Şimdi Ara

Ndrive sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG optimus one (p503) aldım. Yanında ndrive bedava geldi. Ücretsiz 1 adet harita hakkım vardı türkiye yerine başka bi ülke seçmişm. Şimdi türkiyeyi seçemiyorum. Telefona hard formata kadar attım. Fakat bi faydası olmadı. ndrive.com a bu durumu bildirdim fakat bi sonuç çıkacağını sanmam.Ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: uzayda_koşan_deWe

LG optimus one (p503) aldım. Yanında ndrive bedava geldi. Ücretsiz 1 adet harita hakkım vardı türkiye yerine başka bi ülke seçmişm. Şimdi türkiyeyi seçemiyorum. Telefona hard formata kadar attım. Fakat bi faydası olmadı. ndrive.com a bu durumu bildirdim fakat bi sonuç çıkacağını sanmam.Ne yapmalıyım?

harita seçimi yaptıktan sonra sanırım imei no ile o haritayı kaydediyorlar format veya başka bir çözüm yolu yok
    tek bir ücretsiz harita seçeneğinizi kullandığınız için ancak tr haritasını ücret ödeyerek alabilirsiniz. yada başka navigasyon uygulamalarını da deneyebilirsiniz

bence çok birşey kaybetmediniz ücretsiz verilen harita yetersiz ve eski bir harita idi ben nevşehirde merkezde oturuyorum bulunduğum sokak yok mesela POİ lerine baktığımda bu ilde toplam 3 tane petrol den fazla birşey bulamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 7 Nisan 2011; 18:05:32 >

• sizin kullandığınız program sağa dön sola dön gibi sesli tarif yapabiliyorsa sorun yok. Adını veya linkini verebilirseniz çok memnun olurum.
  • igo yu tavsiye ederim .
    ndrive haritası yetersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 15 Nisan 2011; 23:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

igo yu tavsiye ederim .
    ndrive haritası yetersiz

igo ücretlimii? ücretliyse ne kadar? yada değişik yöntemlerle bunu ücretsiz kullanırsak telefon garanti dışı kalırmı? kullandığınız igonun linkini paylaşabilirseniz memnun olurum.

şu link işimi görürmü? çok soru soruyorum kusura bakmayın :) fakat androidle yeni tanıştım henüz

http://www.sadecegir.com/2011/02/25/igo-primo-v921178658-retail-turkiye-full-paket-201010-bs-harita-poi-speedcam-dem-vs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzayda_koşan_deWe -- 15 Nisan 2011; 23:44:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uzayda_koşan_deWe

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

igo yu tavsiye ederim .
    ndrive haritası yetersiz

igo ücretlimii? ücretliyse ne kadar? yada değişik yöntemlerle bunu ücretsiz kullanırsak telefon garanti dışı kalırmı? kullandığınız igonun linkini paylaşabilirseniz memnun olurum.

şu link işimi görürmü? çok soru soruyorum kusura bakmayın :) fakat androidle yeni tanıştım henüz

http://www.sadecegir.com/2011/02/25/igo-primo-v921178658-retail-turkiye-full-paket-201010-bs-harita-poi-speedcam-dem-vs/

bu linkteki navigasyon cihazları için android telefonda kullanamazsın

genelde navigasyon uygulamaları ve haritaları ücretli ama çözüm yolları forumlarda mevcut

buradaki navigasyon uygulamalarını bi incele işini görecektir
    http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-navigasyon-ve-gps-araclarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.