yoksa bırakacağım

senin sorunun cevabı şudurki; ncoin le aldığın hiç bişeyi hiç bi şekilde adena ya çeviremiyosun ha illa uğraşmadan adena yapmak istiyosan adena satan siteler var onlardan al ne kadar güvenilir bilemiyorum ama senin gidişatın bu yolu gösteriyo başka seçeneğin yok :)
  • teşekkür ederim arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.