Şimdi Ara

NCsoft Aion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 kisi aion indirdik ama hesap alamıyoruz ncsofta uye oluyoruz aktif ediyoruz ama oyuna giremiyoruz tam olarak nasıl uyelıuk alındıgını bırısı yazabılırse cok guzel olur cevabınız icin simdiden tesekkurler . . aion us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 7 Ekim 2012; 14:11:25 >

• yokmu bilen arkadaslar o kadar kisisiniz su forumda bi allahın kulu bırsey yazmamıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

http://www.aionfreetoplay.com/website/

adam ncsoft demiş verdiğin cevaba bak

bu arada arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyorum herşey tamam ama oyuna giriş yapacağımız bi acconunt name yok ortada sorunu çözersen lütfen banada anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLoon

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

http://www.aionfreetoplay.com/website/

adam ncsoft demiş verdiğin cevaba bak

bu arada arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyorum herşey tamam ama oyuna giriş yapacağımız bi acconunt name yok ortada sorunu çözersen lütfen banada anlat

Benim o yoruma cevap verdiğimi nereden çıkardın.Ben sadece Eu sürümünün site linkini kopyalayıp yapıştırdım.

• Amerikan serveri ücretlidir ve para yatırmadan yada gametime card alıp aktive etmeden aion oynayamazsınız.Çünkü oyunu aldığınızda 1 aylık free bile yazsa; ücretsiz ayı oynayabilmek için 1 aylık para yatırmanız lazım. Yani 1 ay ücretli 1 ay free olmak üzere 2 aylık oynama süreniz oluyor. Başka bir şekilde oyuna girmeniz mümkün değil. Ama ücretsiz oynamak isterseniz Lawless'in dediği gibi eu serverı direk oyunu kurup acc alıp dalarsınız oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor_Rebelias -- 21 Ekim 2012; 12:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor_Rebelias

Amerikan serveri ücretlidir ve para yatırmadan yada gametime card alıp aktive etmeden aion oynayamazsınız.Çünkü oyunu aldığınızda 1 aylık free bile yazsa; ücretsiz ayı oynayabilmek için 1 aylık para yatırmanız lazım. Yani 1 ay ücretli 1 ay free olmak üzere 2 aylık oynama süreniz oluyor. Başka bir şekilde oyuna girmeniz mümkün değil. Ama ücretsiz oynamak isterseniz Lawless'in dediği gibi eu serverı direk oyunu kurup acc alıp dalarsınız oyuna.

İnternette gezerken gördüm oyuna 4.0 güncellemesi gelmiş.Bende atladım direk indirdim avrupa versiyonunu.Ama anladımki avrupa versiyonu hala 3.5 sürümünde.Gördüğüm haberde gunner ve musician classları eklenmiş yazıyordu.Bende gunneri severim deneyeyim demiştim.Ama boşa indirmiş olduk.Yapacak birşey yok 20 gb oyunu indirdik mecbur oynayacağız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.